Entreprenørfirmaet HLM ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Entreprenørfirmaet HLM ApS

Entreprenørfirmaet HLM ApS

- alt i jord-, beton- og kloakarbejde


Entreprenørfirmaet HLM er en professionel og familieejet virksomhed beliggende i Ballerup, hvorfra vi kører ud og dækker hele Sjælland. Vi påtager os alt inden for jord-, beton- og kloakarbejde samt store og små byggeopgaver. Entreprenørfirmaet HLMs kundekartotek gemmer på privat personer, erhverv, boligselskaber, samarbejdspartnere og forsikringsselskaber. Vi er stolte af, at kunne sige nogle af vores kunder går tilbage til firmaets begyndelse i 1972.


Entreprenørfirmaet HLM tilbyder:

- Alt indenfor jord-, beton- og kloakarbejde

- Belægning

- Anlægsopgaver

- Nybyg og ombyg

- Renovering

- Snerydning


Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at vi er særligt dygtige til belægning blandt andet indkørsler, terrasser og haveanlæg. Derudover er vi autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at vi er underlagt flere reglementer og kontrolinstanser, som søger for det hele er i orden.


Vi sætter en ære i god kundekontakt

Entreprenørfirmaet HLM har lige siden begyndelsen vægtet sunde værdier for vores ansatte, hvor sikkerheden er i top, og der er gode arbejdsvilkår. Vi benytter kun de dygtigste håndværkere med de bedste kvalifikationer til at løse opgaverne, så vi altid kan levere et produkt i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Det gode samarbejde er en af grundstenene for at et projekt lykkes, derfor involverer vi alle aktører i processen via billede dokumentation, så du hele tiden er orienteret. Efter endt opgave gør vi vores ypperste for at aflevere området pænt og ryddeligt.


Kontakt os allerede i dag for en snak om dit projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme