275 anbefalinger

Varmeteamet ApS

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe i dit hus, sommerhus eller måske fritidsbolig, så kan Varmeteamet ApS hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af produkter, som vi gerne rådgiver og vejleder om.

 

Hvem er Varmeteamet ApS

Varmeteamet ApS er beliggende i Karlslunde og er p.t. arbejdsplads for 4 dygtige elektrikere. De har alle det til fælles, at de besidder faglige evner, der kommer vores kunder til gode. Vi hjælper fra start til slutfasen med valg, af produkt og hvordan man bedst anvender sin nye varmepumpe. Vi installerer ca. 100 varmepumper hver måned og vil også gerne installere en hos dig.

 

Kom frem til et varmt hus!

Hvis du er den heldige ejer af et sommerhus, men træt af, at der er koldt, når du kommer frem, kan du med fordel evt. få installeret en varmepumpe med fjernstyring. Med en fjernstyret varmepumpe kan du nemt betjene varmepumpen, inden I når frem til sommerhuset. Hvis du ikke er helt overbevist om, at det er nødvendigt med fjernstyring, kan du altid installere det senere.

 

Vi kommer hurtigt

Vi er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, som dækker hele Danmark.  Vi kan løse alle varmepumpeopgaver, og møder vi en udfordring, giver vi ikke op, før vi har løsningen. Vi giver altid faste priser, leverer alle ugens 7 dage og kan altid løse din opgave inden for maks 10 dage.


Skal vi komme til dig?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne med en varmepumpe, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar i Karlslunde til at rykke ud, når du har brug for det.


Vi tales ved!

Udført af
Firma:
Varmeteamet ApS
CVR:
34800227
Sted:
Notgangen 4 , 2690
Email
info@varmeteamet.dk
Profil:
Klik her
Telefon:
70605460
Se tidligere vindere i 2018

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.