RC vikarservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

RC vikarservice

 

Hos RC Vikarservice kan vi hjælpe med udførelsen af dine murer- og malerprojekter. Vi er et fast team bestående af 10 fagmænd, og vi kan derfor være behjælpelige ved både større og mindre projekter. Står du med en opgave, du søger dygtige og professionelle fagfolk til at varetage, så kontakt RC Vikarservice allerede i dag og lad os høre mere om dit boligprojekt.

 

Godt håndværk

For at kunne give vores kunder de bedste resultater benytter vi os udelukkende af kvalitetsmaterialer, der er holdbare og giver et flot færdigt resultat. Vores lange erfaring gør det muligt for os at vælge de bedste materialer, så vores kunder altid kan have høje forventninger. Vi afslutter aldrig et projekt, før alle parter er tilfredse med løsningen, da tilfredse kunder er det vigtigste for os.

 

Hos RC Vikarservice kan du få hjælp til:

  • Fliser og klinker
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Støbning af isokern
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Malerarbejde inde og ude
  • Sprøjtelakering

 

Når du samarbejder med os omkring løsningen af din opgave, kan du være sikker på, at vi overholder alle indgåede aftaler. Det betyder, at vi møder til tiden, har løsningen færdig til aftalt tid og overholder dit budget. Hos RC Vikarservice skal det nemlig være nemt at være kunde.

 

Vil du samarbejde med de dygtigste fagfolk?

Har du lyst til at få besøg af professionelle fagfolk til udførelsen af dine projekter, så kontakt RC Vikarservice og lad os høre mere om det projekt, du drømmer om at få udført. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse.

 

Du finder RC Vikarservice i Taastrup, og herfra kører vi til kunder i København, Roskilde og Køge.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme