Murer i Ålborg

Velkommen til siden om murer i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal murer i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en murer typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en murer og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Sørensens Ejemdoms service

4 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2012

Profilbillede

Sulsted Murerfirma ApS

14 km fra Ålborg

Ansatte 4

  24 anbefalinger

Etableret 2014

Profilbillede

Nordjysk Flisemurer

15 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2018

Profilbillede

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

22 km fra Ålborg

Ansatte 1

  26 anbefalinger

Etableret 1997

Profilbillede

Bunkenhuset ApS

49 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2006

Profilbillede

SOS Byggehjælp IVS

81 km fra Ålborg

Ansatte 1

Profilbillede

Gjellerup Murerforretning

115 km fra Ålborg

Ansatte 1

Profilbillede

Vestjysk Microcement

179 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2016

Profilbillede

TD-Montage

185 km fra Ålborg

Ansatte 17

Etableret 2017

Profilbillede

Jysk Manpower

201 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2018

Profilbillede

Jacob Byg og Industri ApS

233 km fra Ålborg

Ansatte 1

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

En faglært murer i Aalborg udfører alle slags opgaver, både store og små, private og erhvervsmæssige. Det gælder således alt lige fra reparationer og renoveringsopgaver til nybyggeri, og herudover er både indendørs og udendørs oprydning også en del af murerens arbejdsopgaver. En murer i Aalborg arbejder endelig sammen med andre samarbejdspartnere inden for andre håndværkerfag, såsom tømre og ingeniører, såfremt du har brug for hjælp til større opgaver.

Badeværelse og facaderenovering

Står du eksempelvis og skal have renoveret eller fornyet badeværelset derhjemme, er det en murer, du skal kontakte. Eftersom et badeværelse er et vådrum, er det ganske vigtigt, at man finder en murer, der er specialist inden for dette felt, så man er garanteret det ønskede resultat. Herudover vil en murer kunne hjælpe dig ift. facaderenovering, hvor han bl.a. giver dig en grundig vurdering af samtlige lag i husets facade. Hernæst vil mureren kunne sikre, at din facade kommer til at få forlænget sin levetid betydeligt, og dette er ganske vigtigt, eftersom alle facader med tiden kommer til at se utroligt nedslidte og gamle ud, såfremt de ikke bliver vedligeholdt.

Ombygning og reparationer

Ombygning er ligeledes blandt murerens mest gængse opgaver, og her vil vedkommende kunne guide samt hjælpe dig under vejs gennem hele projektet, og eftersom mureren har mange års erfaring, vil han kunne samle alle dine ideer og tanker og hernæst komme med hans specifikke forslag til den bedst mulige løsning. Det er også i forbindelse med dette, at mureren arbejder sammen med andre samarbejdspartnere såsom ingeniører og arkitekter, så du kan være garanteret et gennemført projekt foretaget af fagspecialister.

Har du brug for hjælp til murer-, renoverings- og moderniseringsopgaver inden for murerfaget, vil en murer naturligvis også kunne være behjælpelig ift. det. Mureren udfører alt lige fra facadeisolering og omfugning med fugemørtel til vandskuring af ind- og udvendige vægge samt reparationer af væg og gulv fliser. Det er ligeledes også en murer, du skal kontakte, såfremt du har brug for hjælp til enten reparation af din skorsten, dit tag osv. En murer reparerer altså både store såvel som små opgaver, og dine ønsker vil selvfølgelig altid blive inddraget i selve processen, så du kan få lige akkurat det resultat, du altid har drømt om.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af murer i Ålborg

Kunde billede

Karsten Idskov

Marts 2019

Nye klinker
Vi fik anbefalet Jan og så hans flotte arbejde og de mange ros han havde fået på hans facebook profil. Allerede fra første møde fik vi en følelse at være i trykke hænder. Vores opgave til Jan var renovering af køkken, allrum, to badeværelser og bryggers. De gamle klinker på gulv og væg skulle pilles ned og erstattes af nye gulvklinker og vandskurede vægge. Ikke alene klarede Jan jobbet til perfektion han fik løbende koordineret med andre håndværkere. Alt var til tiden og til aftalt pris. Vi kan klart anbefale Jan og vil ikke tøve med at kontakte ham, hvis vi finder en ny opgave.

Kunde billede

linda

Marts 2019

ny treasse
jeg syntes at de priser han komme med fra håndværker.dk ikke rimelige og tilmed siger han at han har fået at vide at det er prisen jeg har sagt ja til dette er ikke okay

Murerfirmaet TLN Byg ApS

22 km fra Ålborg

Ansatte 3

  8 anbefalinger

Etableret 2011

M&K BYG ApS

39 km fra Ålborg

Ansatte 9

  2 anbefalinger

Etableret 2007

PK Håndværk

101 km fra Ålborg

Ansatte 1

  3 anbefalinger

FLISEMINISTEREN ApS

101 km fra Ålborg

Ansatte 2

  23 anbefalinger

Etableret 2014

Sreejendomsservice Ivs

102 km fra Ålborg

Ansatte 1