SA Byg V/ Søren Andreasen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


SA Byg V/ Søren Andreasen

Står du over for et byggeprojekt og mangler en dygtig murer til at udføre arbejdet, så kontakt Søren Andreasen fra SA Byg. Her får du en fagmand med mere end 35 års erfaring i murerbranchen. Jeg er rutineret i mange typer af opgaver og kan derfor se, hvilke løsninger der virker, og hvilke der ikke gør. Udover holdbare løsninger leverer jeg selvfølgelig også løsninger, der er en fryd for øjet og hvor der er kælet for selv de mindste detaljer.  

 

Jeg leverer kvalitet hver gang

Når du kontakter mig for at udføre arbejdet, er du sikker på, at du får kvalitet i alle aspekter hver gang. Jeg garanterer, at der ikke er en finger at sætte på udførelsen af mit arbejde, men for at give dig en ekstra sikkerhed i forbindelse med udførelsen har jeg meldt mig ind i Dansk Byggeri, der dækker mod fejl, mangler og ringe udført arbejde gennem Byg Garanti.

 

Jeg kan bl.a. hjælpe med udførelsen af:

  • Facaderenovering
  • Reparation af sætningsskader
  • Bad og toilet
  • Flise- og klinkearbejde
  • Hul i bærende væg, inkl. beregninger
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Taglægning med betontegl
  • Under- og overstrygning af tegltag
  • Hovedentrepriser (murerarbejde)

 

Størrelsen på dit byggeprojekt er underordnet, jeg hjælper ved både større og mindre projekter. Mine services tilbydes til både private og erhvervskunder i Københavnsområdet og det meste af Sjælland.

 

Kontakt mig for mere information

Har du spørgsmål til nogle af mine services, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at tage kontakt til mig. Udfyld blot kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Du finder SA Byg i Brøndby Strand!

 

Jeg ser frem til din henvendelse!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme