Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS

Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS, som er en del af Valmin Group, er et nystartet firma fra 2019 med fokus på den gode service, kvalitetsinstallationer og fleksibilitet. Vi ønsker at hjælpe alle vores kunder frem til de resultater, de ønsker, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i deres projekter, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der giver bedst udbytte for dem. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS allerede i dag. 

 

Kunderne er i fokus 

Når du samarbejder med Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS, er du som kunde i centrum for vores samarbejde. Vi mener, at vores kunder fortjener den bedste rådgivning og vejledning omkring den løsning, de skal have udført, og derfor lytter vi altid til de forventninger og behov, de har. For os er det vigtigt, at vores kunder har tillid til os som deres fagmand, og derfor gør vi altid vores bedste for at leve op til den tillid, de viser os ved at vælge os som deres fagmand. 

 

Hos Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS kan vi bl.a. være behjælpelige med:

  • Autoriseret elinstallatøropgaver 
  • Alarmsystemer og sikring 
  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn 
  • Tilslutning af solcellepaneler 
  • Varmepumper og genindvindingsanlæg 

 

Vi er medlem af Tekniq og tilbyder derfor også vores kunder en garantiordning, der dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner i vores samarbejde. Vi mener, at vores kunder fortjener et trygt og sikkert samarbejde, og vi er derfor glade for at kunne yde denne sikkerhed. 

 

Har du lyst til at samarbejde med dygtige elektrikere?

Hvis du søger hjælp til dine elinstallationerne i din bolig, så tøv ikke med at kontakte Elektrikeren - Mathias Karlsen ApS. Vi står klar på vores adresse i Gudhjem, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Rønne, Svaneke og Aakirkeby og resten af Bornholm.

 

For nem og hurtigt kontakt skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme