Elektriker i Ålborg

Velkommen til siden om elektriker i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal elektriker i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en elektriker typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en elektriker og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Ta El-Service

5 km fra Ålborg

Ansatte 3

  9 anbefalinger

Etableret 2007

Profilbillede

Gaardbos Multi Montage

36 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2018

Profilbillede

E10 IVS

46 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Jj Electrical Consulting ApS

57 km fra Ålborg

Ansatte 2

Etableret 2017

Profilbillede

Nordvestjysk Elservice ApS

73 km fra Ålborg

Ansatte 5

Etableret 2013

Profilbillede

Søndergaard Entreprise ApS AUT. Elinstallatør

125 km fra Ålborg

Ansatte 4

Etableret 2010

Profilbillede

Kontec El & Teknik

184 km fra Ålborg

Ansatte 3

Etableret 2019

Profilbillede

Electric-El-Care ApS

207 km fra Ålborg

Ansatte 1

  5 anbefalinger

Etableret 2018

Profilbillede

E-klima

268 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2018

Hvilke opgaver kan en elektriker hjælpe med?

En faglært elektriker i Aalborg vil kunne hjælpe med alt inden for elinstallation, el-projektering, el-rådgivning og meget andet. Elektrikeren vil således kunne udføre samtlige arbejdsopgaver med porttelefoner, data, tele, solceller, boliger og el-reparationer, så du kun behøver at henvende dig til ham, såfremt du skal have klaret el opgaver. Herudover hjælper elektrikeren både private samt erhvervskunder, skoler og fabrikker, og han udfører desuden også el tjek samt el eftersyn.

El tjek eller el eftersyn

Har du i din husstand brug for at tjekke, at jeres elinstallation er i forsvarlig stand, er det således en elektriker, du skal tage kontakt til. Det er altid ejeren af huset, der står med det fulde ansvar for samtlige af boligens elinstallationers tilstand, hvorfor du er nødsaget til at få udført et tjek fra en faglært elektriker. På den måde kan du undgå ubehagelige overraskelser, såsom enten stød, ildebrande, dyre erstatningssager osv. En elektriker vil desuden kunne være behjælpelig med både el tjek samt el eftersyn, og forskellen mellem disse to ting er, at et el tjek bliver brugt ved hushandler, hvor enten køber eller sælger gerne vil have et overordnet indtryk af elinstallationen i boligen – og her vil elektrikeren desuden komme med professionel vejledning samt et prisoverslag på de fundne forbedringer eller fejl. Ved et el eftersyn går elektrikeren mere grundigt til værks, og man får her bl.a. målinger af, om HFI-relæet fungerer.

Alarmanlæg eller tyverialarm for private kunder og dørtelefoner

Det er ligeledes en elektriker, du skal have fat i, såfremt du ønsker at sætte en alarm op i din bolig eller på din arbejdsplads – og faktisk har du mulighed for helt selv at sammensætte din egen alarmpakke lige efter dine specifikke ønsker og krav. Lad en elektriker komme ud, så han kan få mulighed for at gennemgå din bolig grundigt samt komme med en samlet anbefaling om, hvordan lige præcis din alarmpakke bør sammensættes, så du kan sove trygt og roligt om natten.

Herudover kan du også få hjælp til monteringen af en ny dørtelefon, såfremt din nuværende dørtelefon er gået i stykker. Elektrikeren vil kunne være behjælpelig med alt inden for dette, og det gælder lige fra serviceringen og reparationen til selve installeringen af den nye dørtelefon. En elektriker vil desuden også kunne klare port anlæg, porttelefoner, bom anlæg og andre typer adgangskontrol.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af elektriker i Ålborg

Kunde billede

Karsten Idskov

Marts 2019

Nye klinker
Vi fik anbefalet Jan og så hans flotte arbejde og de mange ros han havde fået på hans facebook profil. Allerede fra første møde fik vi en følelse at være i trykke hænder. Vores opgave til Jan var renovering af køkken, allrum, to badeværelser og bryggers. De gamle klinker på gulv og væg skulle pilles ned og erstattes af nye gulvklinker og vandskurede vægge. Ikke alene klarede Jan jobbet til perfektion han fik løbende koordineret med andre håndværkere. Alt var til tiden og til aftalt pris. Vi kan klart anbefale Jan og vil ikke tøve med at kontakte ham, hvis vi finder en ny opgave.

Kunde billede

linda

Marts 2019

ny treasse
jeg syntes at de priser han komme med fra håndværker.dk ikke rimelige og tilmed siger han at han har fået at vide at det er prisen jeg har sagt ja til dette er ikke okay

SH El-Teknik ApS

4 km fra Ålborg

Ansatte 1

  18 anbefalinger

Køl og Klima Nordjylland

9 km fra Ålborg

Ansatte 1

  6 anbefalinger

Occasus ApS.

149 km fra Ålborg

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Group Protection

219 km fra Ålborg

Ansatte 1

  1 anbefalinger