Glarmester i Ålborg

Velkommen til siden om glarmester i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal glarmester i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en glarmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en glarmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Skibhus Glarmesteren

185 km fra Ålborg

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Etableret 2019

Hvilke opgaver kan en glarmester hjælpe med?

En faglært glarmester i Aalborg laver stort set alt i glas og tilbyder ligeledes alle typer arbejdsopgaver inden for glarmesterarbejde. For en glarmester er ingen opgave for lille eller for kompliceret, og herudover kan du altid søge professionel vejledning hos en glarmester, så du kan finde frem til den mest optimale løsning for dig – det kan eksempelvis være, at du er i tvivl om størrelser eller dimensioner, og i så fald står glarmesteren altid til din rådighed. Fra udgangspunktet i Aalborg vil glarmesteren hurtigt kunne køre ud til samtlige kunder i hele Nordjylland, hvilket gør, at vedkommende er utrolig fleksibel, og han vil derfor kunne være behjælpelig i alle typer situationer.

Glarmesterarbejde

En glarmester vil kunne udføre alt inden for glarmesterarbejde, og det gælder lige fra brusedøre på badeværelset til butiksruder i butiksfacaden. Hvad end det gælder akutte tilfælde eller under mere rolige og planlagte omstændigheder, går glarmesteren altid i dialog med kunden for at sikre en god service gennem hele forløbet. Herudover vil en glarmester både kunne være behjælpelig for private såvel som erhvervskunder, og lige gyldigt hvad du skal bruge glasset til, skærer han det ud efter nøjagtig de unikke mål, du har behov for, så glasset kommer til at passe perfekt til formålet.

Energiruder og spejle i Aalborg og omegn

En glarmester i Aalborg vil ligeledes kunne hjælpe dig ift. leveringen af moderne energiruder, som vil kunne give mere kvalitet i hverdagen. Der er utroligt mange fordele ved energiruder, og det er netop derfor, at de i løbet af de seneste par år er gået hen og blevet danskernes foretrukne valg, når det gælder optimering af bl.a. økonomi samt indeklima. Du vil nemlig kunne spare mange penge på varmeregningen ved at investere i et par nye energiruder, og herudover højner de kvaliteten af husets indeklima markant. En glarmester kommer gerne ud til din bolig og måler op hos dig, hvorefter vedkommende bestiller ruderne hjem efter dine mål, og endelig montere han dem naturligvis også for dig.

Det er en glarmester, du skal kontakte, såfremt du har brug for hjælp til et helt nyt spejl til hjemmet – eksempelvis på badeværelset eller i børneværelset. En glarmester vil nemlig kunne skære spejlene op efter lige nøjagtig de mål, du ønsker – og det gælder både fra de små til helt store spejle. Kontakt din lokale glarmester i Aalborg og få et godt råd med på vejen, såfremt du skulle have nogle spørgsmål.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af glarmester i Ålborg

Kunde billede

E/F Danmarksgade 96

Oktober 2019

Facaderenovering
Renovering af facade herunder revner og revnedannelse samt mailing af ældre ejendom.
Tilbud: Der blev givet et tilbud der prismæssigt var på linje med de øvrige der blev indhentet. Førstehåndsindtrykket var godt, hvorfor Aalborg Muremester blev valgt.

Processen: Overordnet set har processen været rodet, præget af uenighed mellem Aalborg muremester og underleverandør. Samtidigt skulle mangler gentagne gange påpeges, og arbejdet bar senere i processen præg af en række sjuskefejl. Samlet set var processen langt fra professionel og unødvendigt krævende for os som kunde. Aalborg muremester har dog været hurtige til at udbedre påpegede mangler, de desværre nok selv burde have opdaget.

Kvaliteten: Kvaliteten på det udførte arbejde varierede en hel del. Dele af murerarbejdet var flot og grundigt udført. Desværre bar resultatet præg af, at dele af arbejdet blev forhastet, hvorfor adskillige ting blev overset eller sjusket udført. Samtidig blev alt arbejdet udført af de samme par håndværkere, der efter vores opfattelse havde lidt for universelle egenskaber såsom murerarbejde, blik, og malerarbejde. Dette havde indflydelse på det endelig finish, der desværre aldrig blev som ønsket.

Kunde billede

Matias Holch Christensen

Oktober 2019

Renovering af lejlighed
Jeg har fået lavet en del forskellige småting i min lejlighed. Resultatet er blevet godt, omend det har taget meget længere tid end man kan forvente.

Glarmester Nielsen Og Madsens Eftf

0 km fra Ålborg

Ansatte 1

  3 anbefalinger

Etableret 2005