Kunde billede

Kenni Griffens

Marts 2019

Komplet renovering
Vi har brugt malermester løber til at renovere vores lejlighed, og er yderst tilfreds med den service og det arbejde vi fik lavet. Vi fik renoveret vores lejlighed (stue, køkken, bad og 2 værelser
Læs mere  

Malermester Løber

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Kenni Griffens

Marts 2019

5,0/5
Komplet renovering
Vi har brugt malermester løber til at renovere vores lejlighed, og er Læs mere  

Malermester Løber

Trænger væggene, lofterne eller måske noget helt tredje til en forfriskende omgang maling, så kan vi hos Malermester Løber hjælpe dig. Vores dygtige fagmænd står altid klar til en god dialog omkring valg af materialer og teknikker, så du kan få et resultat ud over det sædvanlige.

 

Hos os kan du forvente kvalitet

Hos Malermester Løber bestræber vi os på at levere de bedste løsninger til vores kunder hver gang. Vi går op i udførelsen af vores arbejde og bestræber os altid på at være kundernes foretrukne valg, når de skal have udført deres maleropgaver.

 

Du er fra allerførste henvendelse i centrum for vores samarbejde. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den service, vi udfører, og derfor lytter vi altid til de behov, du måtte have. Vi laver indledningsvis en gennemgang af din opgave, hvor vi taler om, hvilke materialer, metoder og behov du har. Vi rådgiver og vejleder dig grundigt, om hvilke muligheder du har til rådighed for at opnå det ønskede resultat, og så lægger vi sammen en plan for, hvordan vi bedst kommer i mål med projektet. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, giver vi selvfølgelig også gerne vores bud på en løsning, så du på baggrund af vores faglige ekspertise kan træffe de valg, der er rigtigst for dig.

 

Hos Malermester Løber kan du få hjælp til varetagelsen af:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Malerarbejde inde og ude

 

Vi tilbyder alle vores services til gode og konkurrencedygtige priser. Dette gør vi samtidig med, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. På den måde er du altid garanteret et godt resultat, når du vælger Malermester Løber til male eller tapetsere for dig.

 

Vi er et sikkert valg

Har du en konkret opgave, som du søger et gratis og uforpligtende tilbud på, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi overholder alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om budget, mødetider eller dato for det færdige projekt. Derudover har vi valgt at melde os ind i Danske Malermestre, så vores kunder ved, vi er seriøse fagfolk, der udfører arbejdet korrekt. Vi er derfor altid et godt og sikkert valg, når du skal have løst dine boligprojekter.

 

Du finder Malermester Løber i Greve, og herfra dækker vi både Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

 

Vi ser frem til et godt samarbejde!  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme