facebook tracking pixelGT Gulve Aps. er Gulvlægger | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

GT Gulve Aps.

GT Gulve
Specialisten som sikrer dig et perfekt trægulv


Trænger jeres trægulve til en kærlig hånd, men orker I ikke selv at gå i gang med projektet? GT Gulve tilbyder professionel gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Kvaliteten er i højsædet, og vores mål at gøre dig 110 % tilfreds! Desuden kan du være helt sikker på, at den pris vi aftaler, også er den endelige pris - dette kalder vi prisgaranti!
 
GT Gulve er et dynamisk gulvafslibningsfirma, som knokler for det bedste resultat - hver gang! Vi arbejder gerne over for at få projektet færdigt til tiden, og weekendarbejde er ikke noget problem. Vi udfører arbejde for såvel virksomheder som private i hele Østjylland - og er projektet større, kører vi gerne længere.

Vi er specialiseret inden for fem hovedområder:

 • Gulvafslibning
 • Ludbehandling 
 • Sæbebehandling
 • Oliebehandling
 • Gulvlakering

Kender du til forskellen på efterbehandling?

Lud beskytter træet mod solens lys, og du undgår, at træet bliver mørkere med tiden. Sæbe fjerner ridser, hakker og trykmærker, og det kan fås med/uden pigment. Olie bevarer træets naturlige overflade og struktur, og det beskytter mod pletter og snavs. Lak yder den bedste slidbeskyttelse, og det bevarer/fremhæver træets naturlige farve.

Ring og få et uforpligtende tilbud
Ring til GT Gulve og få et uforpligtende tilbud i dag - vi er specialister i trægulve og gør alt for, at dine trægulve bliver netop, som du vil have dem!

Tags

Jadgar Abdulla

CVR: 38351885

Brynhøjvænget 23
8381Tilst

Etableret i 2008
4 ansatte

Del GT Gulve Aps. på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

3

Gulvafsliber Region Midtjylland

Håndværker.dk

Prisen 2019

50

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Jadgar Abdulla, GT Gulve Aps.

Del GT Gulve Aps. på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
GT Gulve Aps.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk
7 cases fra GT Gulve Aps.
Vis flere cases

Håndværker

GT Gulve Aps.

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen →

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.8 ....

Kommentarer og anbefalinger
af GT Gulve Aps.

56 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra GT Gulve Aps. :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${item.RatedDate}

GT Gulve Aps.
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale →

4.8

Baseret på 56 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

94 %

Overholder budgettet

97 %

Ryder godt op efter sig

95 %

Overholder aftaler

96 %

Er god til at lytte til kunden

96 %

Vil du anbefale os

95 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os →
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Håndværker.dk logo
GT Gulve Aps. GT GulveSpecialisten som sikrer dig et perfekt trægulv Trænger jeres trægulve til en kærlig hånd, men orker I ikke selv at gå i gang med projektet? GT Gulve tilbyder professionel gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Kvaliteten er i højsædet, og vores mål at gøre dig 110 % tilfreds! Desuden kan du være helt sikker på, at den pris vi aftaler, også er den endelige pris - dette kalder vi prisgaranti!   GT Gulve er et dynamisk gulvafslibningsfirma, som knokler for det bedste resultat - hver gang! Vi arbejder gerne over for at få projektet færdigt til tiden, og weekendarbejde er ikke noget problem. Vi udfører arbejde for såvel virksomheder som private i hele Østjylland - og er projektet større, kører vi gerne længere. Vi er specialiseret inden for fem hovedområder:GulvafslibningLudbehandling SæbebehandlingOliebehandlingGulvlakeringKender du til forskellen på efterbehandling? Lud beskytter træet mod solens lys, og du undgår, at træet bliver mørkere med tiden. Sæbe fjerner ridser, hakker og trykmærker, og det kan fås med/uden pigment. Olie bevarer træets naturlige overflade og struktur, og det beskytter mod pletter og snavs. Lak yder den bedste slidbeskyttelse, og det bevarer/fremhæver træets naturlige farve. Ring og få et uforpligtende tilbudRing til GT Gulve og få et uforpligtende tilbud i dag - vi er specialister i trægulve og gør alt for, at dine trægulve bliver netop, som du vil have dem! Jadgar Abdulla Jadgar Abdulla 2008-1-1 4 38351885 38351885 60167771 https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/16660-030417/10052705675/102021861/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_2184.jpg
4.8 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 56
Meget professionelt arbejde Forstår at sætte kunden i centrum. Flot flot arbejde. Dejligt at aftalerne bliver overholdt. Virkelig en rigtig fantastisk en god oplevelse. De allerbedste anbefalinger herfra April 2019
5
1 5
Vi har fået slebet gulvet i vores hus og resultatet er fantastisk flot. Service og håndværkerne er i top! March 2019
5
1 5
Jeg kontaktede GT Gulve for et tilbud på afslibning. Havde for nogle år siden fået et tilbud, som vi ikke benyttede os af. Men nu var vi klar til at få gjort noge ved gulvene. Så jeg ringede til GT Gulve. De tog ikke telefonen og jeg ringed flere gange forgæves. Jeg har også sendt en sms, som ikke er blevet besvaret. October 2018
1
1 5
Har fået superflotte gulve, som er let passe fremover. Rigtig god service og vejledning af venlige folk. October 2018
5
1 5
GTgulve stod for afslibning og 3 gange lakering af vores egeparket i to stuer. Resultatet er blevet utroligt flot. Alle aftaler blev overholdt og vi mødte stor professionalisme og venlighed. Vi giver GTgulve vores bedste anbefaling. May 2018
5
1 5
GT Gulve forestod afslibning af gulvene i vores hus af ældre dato. Alle aftaler blev overholdt, derudover oplevede jeg en meget venlig og imødekommende kommunikation samt en solid faglig viden. De blev nødt til at lægge et par ekstra timer i arbejdet end først antaget (gammelt hus med mange hjørner og kroge), for at sikre et ordentligt resultat fremfor at prøve at haste sig igennem opgaven. Det ser jeg som et stort plus, og det var selvfølgelig uden meromkostninger for os. Pris var i øvrigt meget rimelig. Derudover blev der foretaget afdækning i køkkenet, hvad jeg ikke havde regnet med og i øvrigt godt støvsuget og ryddet op efter arbejdet. Varmeste anbefalinger herfra April 2018
5
1 5
Jeg tog kontakt til GT gulve med henblik på at få slebet og lakeret mit parket gulv. En aftale blev hurtigt og nemt sat i stand, og det var muligt at få dem til at slibe gulvet den dag jeg gerne ville have det slebet. Meget nem kommunikation i forhold til at låse sig selv ind osv., og generelt en rigtig imødekommende kommunikation hele vejen igennem. Jeg lagde en nøgle som de kunne bruge, og aftalen forløb uden problemer. Resultatet var rigtig godt, og prisen var meget konkurrencedygtig. Jeg er meget tilfreds og giver mine bedste anbefalinger til GT Gulve. March 2018
5
1 5
Efter at jeg som det sidste lag, tog masonitplader sømmet fast med MANGE søm af et underliggende trægulv, opdagede jeg at det nogle steder var hældt over med nivelleringsmasse, som var svær at få af. Jeg blev "reddet" af Jadgar, der lovede at han kunne få det pænt. Det har han overholdt til punkt og prikke, og har været en behagelig og troværdig håndværker at have i huset. December 2017
5
1 5
Jadgar kunne springe til med kort varsel og vi kunne diskutere hvilken type gulvbehandling der var bedst egnet til vores gulv. Da gulvet egentligt var tænkt færdig, mærkes det stadig en del ru. Derfor spurgte jeg Jadgar til det og han kom forbi og gav det en ny sidste afslibning og efterfølgende lakering. Resultatet er blevet vildt godt gulvet har vel ikke været pænere end da det blev lagt for 63 år siden! Jeg er meget tilfreds - også med prisen. Mvh Peter Reinholdt December 2017
5
1 5
GT Gulve har slebet alle vores massive bøgegulve derhjemme og har givet gulvene lud + 3 gange lak. Det er super flot arbejde, leveret til tiden og til en absolut god pris. Desuden oplever man en venlig og kompetent betjening og alle de gode råd, man vil have. Et firma, der er værd at anbefale til andre. November 2017
5
1 5
Den bedste oplevelse fra en rigtig god håndværker. Min hus blev helt ny igen der GT gulve var færdig, med at afslibe og male. Service i top alle aftaler har været holdt, resultatet 100% super godt. October 2017
5
1 5
Jadgar er super serviceminded. Slibningen var lavet omhyggeligt helt ind i hjørner og kanter. Desværre var lakken ikke blevet helt ok i første omgang, men det blev lavet om, og resultatet er super flot. Prisen var også rimelig. October 2017
5
1 5
5 stjerner fra en glad kunde Det er nu anden gang vi benytter Gt gulve og Vi kan med 100% anbefale. Vi blev mødt med et stort smil Og har fået super God service og et flot resultat. Super flinke, nemme at komme i kontakt med og flot arbejde til en relativ god pris. Alle aftaler overholdt og vi er rigtig glad for det arbejde de har udført. Vi har fået en meget venlig og professionel behandling. Rigtig fin og dygtig arbejde. Jeg vil varmt og med glæde anbefale dette firma, da jeg er mere end glad for resultatet. Vh Ali mert/ Hilal mert October 2017
5
1 5
Jeg har fået slebet og lakeret 65 kvm askeparket. Efter færdigt arbejde kunne vi konstatere steder med manglende behandling og ujævne slibninger. Vi kontaktede derfor Jadgar, som vurderede manglerne. De kom derfor for at udbedre det. De pletvise manglend behandlinger e er udbedret, men jeg har sjældent oplevet et så ujævnt slebet gulv. Vores ellers eksklusive trægulv er ikke længere en fornøjelse, og jeg er dybt skuffet over resultatet. September 2017
2
1 5
Vi er rigtig glade for vores "nye" ... for det ser nyt ud ... køkkengulv 😊 August 2017
5
1 5
Ved fraflytning af en lejlighed havde vi brug for at få gulvet slebet. Via denne hjemmeside kom vi derfor i kontakt med GT Gulve, og vi har kun de varmeste anbefalinger til GT Gulve og Jadgar. Virksomheden har ikke blot imødekommet alle vores ønsker og krav, men også leveret en fantastisk stykke arbejde. Vi har været enormt glade for deres service! July 2017
5
1 5
GT- Gulve har netop udført og leveret en flot og perfekt gulvafslibning og efterfølgende lakering af parketgulvet i et værelse på 20 m2. Resultatet er fantastisk flot og lever helt op til mine forventninger. Samtidig er servicen meget tilfredsstillende og helt i top, hvorfor jeg gerne giver 5 stjerner. Jeg kan meget anbefale GT Gulve til andre. Venlig hilsen Henrik Roger Sørensen 8260 Viby J. February 2017
5
1 5
Jeg fik poleret og lakeret gulvet i en lejlighed. Super venlige og professionelle og rigtig fint resultat. December 2016
5
1 5
Jeg har fået afslebet fyrretræsgulve i et værelse og en forgang. Jeg har fået en meget venlig og professionel behandling. Alle aftaler er overholdt og jeg er meget tilfreds med arbejdet. December 2016
5
1 5
Jeg har fået afslebet nogle gamle gulve. GT gulve mødte på den aftalte tid og udførte arbejdet grundigt og effektivt. Jeg var ovenud tilfreds med slutresultatet, der var ingen ting at komme efter og vil helt sikkert bruge dem en anden gang. November 2016
5
1 5
Jeg kan kun anbefale GT Gulve positivt. Både med hensyn til at arbejdet bliver gjort til aftalt tid og at de yder deres bedste. Jeg er yderst tilfreds med resultatet. November 2016
4
1 5
gulv er blevet slibet og behandlet med lak. Super veludført arbejde. Lavet til tiden og til prisen, som er meget rimelig October 2016
5
1 5
Jeg har senest købt hus i Aarhus, hvor gulvet var slidt og træt, jeg søgte da information fra GT Gulve, om hvad der kunne gøres for at få det shinet op, den information og service jeg fik, har været helt formidabel. Alle aftaler har været holdt til punkt og prikke, resultatet har været over alle forventninger, samt pris holdt som lovet. Jeg er blevet mødt med et stort smil, når jeg har været forbi huset, og fået alt den information har har spurgt til. Vil til en hver tid anbefale GT Gulve til andre. September 2016
5
1 5
Så har vi fået lavet gulv i vores nye hus, hvilket betød at jeg fik et tilbud fra GT-gulve til afslibling og lud af gulvet. Der var tale om et originalt trægulv fra 1947, hvor GT forslog at det blev slebet og ludet, der efter 3 gangs mat lak. HOLD NU OP JEG ER GLAD FOR RESULTATET. Hele processen har været perfekt. Mails er svaret med det samme, telefonen bliver taget når man ringer, og aftaler bliver overholdt! dette burde måske være en selvfølge, men det er det altså ikke med alle håndværker, men GT de lever op til det de lover, og det vil jeg gerne give 5-stjerner for. Glad Kunde der helt sikker vil anbefale GT-Gulve Mikke Mæhlisen 8000 Aarhus C September 2016
5
1 5
Hurtig respons på henvendelse - første klasses fremtræden ved besøg i den lejlighed jeg skulle have lavet og senere med nøglehenting - meget flot arbejde, slibning helt ud i alle kanter og fin lakering. Arbejde udført præcis til aftalt tid og budget. Stor respekt for GT - jeg vil bruge dem fremover til både mit hus og mit sommerhus. July 2016
5
1 5
Jeg havde med GT Gulve en af de bedste kundeoplevelser jeg nogensinde har haft. Fantastisk flinke, nemme at komme i kontakt med, super pris og sidst men ikke mindst en utrolig flot udførelse. Jeg havde på forhånd ikke på nogen måde regnet med at mine gamle slidte gulve, ville kunne komme til at se ud, som de ser ud efter et besøg fra GT gulve. Tilmed klarede de opgaven hurtig og på meget kort varsel. Jeg vil til hver en tid anbefale GT Gulve! July 2016
5
1 5
Vi fik slebet og lakeret ca. 120 kvm gulv. GT Gulve leverede god sparring i forhold til efterbehandling, og resultatet er blevet helt i top til en rigtig fin pris. June 2016
5
1 5
Uden at have det store samlingsgrundlag, kan jeg varmt anbefale GT Gulve. Venlige, fleksible og ivrige efter at levere et godt stykke arbejde. Og så gør det jo hellert ikke noget at de er billige også :-) June 2016
5
1 5
Mange Tak GT Gulve. Jeg er meget tilfreds med jeres arbejde i går. Alt var som aftalt og der var også pænt ryddet op efter jer :-) Jeg vil anbefale GT Gulve til alle som skal have slebet deres gulv. Colin Moore Vejle June 2016
4
1 5
Jeg kan varmt anbefale GT Gulve. Vi fik gulvet slebet og efterbehandlet med sæbe og lud. Resultatet var perfekt til en god pris. God service og kommunikation. Jeg bruger helt sikkert GT Gulve næste gang. June 2016
5
1 5
Brynhøjvænget 23 8381 Denmark