Politikker og betingelser

Det stærke ved håndværker.dk er, at det er forbrugere, med egne erfaringer fra at have fået udført håndværksmæssigt arbejde, der anbefaler håndværkere til andre forbrugere. Derfor arbejder vi konstant på skabe størst mulig gennemsigtighed og brugervenlighed, så forbrugerne trygt og nemt kan finde den helt rigtige håndværker. Følgende er en beskrivelse af, hvordan vi generelt håndterer anbefalinger. Oplever du snyd, eller har du konstruktiv feedback, hører vi gerne fra dig.

Ansvar

Håndværker.dk kan ikke drages til ansvar for de aftaler, som bliver indgået mellem dig og håndværkeren. Du er selv ansvarlig for at tjekke at den information, der figurerer på håndværkerens profilside er korrekt – f.eks. i CVR-registret, hos sikkerhedsstyrelsen eller på brancheorganisationers hjemmesider. Håndværker.dk gør dog alt for at holde disse oplysninger korrekte og opdaterede.


Data og brugsret

De indtastede informationer gemmes af håndværker.dk. Dine data vil dog aldrig blive videregivet, solgt til 3. part eller brugt til markedsføring i andre sammenhænge end af håndværker.dk. Du kan til hver en tid anmode håndværker.dk om at få rettet eller slettet dine oplysninger. Du overdrager ubegrænset brugsret til det indhold (f.eks. din besked til håndværkeren, billeder og anbefalinger), som du uploader til håndværker.dk. Det betyder at håndværker.dk kan benytte indholdet i forbindelse med eksempelvis før/efter-historier i nyhedsbreve eller opslag på sociale medier tilknyttet håndværker.dk.

Både gode og dårlige anbefalinger vises af udført arbejde. Vi viser de nyeste anbefalinger først og regner gennemsnitlige værdier ud på baggrund af samtlige anbefalinger, som den enkelte håndværker har fået.
I sjældne tilfælde ønsker en håndværker at blive fjernet helt fra håndværker.dk. Et sådant ønske efterkommer vi.


Kontakt

Håndværkeren såvel som håndværker.dk må kontakte dig via e-mail, telefon og sms.

Læs om cookies her

Betingelser for prisberegneren
Prisberegnere på Håndværker.dk er leveret og administreret af Prisberegning.dk A/S.
Prisberegnere er helt gratis og uforpligtende at anvende.

Hvordan fungerer prisberegneren?

  1. Der sendes straks et vejledende prisoverslag til den mailadresse, du har indtastet. Prisen, du får, er en ca.-pris og ikke et konkret tilbud.
  2. En servicemedarbejder fra Prisberegning.dk ringer dig op for at høre, om du også har brug for et konkret tilbud fra en håndværker på opgaven. Dette kan du frit takke nej til, og ønsker du ikke at blive ringet op, så kan du skrive en mail til info@prisberegning.dk straks efter din beregning og bede om at blive slettet fra databasen.
  3. Siger du ja til denne service, så bookes der et besøg fra en håndværker fra dit lokalområde. Du bestemmer selv tidspunktet. Håndværkeren vil komme hjem til dig og sammensætte et konkret tilbud til dig på opgaven efter jeres møde. Dette tilbud kan du frit takke ja eller nej til.

Prisberegning.dk gemmer dine brugerinfo, indtil du ønsker at blive slettet. Sletning kan ske til enhver tid ved at skrive en mail til info@prisberegning.dk