facebook tracking pixel KAPPENDRUP ApS er Elektriker i Otterup | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

KAPPENDRUP ApS

KAPPENDRUP ApS
CVR: 29627142
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Kappendrup 64, 5450 Otterup
Etableret i 2006
7 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Elektriker

5anbefalinger

Opus Bonum electric

Opus Bonum electric

8600

Hvis du leder efter en elektriker, der kan gøre dig tryg og sikker ved det udførte arbejde, kan du roligt vælge mig fra Opus Bonum Electric. Jeg har mere end 20 års erfaring som elektriker og blev autoriseret elinstallatør i 2007, så jeg ved, hvad jeg laver.Mine kunder ligger spredt ud over Jylland - Silkeborg, Århus, Viborg, Herning, Skanderborg, Kjellerup - og jeg dækker gerne hele Jylland, hvis behovet er der.Mine ydelserMine arbejdsområder spænder bredt, idet jeg kan lave lidt af hvert. Jeg kan tilbyde hjælp med:Renoveringer i hus, lejlighed og boligforeninger Opsætning af nyt lys Fornyelse af el Udskift af eltavler og stikkontakter Eleftersyn i alle henseender Dørtelefoner og ringklokker Alarmsystemer Tilslutning af solcellepanelerOg lidt mere til.Jeg laver noget af det hele i forhold til el-arbejde og besvarer altid gerne på spørgsmål, hvis du skulle have nogle.Opus Bonum Electric er lig godt arbejdeOpus Bonum er latin for godt arbejde, og det er lige præcis det, du får, når du vælger mig. Jeg laver tingene efter dine ønsker, så du får opfyldt alle dine behov i første omgang. Mit største ønske er, at du som kunde er glad, tilfreds og tryg ved mig.Brug kontaktformularen her på sidenVed hjælp af kontaktformularen her på siden kan du tage kontakt til mig, hvad end det handler om et par små spørgsmål, eller fordi du har et komplet projekt, du ønsker hjælp til. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt med svar eller et uforpligtende tilbud.Jeg ser frem til at høre fra dig.

1anbefalinger

Cj Electric ApS

Cj Electric ApS

9560

CJ Electric er et mindre el-installationsfirma med hjemmeadresse i Hadsund, som ejes og drives af aut. el-installatør Claus Jensen. Vi udfører service og installationsopgaver for både private, erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner, med fokus på hurtig og effektiv service samt kvalitet i højsædet.Hos CJ Electric bygger vi vores virksomhed på at skabe værdi for vore kunder. Vores virksomhed bygger på den filosofi, at intet arbejde er for småt, og at alle kunder er lige vigtige.Elektriske apparater og installationer tjener i bund og grund det ene formål at gøre livet lettere for de mennesker, der bruger dem - i hjemmet såvel som i produktionen. Det er vores fornemmeste opgave som el-installatør at skabe løsninger, der i videst muligt omfang gør livet lettere for vore kunder.Med CJ Electric som samarbejdspartner får du løsninger på den komplette el-installation. Vi starter opgaven fra projektforslag, økonomisk kalkulation, projektstyring og installation, til aflevering af den komplette el-installation.CJ Electric udfører bl.a. disse opgaver:Firmaets kompetence område er service, installation, svagstrøm og nybyggeri samt alle typer el-entrepriseopgaver. El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrømsinstallationer Ventilation VarmepumperKontakt CJ Electric i dagVores udgangspunkt er Hadsund i Mariagerfjord Kommune, og vi dækker generelt området fra Randers til Aalborg. Vi kommer selvfølgelig også andre steder, men kører hovedsageligt i lokalområdet. Vores dygtige elektrikere udføre alle former for elarbejde, og du vil være sikret kvalitet i det arbejde vi udfører.Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om vores virksomhed, står vi naturligvis gerne til rådighed.Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på elarbejde. Ring, send en mail eller skriv via kontaktformularen her på siden - så løser vi din opgave.

1anbefalinger

Dammanns El-Service ApS

Dammanns El-Service ApS

8783

Professionelle el-løsninger - EL-teknik - Belysning - Data & Sikkerhed - DøgnvagtMit navn er Morten og jeg er uddannet elektriker og el-installatør. Jeg har 20 års erfaring og har arbejdet som både elektriker og projektleder i en række firmaer. Jeg har derfor en masse erfaring og viden, som kommer dig til gode som kunde hos mig.Jeg går meget op i at give den bedste rådgivning og vejlede kunden til den bedste løsning. Jeg yder en professionel service, hvor mine kunder oplever, at der er fuldstændig styr på tingene. Jeg overholder aftaler, leverer opgaven til tiden og til den aftalte pris.I Dammanns El-Service laver jeg mange renoveringer samt almindeligt el-arbejde i boliger, men jeg laver fx også belysningsanlæg og andet arbejde for erhvervskunder. I alt mit arbejde er sikkerhed og kvalitet noget, som jeg aldrig går på kompromis med. Der er simpelthen ikke plads til sjusk og halve løsninger, når det drejer sig om el-arbejde.Dammanns El-Service udfører bl.a. disse opgaver: Renovering Belysningsanlæg Boliginstallationer Alarmsystemer og sikring Data + TV Elinstallatør/elektriker Eltjek og eftersynDin elektriker i TrekantområdetJeg har base i Hornsyld i Østjylland. Herfra dækker jeg Trekantområdet og udfører ofte el-arbejde i byer som Horsens, Vejle og Kolding.Har du en el-opgave, jeg skal løse? Så kontakt mig endelig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller andet, jeg kan hjælpe med. Du kan enten ringe eller skrive via kontaktformularen her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig!

14anbefalinger

Anderup Ntech ApS

Anderup Ntech ApS

5270

Anderup Ntech er en mindre el-installatør virksomhed beliggende i Odense N. Vi er i rivende rivende udvikling og leverer el- og tekniske løsninger til både private og erhverv. Vi udfører alle former for el-installationer, uanset om det er en lampe, der skal hænges op eller om det er et større arbejde.Vi stiller altid det fornødne mandskab af højt kvalificerede montører til rådighed. Gennem vejledning og samarbejde er vi med til at sikre den optimale projektering og udførelse af el-installationerne.Højt serviceniveau og kvalitetsarbejdeEl-løsninger er på alle måder en tillidssag. Hos Anderup Ntech forsøger vi at gøre os fortjent til vores kunders tillid ved at levere løsninger og service på et højt kvalitetsniveau, der matcher kundens forventninger. Hver gang. Til tiden. Som aftalt. Og gerne lidt mere til. For som el-installatører lever vi ikke kun af den hardware, software og knowhow, som vi leverer. Vi ved, at vores levebrød også afhænger af, at vores kunder oplever et højt serviceniveau - selvfølgelig i kombination med godt håndværk og god kvalitet.Anderup Ntech udfører bl.a. disse el-opgaverHos Anderup Ntech arbejder vi som sagt både for private og erhverv. Vi leverer derfor en lang palette af forskellige services: Alle typer el-installationer, fx stikkontakter, belysning og el-tavler El-tjek Alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og dørtelefon ABDL-anlæg EDB- og netværksinstallationer KNX og andre type bygningsautomation IHC-installationer Solceller Varmepumper Og meget andet..Anderup Ntech er din el-installatør i OdenseVi er altid til rådighed for udarbejdelse af et uforpligtende tilbud, og tager gerne ud for at besigtige stedet og drøfte de optimale løsningsmuligheder. Vi har hovedkontor i Odense og er klar til servicere dig.

5anbefalinger

Wiscom ApS

Wiscom ApS

3080

Elektriker: Hyr en el-installatør som udfører alle typer el-arbejde Skal du bruger en elektriker? Hos Wiscom i Tikøb har vi stor ekspertise som el-installatører, og vi udfører alle former for el-arbejde. Vi holder til ved Helsingør, men vi betjener kunder i hele Nordsjælland og resten af landet. Vi servicerer både private, virksomheder og offentlige institutioner, og vi står også klar til at hjælpe lige netop dig eller dit firma med din el-opgave. Vi er naturligvis medlem af brancheorganisationen TEKNIQ.El-installatør med fokus på kundernes ønsker og behov Vi har 12 års erfaring med el-arbejde, og dermed er vi specialister indenfor vores fag. Vi kan løse enhver opgave, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Når du vælger os til din opgave, kan du være sikker på at få et løsningsorienteret el-firma. Vi rådgiver altid ud fra vores kunders ønsker og behov, og dermed finder vi i fællesskab frem til den helt rigtige løsning.Vi er en autoriseret el-installatør og kan bl.a. tilbyde: El-service Udskiftning af el-tavle Reparation af el-installation Installation af varmepumper Intelligent bygningsinstallation Andre opgaver for en elektrikerEl-arbejde består typisk af reparation og opgradering af el-installationer. Der kan f.eks. være behov for flere stikkontakter eller en bedre udendørs belysning. Vi kan også trække flere ledninger eller montere lamper i fordelingsgange med videre, og vi står gerne for fagentrepriser i forbindelse med renovering og modernisering af f.eks. badeværelser og køkkener med mere. Vi udskifter også el-tavler, gruppetavler og målerammer samt defekte HPFI-relæ. Samtidig kan vi tilbyde en udvidet KLS-rapport.Vi installerer varmepumper Der er efterhånden mange kunder, som ønsker en varmepumpe, og vi installerer både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper. Luft til luft er især velegnet til fritidshuse, tilbygninger og mindre helårshuse, mens luft til vand er populært i større helårshuse som erstatning til gas-og oliefyr. Begge varmepumper er en miljøvenlig og bæredygtig varmeløsning, der samtidig giver en lavere varmeregning end f.eks. elektricitet, gas og olie.Besøg vores hjemmeside og se timepriser Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside. Der finder du også timepriser og megen anden information: https://www.wiscom.dk/

19anbefalinger

Dinstrøm

Dinstrøm

5220

Søger du en erfaren elektriker i Odense eller et andet sted på Fyn, der kan hjælpe dig med dine elinstallationer? Så er det Dinstrøm, du skal kontakte. Med 10 års erfaring kan jeg løse mange slags el-opgaver samt garantere god service og høj kvalitet.Topkvalitet og god serviceJeg sætter altid en ære i at levere et resultat, som mine kunder er 100% tilfredse med. Du kan stole trygt på, at jeg holder, hvad jeg lover, samt leverer et veludført job, som aldrig vil sætte dit hjem i fare.Jeg sætter dialog med mine kunder i første række. Jeg lytter til mine kunders ønsker og behov og holder dem konstant orienteret om projektets udvikling, så der ikke opstår misforståelser om projektet undervejs.Dinstrøm kan hjælpe dig med: Elinstallationer Eltjek El eftersyn Tilslutning af solcellepaneler Vindmøller Data og TVDinstrøm er en veletableret installatørvirksomhed, som har eksisteret siden 2018, og jeg har 10 års erfaring fra branchen. Derfor er jeg sikker på, at jeg kan finde den bedst mulige løsning, som passer til dine behov.Din elinstallatør i OdenseØnsker du en pris på mine ydelser, eller ønsker du blot at høre mere om Dinstrøm, er du velkommen til at kontakte mig. Dinstrøm har firmaadresse i Odense, men jeg rykker også ud til kunder i Svendborg, Nyborg og omegn.Du kan ringe til mig eller udfylde kontaktformularen med nogle få oplysninger. Så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.Jeg ser frem til at høre fra dig!

8anbefalinger

Jdb El-Teknik ApS

Jdb El-Teknik ApS

1879

Erfaring - Faglig stolthed - Høj serviceJDB El-Teknik blev startet af Jonni de Bie for mere end 10 år siden. Fra start har målsætningen været at skabe en virksomhed, som ikke gør tingene som andre, men som har et ekstraordinært fokus på at lade medarbejderne udføre et stykke kvalitetsarbejde udover det sædvanlige. Med dette fokus tør vi godt sige, at det er lykkedes os at blive København og Frederiksbergs foretrukne elektrikerfirma.JDB El-Teknik udfører bl.a. disse el-opgaver: El-installation El-tjek Dørtelefon Netværksinstallation Transientbeskyttelse Energirådgivning Fibernet Intelligente bygningsinstallationer Lader til elbil Serviceaftaer Og meget mere..Hvad kan du forvente af JDB El-Teknik?Seriøst arbejde Mere end 10 års erfaring med elektrikerfaget har givet os bred og dyb indsigt i kundernes ønsker og krav. Vi tilpasser enhver løsning, så den passer til netop dig. Så er du ikke kun glad for vores arbejde i dag, men også i fremtiden.PrisoverslagInden vi påbegynder opgaven, giver vi dig et prisoverslag. Derved får du en ide om, hvad opgaven kommer til at koste – så undgår du overraskelser.Til tidenGennem 10 år har vi løst opgaver for en lang række kunder. Fælles for dem er, at vi altid bestræber os på, at udføre opgaven til tiden. Dette gør vi ved, at udføre vores opgaver så effektivt som muligt – så sparer du både tid og penge.RådgivningVi giver gerne rådgivning og har ved mange lejligheder været kunder behjælpelige med alt lige fra “Hvad du selv må lave” til store entrepriser.EkpertiseAlle vores medarbejdere er servicemindede og er alle uddannede elektrikere og teknikere. Vi har ekspertise på mange områder i el-faget, og kan med garanti også hjælpe med en løsning til dig.Kontakt Jdb El-teknikJDB El-Teknik er din elektriker på Frederiksberg, i København, Gentofte og hele Storkøbenhavn. Vi er dog geografisk fleksible og opererer både som elektriker i København og omegn, men har også kunder på hele Sjælland. Vi yder teknisk support ift. Dørtelefoni, netværksinstallationer, og programmering på hele sjælland.Skal vi løse din el-opgave? Så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.Du kan læse mere om os på vores hjemmeside her.

3anbefalinger

Nordjysk Teknik

Nordjysk Teknik

9440

Elektriker med fokus på kvalitet og service?Har du behov for en elektriker? Hos Nordjysk Teknik ApS udfører vi små og store opgaver for private, offentlige myndigheder og virksomheder, herunder håndværkere.Vi er en autoriseret el-installatør med mere end 40 års erfaring i arbejdet med el. Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning i form af opsætning af lamper til bygning af dit nye hus. Vi hjælper dig med alt - lige fra planlægning  og udførelse af el i dit nye køkken til etablering af el i dit nye hus eller fabrik.Vi har døgnvagt og kommer ud, når du har brug for os. Vi leverer altid høj kvalitet og god service, og vi arbejder for kunder i bl.a. Aabybro, Aalborg, Nørresundby og Jammerbugt samt mange andre steder.?Alt fra akut reparation til energioptimeringVi løser mange typer opgaver lige fra opsætning af nye lamper til montering af tekniske installationer og ventilationsanlæg i nybyggeri. Vi kan også vejlede indenfor energioptimering.Vi bestræber os altid på at få tilfredse kunder. Derfor har vi samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag, som benytter os år efter år. Vi har døgnservice 365 dage om året, og vi er klar til at rykke ud 24 timer i døgnet.? Ring til os hvis du har en akut opgave.Vi tilbyder bl.a. hjælp til: El-installationer Rådgivning Genvex ventilationsanlæg Alarmer ?Antenne Montering af højttaler Data og netværk ?Energioptimering Overvågning PorttelefonKvalitet er en selvfølgeNår det kommer til valg af tekniske installationer, kan du trygt vælge Nordjysk Teknik ApS. Vi tror på, at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche. Derfor bestræber vi os på, at alt hvad vi udfører, udføres i højeste kvalitet og topprofessionelt.Kontakt os for at få et tilbudVi har hovedsæde i Aabybro og afdeling i Aalborg - herfra kører vi ud i hele Nordjylland.Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvad du ønsker. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os eller skrive via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

69anbefalinger

Hauge Installation A/S

Hauge Installation A/S

5270

Hauge Installation A/S- specialister i vvs, smede og stålkonstruktioner Vi er en familieejet virksomhed, der i dag varetages af 3. generation, og som huser 150 ansatte, der alle står klar til at levere den bedste service til dig. I virksomheden har vi specialiseret os inden for installation af el og vvs, og vi designer og bygger specielle stålkonstruktioner specifikt til dine ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde dig: - Alle små og store opgaver inden for elinstallation og vvs- Specialdesignede stålkonstruktioner- Kompetent rådgivning- Hjælp til både private kunder og store erhvervskunderHauge installationVi er autoriseret elinstallatør og kan derfor hjælpe dig med alle former for el-, VVS- og ventilationsarbejde i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligehold. Hauge stålVi har over 30 års erfaring med stålarbejde, og vores kompetente team kan udføre alle former for smedearbejde samt fremstille de flotteste stålkonstruktioner – alt lige fra indbygningsspær, trapper og gelændere.VærdierVi udfører arbejdet med fokus på kvalitet og din tilfredshed. Vi er pålidelige, og du kan derfor regne med, at dine produkter bliver leveret til tiden og til den aftalte pris. En stor del af vores arbejde går ud på at rådgive dig, så du får det produkt, der er rigtigt til dit hjem eller din virksomhed. Vi har således højtuddannede ingeniører, der hjælper dig med at føre dine ønsker ud i livet. Vi er en travl virksomhed, men vi har altid tid til at høre om dine projekter – så ring til os og få et uforpligtende tilbud.

0anbefalinger

H-strøm

H-strøm

8960

Det er fordelagtigt at få professionel hjælp til sine elinstallationer. H-strøm er din elektriker med 7 års erfaring i branchen, og den erfaring deler vi gerne med vores kunder.Vores kunder henvender sig fra Aalborg, Randers og Aarhus, men vi rykker gerne ud og hjælper med el i hele Jylland. Kontakt os endelig, hvis du har brug for en dygtig elektriker.Vores ydelserElektriker-opgaver Installation af varmepumpe og geninvindingsanlæg Tilslutning af solcellepaneler eller vindmølle Tilslutning af data + TV Tilslutning af alarmsystemer og sikringer Eltjek og eftersynDin elektriker til både privat og erhvervHos os får du både maskinmester og elektriker i én og samme mand, hvilket kan være en kæmpe fordel ved mere komplekse opgaver. Vi opererer både i private hjem og i erhvervsbygninger, så vi er vant til både små og store opgaver.Skal du have opsat netværk og IT-systemer, have installeret eller repareret hvidevarer eller varmelamper, er vi dine mænd. Vi reparerer og indstiller bagemaskiner, laver service på elektriske apparater, porttelefoner og udfører professionel tavleopbygning.Vi har mange kvalifikationer, og vi vil så gerne hjælpe dig.Kontakt H-strøm i dag for et tilbudEr du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig med den udfordring, du står med? Vi er sikre på, vi sagtens kan hjælpe.Kontakt os gennem kontaktformularen på siden her, og fortæl os om dit projekt. Så løser vi det i fællesskab.

0anbefalinger

Nr. Lyndelse El A/S

Nr. Lyndelse El A/S

5792

Har du brug for en dygtig elektriker? Så er du landet det rette sted. Nr. Lyndelse El er et veletableret firma med mere end 30 år på bagen. Vi har derfor prøvet alt inden for el-service til både erhverv og private. Vi hjælper dig derfor meget gerne sikkert i mål med dit næste projekt.Vi er medlem af Tekniqs garantiordning - det er din sikkerhed.Historien om Nr. Lyndelse ElNr. Lyndelse El startede i 1990 og har siden drevet en installationsvirksomhed, hvor kvalitet er i højsædet. Gennem årene er flere virksomheder blevet tilkøbt og firmaet er støt blevet større. I 2005 opkøbes Kruse og Bech med hovedsæde i Nyborg og siden har vi dækket hele Fyn med vores afdeling ved Odense (Årslev) og Nyborg.I 2012 ansættes Jeppe Glue Rasmussen, som har en baggrund i maskinbyggerbranchen. Således tilføjede vi programmering, SCADA, HMI og PLC-løsninger til virksomhedens i forvejen brede palette af kompetencer, så vi nu også dækker styringsløsninger. El-installation for private og erhvervVi udfører el-installation får både privatkunder samt liberale erhverv og industrikunder.For privatkunder udfører vi bl.a.: El-renovering af alt fra køkken til bad og totalrenovering af el-installationer El ved nybyggeri Eltjek og eftersyn Solceller IHC-installationer Konvertering af belysning til LED VarmepumperOpgaver for erhvervUdover de klassiske el-opgaver, som vi naturligvis udfører for både private og erhverv, så har vi også en række specialer målrettet industri- og erhvervskunder.Vi udfører maskin- og PLC-styringer og sørger gerne for konvertering af ældre PLC styringer til nye modeller, således at I er fremtidssikret.Herudover udfører vi PLC-programmering af alle de kendte producenter; Rockwell, Omron og Siemens. Vi er certificerede Rockwell Specialister med Motion som speciale. Vi står gerne for at opbygge en specialmaskine i samarbejde med vores leverandører.Kontakt os i dagUanset hvilken el-opgave, du skal have løst, står vi klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Ring til os eller brug kontaktformularen - vi glæder os til at høre fra dig!

0anbefalinger

Imatec ApS

Imatec ApS

2300

El-installation og teknik der bygger på 100 års erfaringHos os går moderne teknik og gamle dyder hånd i hånd. Vi tror faktisk på, at det gode håndværk, den skarpe rådgivning og overholdte aftaler, er noget alle med rette bør forvente. Vi kan ikke løbe fra, at vi er et nyoprettet firma og gør en dyd ud af at være med helt fremme, når det kommer til moderne installationsteknik. Ikke desto mindre bygger vi videre på 100 års erfaring og har været med til lidt af hvert. Det er vi faktisk ret stolte af.Imatec - din professionelle el-installatørVi løser alle el-opgaver i både bolig, kontor, butik og industri, og vi tager gerne hånd om hele dit projekt. Vi tilbyder bl.a. disse ydelser: Alle former for el-installation IT-installationer Ventilation Solceller VarmepumperAlle opgaver udføres med samme omhu og respekt for de aftaler, vi laver sammen med dig.Vi kan være din totalentreprenørDet er ikke så normalt, at elektrikeren er totalentreprenør og tager hånd om hele dit projekt, men hvorfor egentlig ikke? Er det småting, der skal laves, kan det faktisk være billigere, når ikke der skal en mængde forskellige faggrupper ind over. Er det større entrepriser, så har vi både erfaringen og netværket af andre kvalitetsbevidste firmaer.Vi værner om det gode håndværkNår det kommer til installationer, er det gode tit det, man ikke opdager. Vi gør en dyd ud af, at der er orden i sagerne, og at man kun lægger mærke til det, der er meningen, man skal se.Komplet el-renovering: Nye el-installationer er både pænere og sikrere. Vi har stor erfaring med komplet renovering af installationerne i både lejligheder og huse.Køkkenrenovering: Det fine nye køkken fortjener en ny installation, hvor kablerne er skjult i væggen, kontakter placeret i dialog med brugeren og en ordentlig belysning, så man kan se, hvad man laver.Træt af ladere overalt?: Du kender problemet med stikkontakter fyldt op af ladere. Hvorfor ikke montere en USB-lader med to udtag som erstatning for en stikkontakt? Eller måske få installeret USB-udtag ved siden af en eksisterende kontakt?Imatec - elektriker og varmepumpeinstallatør i København og omegnImatec holder til i både København og Hillerød - derfor er vi din elektriker i hele Storkøbenhavn og byer som fx Helsingør, Solrød og naturligvis København og Hillerød. Skal vi hjælpe dig med din el-opgave? Vi vil altid meget gerne høre fra dig. Ring eller skriv via kontaktformularen. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og er omfattet af deres garantiordning. Vores medlemsskab af TEKNIQ giver dig ekstra tryghed. Ligesom med "Byg Garanti", giver TEKNIQ's garantiordning dækning op til DKK 150.000,- for private.

0anbefalinger

SJ Elektric ApS

SJ Elektric ApS

2970

SJ Elektric - Din aut. elinstallatørDine el-installationer er en vigtig del af din bolig. Det er eksempelvis dem som sikrer, at du kan tænde lyset, og at der er strøm til TV’et. Sagt med andre ord: el-installationer er noget, som simpelthen bare skal fungere upåklageligt - og det er først når de ikke fungerer, at man indser hvor problematisk det er.Derfor er det altafgørende, at dine el-installationer fungerer som de skal, og at de er og bliver udført af en autoriseret og kompetent elektriker. Hos SJ Elektric leverer vi netop dét: sikkert og korrekt udført el-arbejde - funderet i vores mere end 14 års erfaring.SJ Elektric tilbyder eksempelvis disse ydelser: Nye elinstallationer Service af ejendommes el-installationer Fejlfinding Eltjek og eftersyn Installationer v. renovering og nybyg Alarm og overvågning Rådgivning og vejledningVi er hurtige til at tage fat på din opgave, og vi kan klare akutte opgaver. Så ring gerne til os, hvis du er i knibe med dine elinstallationer.Vi er eksperter inden for alle almindelige husinstallationer - fx spotinstallationer, men vi løser alle el-opgaver. Vi går meget op i at udføre sikkert og ordentligt arbejde som overholder alle gældende regler. Det er også vigtigt for os at lave et stykke arbejde som fungerer rent funktionelt, men som også er pænt at se på. Og så gør vi ordentligt rent efter os selv, så man ikke kan se, at vi har været der - selvfølgelig bortset fra de nye el-installationer.SJ Elektric - din elektriker i Storkøbenhavn og NordsjællandVi udfører alle former for elektrikeropgaver - ingen opgaver er for store eller små. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi kan løse din opgave - hurtigt og sikkert!Vi tilbyder vores services i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland - fx arbejder vi ofte i Helsingør, Hørsholm og København. Skal vi også hjælpe dig med din elopgave? Du er altid velkommen til at ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden.

0anbefalinger

Flemming Eilsø Teknik ApS

Flemming Eilsø Teknik ApS

5881

Høj kvalitet - optimale processer - levering til tidenVelkommen til Flemming Eilsø Teknik. Virksomheden er nyetableret i 2020 af Flemming Eilsø. Vi udfører el-projekter inden for renoveringer, tilbygninger og nybyggeri for private på Fyn.Vi gør altid vores bedste for at virksomheden altid leverer høj kvalitet og service. Alle kunder skal føle sig hjemme og trygge i samarbejdet med os. Kundetilfredshed er vores primære fokus - derfor står vi til rådighed alle ugens 7 dage på telefonen.Med mere end 15 års erfaring med projektledelse i byggebranchen har virksomheden en stor forståelse for, hvad der skal til for at tingene fungerer og far at kunden er tilfreds. Derfor lægger vi stor vægt på at få synliggjort både de risici og muligheder som ligger i de forskellige løsningsmuligheder.Flemming Eilsø Teknik udfører: Autoriseret elinstallatøropgaver Nye elektriske installationer Kabling og trådløse internetinstallationer Indendørs og udendørs belysning Intelligente el-installationer Udskiftning af el-tavler DørtelefonKontakt os hvis du har spørgsmålVores telefon er åben for rådgivning alle dage i ugen. Så ring endelig hvis du har spørgsmål til dit projekt.

0anbefalinger

Barker - El service ApS

Barker - El service ApS

4340

Mit navn er John Tim Barker og jeg er indehaver af elektrikerfirmaet Barker - El Service. Jeg er en erfaren elektriker med 35 års el-arbejde i rygsækken. Jeg har bl.a. arbejdet som driftsleder i en virksomhed inden for højspænding - noget som kræver strikse sikkerhedsprocedurer. Jeg kender derfor til alt, der har at gøre med sikkerhed inden for el-arbejde. Som kunde er det din sikkerhed for veludførte og sikre el-installationer.El-arbejde med sikkerhed i højsædetJeg udfører el-arbejde som overholder alle regler og forskrifter. Sikkerhed og grundighed er i højsædet i mit arbejde - derfor får mine kunder velfungerende og sikre el-installationer, som er holdbare og tidssvarende.Jeg dokumenterer og gennemtester alt mit arbejde, så jeg er sikker på, at alt fungerer korrekt, når opgaven afleveres. Min erfaring skaber en tryg oplevelse for dig som kunde, og jeg forklarer og vejleder, så du er sikret den bedste løsning.Jeg klarer eksempelvis disse el-opgaver: Nye el-installationer Renovering og fejlfinding Eltjek og eftersyn Alarmsystemer og sikring Varmepumper Rådgivning og vejledningUdover mine kompetencer inden for elektrikerfaget behersker jeg også tømrer- og murerarbejde - derfor kan jeg udføre de mindre tømrer- og mureropgaver, som ofte er nødvendige efter el-arbejde, så man sikrer et pænt finish på opgaven.Kontakt Barker - El ServiceJeg har base i Tølløse, hvorfra jeg gerne kører ud i en radius af omtrent 80 km. Står du og mangler en elektriker i Holbæk, Ringsted, Slagelse eller en anden by i området, står jeg således til rådighed.Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en snak om det el-arbejde, du ønsker udført. Du kan give mig et kald eller sende din opgavebeskrivelse via kontaktformularen her på siden.

0anbefalinger

Lunds El ApS

Lunds El ApS

6690

Mangler du en autoriseret elinstallatør eller elektriker, så er Lunds El ApS her til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for alle typer af elopgaver og er sikre på, vi også kan finde en løsning på din opgave. Vi bestræber os altid på at udføre arbejdet bedst muligt og give dig den bedste service, uanset hvem og hvor stor din opgave er.Hvem er Lunds El ApS?Vores mål er at være kundernes foretrukne valg, når de skal have løst deres elprojekter. Derfor løser vi altid opgaverne korrekt og hurtigt. Vi har mange års erfaring med os, og det gør, at vi kan råde og vejlede vores kunder i alt fra løsninger til produkter, så vores kunder altid får den løsning, der giver mest værdi for dem.Hos Lunds El ApS kan vi bl.a. hjælpe med:Data + TV Eltjek og eftersyn Tilslutning og solcellepaneler Vindmøller Lysopsætning Renoveringsopgaver TavleudskiftningHos Lunds El ApS går vi op i at være løsningsorienterede og troværdige overfor vores kunder. Vi har stor forstand på vores arbejde, og det er vigtigt for os, at vores kunder får glæde af denne viden. Derfor står vi altid til rådighed for alle de spørgsmål, vores kunder måtte have om deres elprojekt. For at vores kunder er trygge hele vejen igennem vores samarbejde, overholder vi alle indgåede aftaler, møder til tiden og afslutter altid projektet til aftalt tid. Det mener vi giver det bedste samarbejde.Du finder os i Gørding!Har du et projekt, du søger en dygtig elektriker til at hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar i Gørding, og herfra kører vi bl.a. til kunder i Esbjerg, Ribe, Rødding, Kolding og Vejen.Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

Bramming El ApS

Bramming El ApS

6700

0anbefalinger

Strøh A/S

Strøh A/S

6000

0anbefalinger

MA Service

MA Service

4600

0anbefalinger

STRYHN ELECTRIC A/S

STRYHN ELECTRIC A/S

1818

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send