facebook tracking pixelLind & Risør A/S er Nybyggeri | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Lind & Risør A/S

Lind & Risør A/S er et familieejet fullservice arkitekt- og byggefirma med speciale i villaer og rækkehuse. Lind & Risør blev etableret i 1980 under en af de største byggekriser i Danmark nogensinde. Lind & Risør blev grundlagt af arkitekterne Torben Lind og Steen Risør. I 2004 trådte Steen Risør ud af virksomheden, som i dag ejes alene af familien Lind. Lind & Risør består i dag af 250 medarbejdere, hvoraf 150 er fastansatte håndværkere med mange års erfaring.

Når vi siger, at Lind & Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma betyder det, at Lind & Risør er til rådighed lige fra du går med dine første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, du er flyttet ind i dit nøglefærdige hus. Fra det første spadestik til det indflytningsklare byggeri sørger Lind & Risør for det hele, og vi er hele tiden i tæt dialog med vores kunder, både i købsfasen, projekteringen og under selve byggeriet.

Lind & Risør tilbyder bred vifte af forskellige byggemuligheder. Et byggeprojekt med Lind & Risør er både nemt, overskueligt og økonomisk overkommeligt, og vores mangeårige erfaring har i dag gjort os til en af landets største arkitekt- og byggefirmaer inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse.

Tags

Lind & Risør

CVR: 32277802

Erik Husfeldts Vej 9
2630Taastrup

Etableret i 1980
250 ansatte

Del Lind & Risør A/S på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

10

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Lind & Risør, Lind & Risør A/S

Del Lind & Risør A/S på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Lind & Risør A/S

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk
51 cases fra Lind & Risør A/S
Vis flere cases

Håndværker

Lind & Risør A/S

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen →

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

5 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Lind & Risør A/S

11 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Lind & Risør A/S :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${item.RatedDate}

Lind & Risør A/S
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale →

5

Baseret på 11 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

100 %

Overholder budgettet

92 %

Ryder godt op efter sig

95 %

Overholder aftaler

98 %

Er god til at lytte til kunden

98 %

Vil du anbefale os

98 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os →
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Håndværker.dk logo
Lind & Risør A/S Lind & Risør A/S er et familieejet fullservice arkitekt- og byggefirma med speciale i villaer og rækkehuse. Lind & Risør blev etableret i 1980 under en af de største byggekriser i Danmark nogensinde. Lind & Risør blev grundlagt af arkitekterne Torben Lind og Steen Risør. I 2004 trådte Steen Risør ud af virksomheden, som i dag ejes alene af familien Lind. Lind & Risør består i dag af 250 medarbejdere, hvoraf 150 er fastansatte håndværkere med mange års erfaring. Når vi siger, at Lind & Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma betyder det, at Lind & Risør er til rådighed lige fra du går med dine første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, du er flyttet ind i dit nøglefærdige hus. Fra det første spadestik til det indflytningsklare byggeri sørger Lind & Risør for det hele, og vi er hele tiden i tæt dialog med vores kunder, både i købsfasen, projekteringen og under selve byggeriet. Lind & Risør tilbyder bred vifte af forskellige byggemuligheder. Et byggeprojekt med Lind & Risør er både nemt, overskueligt og økonomisk overkommeligt, og vores mangeårige erfaring har i dag gjort os til en af landets største arkitekt- og byggefirmaer inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Lind & Risør Lind & Risør 1980-1-1 250 32277802 32277802 43322000 https://www.håndværker.dk/photos/5/PF15525.jpg
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 11
Lind & Risør har bygget vores nye hus. Vi er meget tilfredse med kvaliteten og byggeforløbet, samt vejledningen undervejs. Vi kan varmt anbefale Lind & Risør. October 2017
5
1 5
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker. Med venlig hilsen Hans Nielsen September 2017
5
1 5
Top professionelt firma. Vi har fået bygget vores drømmehus og alt er bare i orden. Vi har hele vejen igennem forløbet været meget tilfredse. Alle håndværkere har gjort et flot arbejde og finish er i top. De småting der ikke har været i ordren er blevet rettet med det samme uden nogen form for diskussion. Tidsplan er holdt og alt er forløbet gnidningsløst. Man betaler lidt mere for et Lind & Risør hus, men man får bestemt valuta for pengene. June 2017
5
1 5
Vi købte en grund og et skitseprojekt. Vi bad Lind & Risør om at videreudvikle skitsen, så det modsvarede vores ønsker. Gennem byggeperioden besøgte vi ugentligt byggeriet og blev altid modtaget venligt og åbent af håndværkerne, som gerne forklarede, hvad der var gang i. Byggelederen var altid tingængelig og kunne både forstå hvad vi, som lægmænd sagde, og endnu bedre forklare sig, så vi kunne forstå det. Vi har nu boet her mere end et halvt år og sætter hver dag stor pris på huset. Har der været småfejl, er de straks blevet udbedret. Fra vores side - de bedste anbefalinger. June 2017
5
1 5
Vi har fået opført et helt nyt vinkelhus fra Lind & Risør på 218 m². Helt fra begyndelsen kunne vi præge udseendet og funktionerne i vores nye hus. Hos Lind & Risør fortalte vi arkitekten om vores ønsker til et nyt hus. Arkitekten gik derefter i gang ud fra et helt blankt stykke papir. Han skitserede vores hus helt fra bunden. Det blev starten på et rigtig godt samarbejde imellem os, arkitekten og byggerådgiveren. Et samarbejde som byggede på høj faglighed, tillid og en udpræget sans for æstetik. Det gode samarbejde fortsatte igennem hele processen - lige fra den første streg på papiret til valg af materialer og til selve byggeriet. Og resultatet taler for sig selv. Huset blev lige præcis som vi ville have det og det stod endda færdig 3 uger før tid. Hvis vi skulle bygge igen, ville vi uden tøven vælge at gøre det med Lind & Risør. May 2017
5
1 5
Nøglefærdigt etplanshus på egen byggegrund March 2017
5
1 5
Vi valgte Lind & Risør til at bygge vores helt nye hus, og de har til fulde levet op til de stillede forventninger fra begge sider. Det er vores opfattelse, at "L&R bygger endnu bedre kvalitetshuse - sammenlignet med konkurrenterne - end de selv er klar over". Vi fik udleveret en husnøgle, da huset blev lukket, og havde lejlighed til at følge byggeriet i detaljer. Dermed kunne vi rette et par fejl undervejs med væsentligt reduceret økonomiske følger, men også ændre designet undervejs på enkelte punkter, så vi i sandhed fik bygget vores drømmehus. Vi har bemærket, at L&R har stor fokus på sikkerheden for deres håndværkere, hvilket giver bygherre en god og tryg fornemmelse. Og vi fik overdraget huset en uge før tidsplanen! June 2016
5
1 5
Kvalitet og tidsoverholdelse af udført arbejde er rigtig flot. March 2016
5
1 5
Vi har været meget tilfredse med Lind & Risør i forbindelse med at vi har fået opført et nyt hus. Vi har følt os trygge under hele processen og det færdige resultat er helt i top. Der har været styr på processerne undervejs, håndværkerne har været dygtige og imødekommende og vi har fået god service og rådgivning i alle faser. Skulle vi finde på at ville bygge igen, ville vi uden tvivl vælge Lind & Risør. March 2016
5
1 5
Vi indgik aftale med Lind og Risør om at bygge et nyt hus på en grund vi havde købt i forvejen - der skulle nedrives et gammelt hus, og fjernes en olieforurening på grunden først. Oplevelsen af sælgeren, materialevalg, og byggelederen på huset var meget positivt, idet alle var meget hjælpsomme og leverede det lovede - specielt sælgerens behandling af vores køb var til højeste karakter. Efter vi havde valgt materialer overgik vores sag til L og R.s byggetekniske afdeling: her dumper firmaet TOTALT, da man skulle tro, det var første gang de havde et byggeri med en forurenet grund. Kommunikationen med L og R i denne fase ufattelig svær, og en lovet kompensation for manglende kommunikation og forsinkelse, blev trukket tilbage, da vi ordret " kunne have undladt at købe en forurenet grund " og den tekniske direktør ikke ville honorere en mundtlig aftale, men henviste til kontrakten. Lind og Risør leverede til slut et rigtigt godt produkt, afleverede efter (den korrigerede) tidsplan, og med kun bagatelagtige mangler - som blev afhjulpet indenfor en uge. I hele byggefasen er vi blevet vel modtaget af alle håndværkere, som har taget sig tid til vores spørgsmål. En samlet vurdering er meget positiv, kun skæmmet af den byggetekniske chefs manglende evner og troværdighed. March 2016
5
1 5
Jeg har fået lavet lidt af hvert, men i sidste ende hurtigt og tilfredsstillende arbejde. Lind og Risør "DER BEDSTE AF DET BEDSTE" February 2016
5
1 5
Erik Husfeldts Vej 9 2630 Denmark