Dehs El-Service ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Dehs El-Service ApS

Dehs El-Service ApS i Dragør er din lokale elinstallatør, der kan hjælpe med alle typer af installationer. Vi har i mere end 25 år hjulpet kunder frem til de bedste resultater, som opfylder deres behov bedst muligt, og vi er derfor godt rutineret i diverse opgaver. Vi bestræber os altid på at levere en god service, rådgivning og vejledning, så vores kunder føler, de har den rette viden til at kunne træffe de vigtige beslutninger omkring deres projekt. Vi står altid til rådighed, så har du et projekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt Dehs El-Service ApS og lad os hjælpe dig.

 

Sikkerhed frem for alt

Vi hos Dehs El-Service ApS mener, at det er vigtigt for et godt og tæt samarbejde, at vores kunder er trygge og sikre. Derfor har vi valgt at melde os ind i Tekniq, der med deres garantiordning dækker ved fejl og mangler ved vores kunders installationer. Vi udfører selvfølgelig altid vores arbejde korrekt, da vores kunders tilfredshed er det ,der betyder mest for os. Vi er derfor et godt valg, når du ønsker et sikkert samarbejde med din fagmand! 

 

Hos Dehs El-Service ApS kan du bl.a. få hjælp til:

  • Autoriseret elinstallatøropgaver 
  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn 
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg 
  • Renovering af lejligheder og kontorer
  • Telefonanlæg
  • Nedfældningsanlæg 
  • Flugtvejsbelysning 
  • Installationer ved nybyggeri 

 

Vi sørger altid for at vejlede vores kunder frem til den bedste løsning ud fra deres individuelle behov, så vores kunder får en god oplevelse med vores firma og et resultat, der lever op til deres forventninger. Vi kan være behjælpelige med både større og mindre projekter. Kunne du tænke dig at få en god dialog omkring dit projekt og et uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi også gerne til rådighed for dette. 

 

Du finder os i København

Har du brug for en dygtig elektriker til udførelsen af dine opgaver, så er du mere end velkommen til at kontakte Dehs El-Service ApS. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Dragør, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Søborg, Nordvest, på Amager, Nørrebro og resten af Storkøbenhavn samt Nordsjælland. 

 

For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt, skal du blot udfylde få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme