Lavet af firmaet

EK Tømrer- & Snedkerfirma ApS

Udendørs tømrerarbejde for beværtning På denne opgave har EK Tømrer- & Snedkerfirma lavet tømrerarbejde for en beværtning, som havde et ønske om at smukkesere deres udeserveringsområde. Dette ønske blev indfriet med fem flotte blomsterkasser, som udseendemæssigt passer godt til beværtningens facade. fra EK Tømrer- & Snedkerfirma ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} På denne opgave har EK Tømrer- & Snedkerfirma lavet tømrerarbejde for en beværtning, som havde et ønske om at smukkesere deres udeserveringsområde. Dette ønske blev indfriet med fem flotte blomsterkasser, som udseendemæssigt passer godt til beværtningens facade. fra EK Tømrer- & Snedkerfirma ApS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/udendors-tomrerarbejde-for-bevartning/2893 http://Håndværker.dk/projekt/udendors-tomrerarbejde-for-bevartning/2893 http://Håndværker.dk/projekt/udendors-tomrerarbejde-for-bevartning/2893
Grøddevej 16 7430 Denmark
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 14
kr. 9000 In stock
Carsten Thomsen Carsten Thomsen 2014-1-1 1 35676996 35676996 Udendørs tømrerarbejde for beværtning
4 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 14
Grøddevej 16 7430 Denmark
Udendørs tømrerarbejde for beværtning - Håndværker.dk

Case

Udendørs tømrerarbejde for beværtning

På denne opgave har EK Tømrer- & Snedkerfirma lavet tømrerarbejde for en beværtning, som havde et ønske om at smukkesere deres udeserveringsområde. Dette ønske blev indfriet med fem flotte blomsterkasser, som udseendemæssigt passer godt til beværtningens facade.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2015

3-4 dage

8-9.000 kr.

Ikast

31.300 håndværkere står klar til at hjælpe dig

previous or LEFT arrow
right arrow

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler her

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmark

Du får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmark

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo