Kunde billede

anette vogtmann

Februar 2019

indkørsel
Vi har haft LD have og anlæg til at grave vores indkørsel op og lægge nye fliser, sættet ny hæk og flytte et par buske/træer. Det har været et fantastisk samarbejde og skønt at arbejde med et firm
Læs mere  

LD have og Anlæg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

anette vogtmann

Februar 2019

5,0/5
indkørsel
Vi har haft LD have og anlæg til at grave vores indkørsel op og lægge Læs mere  

LD have og Anlæg

I 2017 stiftede jeg, Lars Geil Didriksen, firmaet LD Have og Anlæg, hvor jeg tilbyder min hjælp til etablering af nye haver eller andre udearealer. Jeg har mere end 10 års erfaring bag mig, hvad der har gjort mig til en vigtig samarbejdspartner, når du skal have lavet dine projekter.

 

Kvaliteten er i højsædet

Det vigtigste for mig, når jeg udfører og leverer et stykke arbejde, er kravet til mig selv om at det skal være i høj kvalitet. Jeg sætter niveauet højt for mig selv, så jeg altid har glade og tilfredse kunder ved projektets afslutning.

 

Indledningsvis har jeg altid en god dialog med mine kunder. Jeg prioriterer et godt samarbejde, hvor vi sammen kommer frem til en løsning, som jeg derefter skal udføre for dig. Vigtigheden af at forventningsafstemme i starten af projektet skal man ikke undervurdere, men der er selvfølgelig altid plads til justeringer og ændringer undervejs. Jeg går gerne ekstra langt, for at mine kunder er tilfredse, da det er med til at give mit firma succes samt tilbagevendende kunder.


 

Jeg tilbyder at udføre:

  • Belægning med bl.a. betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brosten og kantsten
  • Rådgivning om beplantning
  • Opbygning af støttemure
  • Hegn
  • Rullegræs
  • Topkapning og beskæring
  • Vedligeholdelsesopgaver
  • Haveskitser  
  • Rådgivning

 

Jeg er ikke bange for at tage en udfordring op så lige meget hvilket projekt du introducerer mig til, tager jeg kampen op, og finder en løsning der tilfredsstiller alle parter.

 

Jeg hjælper kunder i Sønderjylland

Har du brug for professionelle råd, vejledning og hjælp til dine udendørsprojekter, så udfyld kontaktformularen med det samme. Jeg står altid klar til at hjælpe med at gøre dine tanker og ideer til virkelighed og giver helt gratis et uforpligtende tilbud på dine opgaver.

 

Jeg kører bl.a. til byer som Kolding, Haderslev og Vejen, men dækker også resten af Sønderjylland.

 

Jeg ser frem til at høre mere om dine spændende projekter!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme