Kunde billede

Jakob Essendrop

Maj 2019

Køkken og badeværelse
Sehard har fuldspartle, slebet, opsat filt og grundet i mit køkken og badeværelse. Priserne var fair, de var rigtig gode til at forklare og kommunikere under vejs i processen. Kan klart anbefales til
Læs mere  

Kunde billede

Cæcilie Iburg

April 2019

Spartling, loft og filt
I vores lejlighed har vi fået spartlet to rum og filtet dem, samt reperation af et meget ødelagt loft. Den første person fra firmaet vi møder, er den sødeste kvinde, som giver sig rigtig, rig
Læs mere  

Kunde billede

Steen nielsen

Februar 2019

Køkken alrum
Virkelig gode råd angående kanter og farver , holder sig pænt i flere år
Læs mere  

Malerfirmaet Sehard ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jakob Essendrop

Maj 2019

5,0/5
Køkken og badeværelse
Sehard har fuldspartle, slebet, opsat filt og grundet i mit køkken og Læs mere  
Kunde billede

Cæcilie Iburg

April 2019

5,0/5
Spartling, loft og filt
I vores lejlighed har vi fået spartlet to rum og filtet dem, samt repe Læs mere  
Kunde billede

Steen nielsen

Februar 2019

5,0/5
Køkken alrum
Virkelig gode råd angående kanter og farver , holder sig pænt i flere Læs mere  

Malerfirmaet Sehard ApS

Hos Malerfirmaet Sehard ApS har vi fokus på at levere kvalitetsmalerløsninger for vores kunder. Vi ønsker, at alle kunder skal afslutte vores samarbejde med de bedste resultater, og derfor går vi gerne langt for at indfri de forventninger, der måtte være til resultatet. Skal du have malet og vil have de bedste resultater, så kontakt Malerfirmaet Sehard ApS og lad os høre mere om dine projekter.

 

Vi står til rådighed for vores kunder

Når du samarbejder med Malerfirmaet Sehard ApS, er du i trygge hænder. Vi har nemlig mere end 25 års erfaring bag os og kan derfor tilbyde dig specialiseret rådgivning og vejledning omkring farvevalg, produkter, teknikker og meget mere. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for dig, så skulle der opstå spørgsmål, er vi aldrig mere end et opkald væk. Med vores brede viden bliver du klædt godt på til at træffe de vigtige beslutninger omkring dine maleropgaver.   

 

Hos Malerfirmaet Sehard ApS kan du få hjælp til:

  • Maling af døre og vinduer
  • Maling vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af trappeopgange
  • Maling af flyttelejligheder
  • Maling af facader
  • Sprøjtelakering
  • Tapetsering med fototapet og mønstret tapet
  • Betonrenovering
  • Kontorlokaler

 

Uanset størrelsen på den opgave, du søger løst, så står vi hos Malerfirmaet Sehard ApS klar til at hjælpe dig med udførelsen. Vi er p.t. 7 faste malere, der alle er ansat på baggrund af vores mange kompetencer, der gør os til et godt og sikkert valg. Som en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der gennem deres garantiordning Byg Garanti dækker ved fejl og mangler. Vi ved, at det selvfølgelig ikke bliver aktuelt at benytte ordningen, da vi aldrig afslutter et projekt, før du er tilfreds, men vi er glade for at kunne tilbyde denne sikkerhed for vores kunder.

 

Kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud?

Hos Malerfirmaet Sehard ApS står vores dygtige malere klar til at lytte til de ønsker, du måtte have. Kontakt os nemt og hurtigt ved blot at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder alle kunder et gratis og uforpligtende tilbud på deres projekt, der bygger på konkurrencedygtige priser.

 

Du finder Malerfirmaet Sehard ApS i Rødovre, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hvidovre, Valby, Brøndby og resten af København - men kører også gerne længere, når vores kunder har brug for det.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme