AS Byg.dk Snedker og Tømrerfirma I/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AS Byg.dk Snedker og Tømrerfirma I/S

AS Byg.dk Snedker og Tømrerfirma I/S

 

- et alsidigt tømrer- og snedkerfirma, som løser både stort og småt


Vi laver alle former for tømrer- og snedkeropgaver og tilbyder desuden vvs- og malerarbejde. Hos os får du en god service, professionelt håndværk og konkurrencedygtige priser.


AS Byg udfører opgaver inden for:


- Køkken

- Vinduer og døre

- Service på ejendomme

- Vedligeholdelse

- Trægulve

- Vvs-arbejde

- Malerarbejde


Hos AS Byg er vi mellem 5-7 medarbejdere, som alle har mange års erfaring i byggebranchen. Vi er et hold bestående af udlærte tømrere, snedkere, malere og vvs’ere, så vi favner bredt i forhold til, hvilke typer opgaver vi kan løse. AS Byg har base i Rødovre, men vi kører gerne til både større og mindre projekter inden for en afstand af 150 km.  


Kunden kommer i første række

Vores medarbejdere gør meget ud af at efterleve kundens ønsker og behov, og derfor yder vi altid et højt serviceniveau på alle parametre. Vi efterlader altid kundens hjem i pæn og ren stand, og vi overholder den aftalte tidsplan.


Garanti på et godt resultat

Vælger du os til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så er du sikret erfarne og kompetente håndværkere. Vi yder desuden fuld garanti på vores arbejde, så skulle der mod forventning være fejl eller mangler, kommer vi tilbage og fikser det med det samme.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme