facebook tracking pixelHedensted VVS Service A/S er VVS | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Hedensted vvs service as

Hedensted VVS Service A/S

Hedensted VVS Service A/S
- tryghed, sikkerhed, garanti

Hedensted VVS Service A/S er et troværdigt VVS-firma med fokus på den grønne energi og den gode service. Vores 40 veluddannede VVS-folk leverer ærligt kvalitetshåndværk efter gamle håndværkstraditioner, og dette kombineres med moderne materialer og teknikker. Nogle har speciale i energioptimering, andre i gas- og blikkenslagerarbejde - så vi dækker vidt og bredt.

Vi laver alt - stort som småt - i forbindelse med:

 • Gasfyr
 • Varmepumper
 • VVS til badeværelser og køkken
 • Energirådgivning
 • Og meget, meget mere


Vand, varme, sanitet og energioptimering
Vi klarer alt inden for vand, varme og sanitet, men vores kodeord er i dag ”energioptimering”: Vi rådgiver, installerer og servicerer energibesparende pumper, som både er miljøvenlige alternativer og supplement til traditionelle energikilder. Grønne installationer resulterer i lavere varmeregninger og et renere miljø, og det er investeringer, som hurtigt tjener sig selv hjem.

Service mange år ud i fremtiden
Vi er særligt specialiserede i gasservice og varmepumpeservice. Og når vi snakker service refererer vi både til betydningen på den korte og den lange bane. Vi er der 100 % for jer hele vejen gennem arbejdsprocessen - og derudover stiller vi os med glæde til rådighed som fast partner i forbindelse med fremtidige tjek.

Medlem af VVS Mester
Vi er medlem af VVS Mester, som er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører. Medlemmerne har indgået en aftale om kun at bruge markedets mest solide og gennemtestede produkter ind i sortimentet, og alle bliver løbende efteruddannede, så de er opdateret på teknik, tendenser og lovgivning.

Men VVS Mester er ikke det eneste grundlag for vores kvalitetssikring. Vi billeddokumenterer nemlig alt, hvad vi laver - både før og efter arbejdets udførsel.

ISO 9001 godkendt !

Tags

Jens Palmelund

CVR: 30696646

Årupvej 29
8722Hedensted

Etableret i 2000
40 ansatte

Del Hedensted VVS Service A/S på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

1

VVS Region Midtjylland

Håndværker.dk

Prisen 2019

40

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Jens Palmelund, Hedensted VVS Service A/S

Del Hedensted VVS Service A/S på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Hedensted VVS Service A/S

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

Håndværker

Hedensted VVS Service A/S

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.7 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Hedensted VVS Service A/S

44 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Hedensted VVS Service A/S :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Hedensted VVS Service A/S
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.7

Baseret på 44 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

92 %

Overholder budgettet

90 %

Ryder godt op efter sig

92 %

Overholder aftaler

91 %

Er god til at lytte til kunden

92 %

Vil du anbefale os

91 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Hedensted VVS Service A/S Hedensted VVS Service A/S- tryghed, sikkerhed, garantiHedensted VVS Service A/S er et troværdigt VVS-firma med fokus på den grønne energi og den gode service. Vores 40 veluddannede VVS-folk leverer ærligt kvalitetshåndværk efter gamle håndværkstraditioner, og dette kombineres med moderne materialer og teknikker. Nogle har speciale i energioptimering, andre i gas- og blikkenslagerarbejde - så vi dækker vidt og bredt. Vi laver alt - stort som småt - i forbindelse med:Gasfyr Varmepumper VVS til badeværelser og køkken Energirådgivning Og meget, meget mereVand, varme, sanitet og energioptimeringVi klarer alt inden for vand, varme og sanitet, men vores kodeord er i dag ”energioptimering”: Vi rådgiver, installerer og servicerer energibesparende pumper, som både er miljøvenlige alternativer og supplement til traditionelle energikilder. Grønne installationer resulterer i lavere varmeregninger og et renere miljø, og det er investeringer, som hurtigt tjener sig selv hjem. Service mange år ud i fremtidenVi er særligt specialiserede i gasservice og varmepumpeservice. Og når vi snakker service refererer vi både til betydningen på den korte og den lange bane. Vi er der 100 % for jer hele vejen gennem arbejdsprocessen - og derudover stiller vi os med glæde til rådighed som fast partner i forbindelse med fremtidige tjek. Medlem af VVS MesterVi er medlem af VVS Mester, som er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører. Medlemmerne har indgået en aftale om kun at bruge markedets mest solide og gennemtestede produkter ind i sortimentet, og alle bliver løbende efteruddannede, så de er opdateret på teknik, tendenser og lovgivning. Men VVS Mester er ikke det eneste grundlag for vores kvalitetssikring. Vi billeddokumenterer nemlig alt, hvad vi laver - både før og efter arbejdets udførsel. ISO 9001 godkendt ! Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 90 % af tiden Jens Palmelund Jens Palmelund 2000-1-1 40 30696646 30696646 75890730https://www.håndværker.dk/photos/11/PF34844.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 44 44
Jeg kontaktede Hedensted VVS ifb. med renovering af mit køkken og bad. Jeg stod med akut brug for hjælp. De kom samme dag trods travlhed. De har været her en del gange siden. De har lagt gulvvarme, skiftet gamle rør, sat armatur op samt tilkoblet vand mv. Jeg har fået den bedste service og er fuldt ud tilfreds med resultatet af deres arbejde. De har været gode til at vejede mig i, hvad der var de bedste løsninger ift køkken/bad. En stor tak til Rasmus og Tom som har været har været ekstra gode med service og vejledning! Hedensted VVS kan varmt anbefales. March 2020
5
1 5
En pakning var blevet utæt i gasfyret. Vi ringede til Hedensted VVS om morgenen for at få lavet en ny pakning i rørsamlingen. En medarbejder lovede at sende en VVS montør ud til os i løbet af dagen. Hen på eftermiddagen ringede vi igen, fordi der endnu ikke var komment en montør fra Hedensted VVS og pakningen i rørsamlingen var ret utæt og der løb vand ind i skabet. Ham der tog telefonen kunne ikke se, at der var oprettet en arbejdsopgave hos os denne dag. Det kunne tidligst blive næste morgen. Montøren kom næste morgen og fik lavet en ny pakning/efterspændt rørsamlingen. February 2020
4
1 5
Super service! Opgaven er rigtig godt udført. Professionel rådgivning. Fair prissætning January 2020
5
1 5
Ny pakning, udført til tiden som aftalt af en flink mestersvend January 2020
5
1 5
Vi fik levet VVS arbejde i forbindelse med en ombygning / tilbygning og alt blev lavet som aftalt og til aftalt pris. Kan kun anbefales !!! January 2020
5
1 5
Vandhanen i køkkenet blev udskiftet hurtigt og uden problemer December 2019
5
1 5
Udskiftning af kompressionsbeholder til jordvarme. Personalet virkede kompetent. December 2019
5
1 5
Renovering af badeværelse. God rådgivning, super service og hurtig udførelse af opgaven. September 2019
5
1 5
Venlig og god forklaring. Hurtig udført September 2019
5
1 5
Etablering af gulvvarme og renovering af køkkeninstallationer! September 2019
5
1 5
service på gasfyr møder altid til den aftalte tid September 2019
4.7
1 5
Super service. Udført hurtigt og uden nogle problemer. September 2019
5
1 5
Reparation af vandrør. Super og hurtig service. Tak September 2019
4.8
1 5
Professionelt firma med forstand på det de laver. Altid kvalitets arbejde og behagelige medarbejdere! September 2019
5
1 5
Alt hvad jeg havde af forventning blev leveret. September 2019
4.5
1 5
Fjernelse af overskydende radiator, hurtig og effektivt. Meget venligt og imødekommende personale. Har brugt firmaet i mange år på vores gamle adresse, og helt naturligt at videreføre det på vores nye adresse. September 2019
4.7
1 5
Servicen var som den skulle være. De kom til aftalt tid og udførte opgaven og ryddede op og tog affald med September 2019
4.5
1 5
Michael, der fortog eftersynet, var rar og effektiv. Han gennemgik gasfyrets indstillinger, da vi var nytilflyttede og ikke havde en manual til fyret, samt vi fik indstillet fyret efter vores behov. I alt en rigtig god oplevelse September 2019
5
1 5
Kontroleret el problem konstanteret ved indgang til varmepumpe September 2019
5
1 5
Fik monteret ny varmtvandsbeholder og den spiller bare max. Montage og pris er lige som aftalt. Kan helt sikkert anbefale dem. January 2018
5
1 5
Fik nyt gasfyr installeret: fint arbejde, alt som aftalt, og til aftalt tid. May 2017
5
1 5
Har fået en ormegård under håndvasken til at fylde væsentlig mindre og dermed se mere professionelt ud. Der ud over kontrol af andre vvs ting i huset Servicen var helt i top, lige fra dialog om opgaven, til udførelsen Der blev svaret hurtig på mails, i et forstående sprog. Telefonisk samtale var tillidsfuld, og det var mit indtryk, at vi var enige om en plan for opgaven Håndværkeren der kom var uforberedt på opgaven, men var også forstående og var god til selv at komme med løsninger, og ikke blot udførte det som jeg havde tænkt. Håndværkeren mødte kunden i øjenhøjde. May 2017
5
1 5
Efter nedbrud på mit gasfyr fik jeg kontakt til Hedensted VVS Service med tilbud om installation af nyt gasfyr. Hurtig, venlig og behagelig rådgivning, samt aftale om pris og installation af gasfyr allerede dagen efter May 2017
5
1 5
KOMPETENT og fokus på opgaven! I forbindelse med installering af nyt gasfyr, samt nyt "gulvvarme anlæg" har jeg haft fornøjelsen af, at opleve; Fokus på mig som kunde - før, under og efter i én grad jeg ikke har oplevet før! I forbindelse med valg af hhv. fyr og anlæg, har vejledningen taget udgangspunkt i mit behov for hhv. kvalitet og funktionalitet! Og ikke båret præg, af det kommercielle i de tilbud jeg blev præsenteret for! Endvidere har det været en fornøjelse, at "et ord er et ord" udøves i praksis fra de to virksomhedsejere! Det har været forbundet med yderst kvalificerede rådgivning, service og opfølgning. Jeg kan på alle måder kun give min allerbedste anbefaling til Hedensted GAS og VVS. March 2017
5
1 5
Fik nyt pillefyr ind og udskiftet gamle rør fra stuen og op på 1. sal. Fin service og godt arbejde. March 2017
5
1 5
Vand,afløb og varme installation på 1 sal. Kommer som aftalt,super god service og aftalt pris holder!! March 2017
5
1 5
Der er absolut intet at udsætte på deres arbejde, men du skal regne med at der bliver lagt min. 750kr ( for vort vedkommende var det 1500kr) oveni, fordi de lægger kørsel/transport fra Hedensted og tilbage igen oveni prisen. Hos os skulle de komme to gange pga at reservedelen skulle bestilles. Så istedet for 1550kr, kom vi til at betale 3300kr. September 2016
2
1 5
Fik opsat 7 udendørs vandhaner i ny bebyggelse, og helt fra starten fik vi et hurtig tilbud efter besigtigelse hvor vi bor. Arbejdet er nu udført yderst tilfredsstillende til en rigtig god pris 😃 July 2016
5
1 5
Vi føler at vi bliver godt behandlet både når det små opgaver og som da vi købte gasfyr/kedler. Jeres folk har en venlig og prof. måde at håndtere alle opgaver på. Det har jo også noget at sige, at vi har samarbejdet de sidste 12 år uden nævneværdige problemer, et rigtig godt samarbejde. May 2016
5
1 5
Jeg skulle have sat min bruser og vask med underskab til på mit nyt badeværelse. Jeg er rigtig glad for resultatet, som blev præcis som jeg havde håbet! Der har været super service hele vejen igennem! Ikke en finger at sætte på hverken resultatet eller service. Vil til enhver tid benytte mig af Hedensted VVS igen og varmt anbefale dem til andre! May 2016
5
1 5
Årupvej 29 8722 Denmark