Renovering af sommerhus inkl. ny 55 m2 træterrasse og nye Velfac vinduer i Liseleje nær Helsinge

Sommerhuset er blevet renoveret både inde og ude. Udenfor er der bygget en ny træterrasse på 55 m2 i alm. trykket terrassebrædder i 125 x 28 mm. Huset er har også fået ny facadebeklædning af typen RAW Klinkbeklædning (145mm x 28 mm) i farven sort. Derudover er der isat nye Velfac vinduer og døre. Inden for er garage og køkken blevet slået sammen til et køkken alrum, hvor der er opsat nyt køkken fra HTH. Der er også lavet nyt badeværelse med inddragelse af lidt af gangen for at få plads til brusenichen. Og så er der opsat nye glatte lofter i hele huset.
Udført af

  • Sted:
    Liseleje

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af DK HUSBYG ApS


Kunde billede

Rikke Friis

November 2015

Total rennovering af sommerhus
Sommerhuset er reonnoveret fra A-Z af Kent / DK Husbyg. Dette inkludererde etablering af nye vinduer, terassedøre samt nyt stort vinduesfag i stue, udskiftning af eksisterende vinduer, etablering af nyt værelse, inddragelse af garage i køkken, etablering af køkken, isolering af væg, delvist nye gulve samt træ-beklædning på huset som oprindeligt er et betonhus. Hertil upåklagelig koordinering med murer og VVS vedr badeværelse, og elektrikker ifbm udskiftning af el. Rådgivning og vejledning på hele processen, inkl udabejdelse af tegninger etc.