Murer i Ålborg

Velkommen til siden om murer i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal murer i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en murer typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en murer og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Sulsted Murerfirma ApS

14 km fra Ålborg

Ansatte 4

  24 anbefalinger

Etableret 2014

Profilbillede

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

22 km fra Ålborg

Ansatte 1

  14 anbefalinger

Etableret 1997

Profilbillede

SOS Byggehjælp IVS

81 km fra Ålborg

Ansatte 1

Profilbillede

Gjellerup Murerforretning

115 km fra Ålborg

Ansatte 1

Profilbillede

Vestjysk Microcement

179 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2016

Profilbillede

TD-Montage

185 km fra Ålborg

Ansatte 17

Etableret 2017

Profilbillede

Jysk Manpower

201 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2018

Profilbillede

Jacob Byg og Industri ApS

233 km fra Ålborg

Ansatte 1

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

En faglært murer i Aalborg udfører alle slags opgaver, både store og små, private og erhvervsmæssige. Det gælder således alt lige fra reparationer og renoveringsopgaver til nybyggeri, og herudover er både indendørs og udendørs oprydning også en del af murerens arbejdsopgaver. En murer i Aalborg arbejder endelig sammen med andre samarbejdspartnere inden for andre håndværkerfag, såsom tømre og ingeniører, såfremt du har brug for hjælp til større opgaver.

Badeværelse og facaderenovering

Står du eksempelvis og skal have renoveret eller fornyet badeværelset derhjemme, er det en murer, du skal kontakte. Eftersom et badeværelse er et vådrum, er det ganske vigtigt, at man finder en murer, der er specialist inden for dette felt, så man er garanteret det ønskede resultat. Herudover vil en murer kunne hjælpe dig ift. facaderenovering, hvor han bl.a. giver dig en grundig vurdering af samtlige lag i husets facade. Hernæst vil mureren kunne sikre, at din facade kommer til at få forlænget sin levetid betydeligt, og dette er ganske vigtigt, eftersom alle facader med tiden kommer til at se utroligt nedslidte og gamle ud, såfremt de ikke bliver vedligeholdt.

Ombygning og reparationer

Ombygning er ligeledes blandt murerens mest gængse opgaver, og her vil vedkommende kunne guide samt hjælpe dig under vejs gennem hele projektet, og eftersom mureren har mange års erfaring, vil han kunne samle alle dine ideer og tanker og hernæst komme med hans specifikke forslag til den bedst mulige løsning. Det er også i forbindelse med dette, at mureren arbejder sammen med andre samarbejdspartnere såsom ingeniører og arkitekter, så du kan være garanteret et gennemført projekt foretaget af fagspecialister.

Har du brug for hjælp til murer-, renoverings- og moderniseringsopgaver inden for murerfaget, vil en murer naturligvis også kunne være behjælpelig ift. det. Mureren udfører alt lige fra facadeisolering og omfugning med fugemørtel til vandskuring af ind- og udvendige vægge samt reparationer af væg og gulv fliser. Det er ligeledes også en murer, du skal kontakte, såfremt du har brug for hjælp til enten reparation af din skorsten, dit tag osv. En murer reparerer altså både store såvel som små opgaver, og dine ønsker vil selvfølgelig altid blive inddraget i selve processen, så du kan få lige akkurat det resultat, du altid har drømt om.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af murer i Ålborg

Kunde billede

Christian Rugholm

Januar 2019

Rådgivning
Møller Arkitektur bistod med professionel og meget grundig rådgivning i forbindelse med modanisering af vores nye hus fra 1969. Vi følte os meget trygge gennem hele forløbet, og blev samtidig udfordret positiv på vores egne ideer. Resultatet var yderst tilfredsstillende og vi kan derfor varmt anbefale Møller Arkitektur til andre.

Kunde billede

jan rusaas

December 2018

El
fik trukket el til lamper og udskiftet alle stikkontanker samt tilsluttet ovn

Murerfirmaet TLN Byg ApS

22 km fra Ålborg

Ansatte 3

  8 anbefalinger

Etableret 2011

M&K BYG ApS

39 km fra Ålborg

Ansatte 9

  2 anbefalinger

Etableret 2007

PK Håndværk

101 km fra Ålborg

Ansatte 1

  3 anbefalinger

FLISEMINISTEREN ApS

101 km fra Ålborg

Ansatte 2

  23 anbefalinger

Etableret 2014

Sreejendomsservice Ivs

102 km fra Ålborg

Ansatte 1