Kunde billede

Jette Ramsøe

November 2019

Maling af bindingsværk
Maling af bindingsværk på halvdelen af hus. (Øverste halvdel.) Aker Multiservice lovede høj kvalitet til rimelige priser....DET fik vi og meget mere. Blandt andet rigtig god kommunikation, mødestabili
Læs mere  

Kunde billede

Vivi Jensen

September 2019

Renovering af lejlighed
Maling af lejlighed - vægge og træværk. Kan anbefale 100%. Alt udført til aftalt tid og pris, som var yderst rimelig. Behagelig person og meget grundig og flittig.
Læs mere  

Aker Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jette Ramsøe

November 2019

5,0/5
Maling af bindingsværk
Maling af bindingsværk på halvdelen af hus. (Øverste halvdel.) Aker Mu Læs mere  
Kunde billede

Vivi Jensen

September 2019

5,0/5
Renovering af lejlighed
Maling af lejlighed - vægge og træværk. Kan anbefale 100%. Alt udført Læs mere  

Aker Multiservice

I Kongens Lyngby finder du Aker Multiservice, hvis dygtige fagmænd kan hjælpe med alt fra malerarbejde og nedrivning til diverse handyman-opgaver og rengøring. Vi har mange kompetencer og sætter os altid grundigt ind i vores kunders projekter, så vi på bedste vis kan imødekomme de ønsker og behov, de har til det endelige resultat. Har du en opgave, du søger hjælp til at løse, så kontakt Aker Multiservice og lad os hjælpe dig frem til et godt resultat. 

 

Vores kunder er det vigtigste

Hos Aker Multiservice er vores kunder det vigtigste i vores samarbejde. Vi ønsker, at alle vores kunder har en god oplevelse med vores firma, og derfor er det vigtigt for os, at vi får skabt et godt samarbejde, hvor vores kunder føler sig lyttet til og forstået. Vi ønsker, at alle vores kunder skal være glade og tilfredse ved projektets afslutning, og derfor afslutter vi aldrig et projekt, før vi begge er enige om, at resultatet er, som det skal være. På den måde er vi altid sikre på, at vores kunder er glade og forhåbentlig vil huske os næste gang, de søger hjælp til en opgave.

 

Hos Aker Multiservice kan du få hjælp til:

  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af facader 
  • Rengøring (en enkelt gang eller fast aftale)
  • Handyman-opgaver inde og ude 
  • Snerydning og saltning 
  • Nedrivning

 

Vi leverer kvalitetsløsninger ,der er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov, så du som kunde altid får mest mulig værdi for pengene. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser og udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så vores kunder kan komme godt i gang med deres boligprojekt. 

 

Vil du være den næste glade kunde?

Ønsker du at være den næste tilfredse kunde, vi hos Aker Multiservice hjælper, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din forespørgsel. 

 

Du finder os i Kongens Lyngby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hellerup, Gentofte, Hillerød, Helsingør og Storkøbenhavn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme