Jih Entreprise V/ Peter Meyer

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Jih Entreprise V/ Peter Meyer

Ønsker du også at få mere glæde af din have eller andet udeareal, så kontakt Jih Entreprise v/ Peter Meyer. Vi har knap 20 års erfaring inden for anlæg af nye haver og kan derfor hjælpe dig frem til de resultater, du ønsker. Vores dygtige fagmænd tager sig altid god tid til at sætte sig ordentligt ind i din opgave, så dine projekter bliver udført så nemt og effektivt som muligt. Har du et projekt, du søger dygtige fagmænd til at varetage, så kontakt Jih Entreprise v/ Peter Meyer og lad os hjælpe dig.

 

Din alsidige fagmand

Når du samarbejder med Jih Entreprise v/ Peter Meyer er du som kunde den vigtigste del i vores samarbejde. Vi ønsker udelukkende at skabe de resultater, du ønsker, og derfor lytter vi altid til de tanker og overvejelser, du har haft omkring udførelsen af dit projekt. Vi besidder mange kompetencer og er derfor sikre på, vi kan finde frem til en løsning, du vil blive glad for. Så uanset om du søger vores hjælp til en ny terrasse, nye havestier eller måske en ny indkørsel, så står vi klar til at give dig en masse råd, vejledning og ideer til, hvordan opgaven kan løses bedst muligt.

 

Hos Jih Entreprise v/ Peter Meyer kan du få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Gartnerrådgivning og beplantning
  • Opsætning af hegn
  • Opbygning af støttemure
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning

 

Med vores mange års erfaring har vi opbygget stor rutine i både større og mindre projekter, og vi kan derfor stå til rådighed, uanset hvilken brolægger- eller anlægsgartneropgave du måtte stå over for. Kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, står vi også gerne til rådighed for dette. Vores løsninger bliver altid udført til gode og konkurrencedygtige priser og altid i en høj kvalitet.

 

Jih Entreprise v/Peter Meyer - Din fagmand hver gang!

Står du med et haveprojekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Jih Entreprise v/ Peter Meyer og lad os varetage din opgave. Vi har base i Sønderborg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Tønder, Aabenraa og Haderslev.

 

For nem og hurtig kontakt til os skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme