facebook tracking pixelBøge Snedker Service er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Boge snedker service

Bøge Snedker Service

Bøge Snedker Service
- din mand til alt i vinduer

Jeg kan snakke om vinduer, til solen går ned. Vinduer er kort sagt min niche i snedkerfaget, og det har i 30 år været min passion og levevej. Jeg har blandt andet 20 års samlet erfaring som service/overmontør hos Velfac, så jeg ved, hvad jeg taler om. Så hvis du skal have repareret eller udskiftet vinduer, kan jeg garantere dig for, at jeg er kompetent til at løfte opgaven.

Bøge Snedker Service løfter opgaver som:
• Montering af nye døre og vinduer
• Reparation af vinduer
• Serviceeftersyn


Jeg - Kristian Bøge Thomsen - er snedkermesteren bag Bøge Snedker Service. Det var vigtigt for mig, at ordet 'service' var en del af mit firmanavn, både fordi jeg kører service for en del boligforeninger, og fordi et højt serviceniveau er en hjørnesten i kontakten til mine kunder.

Kompetent rådgivning
Jeg starter med en grundig rådgivning, når jeg afgiver et tilbud, og selvom jeg får at vide af kunderne, at jeg ikke er den billigste, vælger de alligevel mig til opgaven, fordi de føler sig i trygge hænder. Som regel, når jeg får en opgave, bliver jeg også tit kontaktet af naboerne via anbefalinger, og det skulderklap er jeg selvfølgelig glad for.

Base i Nordsjælland
Jeg kører primært på Nordsjælland, og jeg har et par samarbejdspartnere, jeg kan trække på, hvis opgavens størrelse gør det nødvendigt. Så kontakt mig med din næste vinduesopgave, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Tags

kristian bøge

CVR: 35552774

Dyrlægegårds Alle 190
3600Frederikssund

Etableret i 2014
1 ansatte

Del Bøge Snedker Service på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

5

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
kristian bøge, Bøge Snedker Service

Del Bøge Snedker Service på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Bøge Snedker Service

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Håndværker

Bøge Snedker Service

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.9 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Bøge Snedker Service

8 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Bøge Snedker Service :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Bøge Snedker Service
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.9

Baseret på 8 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

100 %

Overholder budgettet

100 %

Ryder godt op efter sig

100 %

Overholder aftaler

100 %

Er god til at lytte til kunden

99 %

Vil du anbefale os

100 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Bøge Snedker Service Bøge Snedker Service- din mand til alt i vinduerJeg kan snakke om vinduer, til solen går ned. Vinduer er kort sagt min niche i snedkerfaget, og det har i 30 år været min passion og levevej. Jeg har blandt andet 20 års samlet erfaring som service/overmontør hos Velfac, så jeg ved, hvad jeg taler om. Så hvis du skal have repareret eller udskiftet vinduer, kan jeg garantere dig for, at jeg er kompetent til at løfte opgaven. Bøge Snedker Service løfter opgaver som:• Montering af nye døre og vinduer• Reparation af vinduer • ServiceeftersynJeg - Kristian Bøge Thomsen - er snedkermesteren bag Bøge Snedker Service. Det var vigtigt for mig, at ordet 'service' var en del af mit firmanavn, både fordi jeg kører service for en del boligforeninger, og fordi et højt serviceniveau er en hjørnesten i kontakten til mine kunder. Kompetent rådgivningJeg starter med en grundig rådgivning, når jeg afgiver et tilbud, og selvom jeg får at vide af kunderne, at jeg ikke er den billigste, vælger de alligevel mig til opgaven, fordi de føler sig i trygge hænder. Som regel, når jeg får en opgave, bliver jeg også tit kontaktet af naboerne via anbefalinger, og det skulderklap er jeg selvfølgelig glad for. Base i NordsjællandJeg kører primært på Nordsjælland, og jeg har et par samarbejdspartnere, jeg kan trække på, hvis opgavens størrelse gør det nødvendigt. Så kontakt mig med din næste vinduesopgave, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. kristian bøge kristian bøge 2014-1-1 1 35552774 35552774 23333234https://www.håndværker.dk/photos/5/PF15466.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 8
Har du/I brug for en håndværker der kan sit kram. En håndværker der kommer til den tid han lover. En håndværker, der gerne deler ud af sin viden og en håndværker der er servicemindet udover det normalt forventelige. Ja så er Kristian Bøge, fra Bøge Snedker Service, manden du/I skal kontakte.Kristian udfører bland andet, opgaver for Velfac A/S, hvor der er brug for ekstra viden og kompetencer. Det var i den forbindelse, vi stiftede bekendtskab med Bøge Snedker Service. Vi har nogle specielt fremstillede vinduer, og der var ingen i Velfac A/S, der kunne hjælpe os, med de udfordringer vi fik, da et par døre manglede nogle reservedele. Heldigvis for os, havde Kristian Bøge engang i tidernes morgen, været med til, at installerer vinduerne i vores hus. Da Kristian blev sat på sagen, gik der ikke længe før problemerne var løst, reservedelene fundet og dørene repareret.Vi kan varmt anbefale Bøge Snedker Service Per og Helle KristensenKøng March 2020
5
1 5
Vi skulle have udskifter vinduer og døre og valgte Kristian som vinduesmester, et godt valg.Han er inden arbejdet påbegyndes meget rådgivende og orienterende og påpegede mange ting som vi ikke havde taget stilling til. Han udførte selve udskiftningen med en meget høj faglig kvalitet, der blev ryddet op og støvsuget hver dag under arbejdet. Efterfølgende blev der kontrolleret og justeret. Det skal også lige bemærkes at Kristian er en meget behagelig person at have gående i sit hus medens arbejdet blev udført. Jeg tror hans motto er “giv kunden lidt mere end kunden forventer” der er det vi oplevede. Vi kan og vil anbefale Bøge Snedkerservice til alle. November 2019
5
1 5
Hængsler og beslag af et tungt støjdæmpende Velfac vindue (60 kg) skulle skiftes efter vinduet faldt ud af rammen. Andre håndværker har ikke reageret på min henvendelse men med Bøge Snedker Service var der altid rigtig god kommunikation om opgaven od tiderne og det aftalte blev overholdt. Kristian gav rigtig mange forklaringer undervejs hvad han gjorde, var venlig og har ryddet op efter sig. En man vil have på sin liste af gode håndværker! December 2018
4
1 5
Kristian er en meget dygtig håndværker som har en høj faglig stolthed. Der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Jeg kan kun anbefale Kristian. December 2017
5
1 5
Kristian skiftede et defekt vindue i vores hus efter et ærgerligt indbrud. Den første håndværker, som forsikringsselskabet sendte, ville blot lime karmen, men Kristian vurderede med sin ekspertise, at dette ikke ville være tilstrækkeligt. Servicen, rådgivningen og kvaliteten var helt i top! Finishen var tilogmed bedre end før og der lignede ikke en byggeplads, da Kristian var færdig. August 2017
5
1 5
Stor ros til Kristian for en rigtig godt udført opgave i den komplicerede ende. I forbindelse med nybyg af funkis hus kunne byggefirmaet ikke finde ud af at få monteret et 6x3 meter velfac vinduesparti med dobbelte skydedøre (velfac 237i) monteret korrekt. Bl.a. må der kun være 2 mm forskel på krydsmål på over 6 m længde. Udover at det visuelt ikke var skarpt, stod hele vinduespartiet og knirkede i solen. Rimelig irriterende. Vi fik efterfølgende Bøge Snedker Service til at ommontere samt dokumentere byggefirmaets fejl. Begge dele blev udført til stor tilfredshed. Kristian var pålidelig, omhyggelig, og hyggelig. July 2017
5
1 5
Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i huset til vores fulde tilfredshed. Bøge Snedker Service laver arbejde er særdeles høj kvalitet og service er helt i top både under arbejdets udførelse og efterfølgende i forhold til vejledning f.eks. om vedligeholdelse. June 2017
5
1 5
Jeg har nu i to omgange anvendt Kristian fra Bøge Snedker Service, og jeg er lige så glad anden gang som jeg var første gang. Udover at arbejdet er super og lige som vi har aftalt. Med alle de finesser en håndværker ved der skal gøres, som man som lægmand ikke var opmærksom på, så har prisen begge gange været indenfor det aftalte. Alle aftaler overholdt, og han var desuden super god til at kommunikere hvis der var behov for at gøre ting anderledes eller at rækkefølgen er ændret. Jeg kan varmt anbefale Bøge Snedker Service til andre. June 2017
5
1 5
Dyrlægegårds Alle 190 3600 Denmark
Bøge Snedker Service Bøge Snedker Service- din mand til alt i vinduerJeg kan snakke om vinduer, til solen går ned. Vinduer er kort sagt min niche i snedkerfaget, og det har i 30 år været min passion og levevej. Jeg har blandt andet 20 års samlet erfaring som service/overmontør hos Velfac, så jeg ved, hvad jeg taler om. Så hvis du skal have repareret eller udskiftet vinduer, kan jeg garantere dig for, at jeg er kompetent til at løfte opgaven. Bøge Snedker Service løfter opgaver som:• Montering af nye døre og vinduer• Reparation af vinduer • ServiceeftersynJeg - Kristian Bøge Thomsen - er snedkermesteren bag Bøge Snedker Service. Det var vigtigt for mig, at ordet 'service' var en del af mit firmanavn, både fordi jeg kører service for en del boligforeninger, og fordi et højt serviceniveau er en hjørnesten i kontakten til mine kunder. Kompetent rådgivningJeg starter med en grundig rådgivning, når jeg afgiver et tilbud, og selvom jeg får at vide af kunderne, at jeg ikke er den billigste, vælger de alligevel mig til opgaven, fordi de føler sig i trygge hænder. Som regel, når jeg får en opgave, bliver jeg også tit kontaktet af naboerne via anbefalinger, og det skulderklap er jeg selvfølgelig glad for. Base i NordsjællandJeg kører primært på Nordsjælland, og jeg har et par samarbejdspartnere, jeg kan trække på, hvis opgavens størrelse gør det nødvendigt. Så kontakt mig med din næste vinduesopgave, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 100 % af tiden kristian bøge kristian bøge 2014-1-1 1 35552774 35552774 23333234https://www.håndværker.dk/photos/5/PF15466.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 8
Har du/I brug for en håndværker der kan sit kram. En håndværker der kommer til den tid han lover. En håndværker, der gerne deler ud af sin viden og en håndværker der er servicemindet udover det normalt forventelige. Ja så er Kristian Bøge, fra Bøge Snedker Service, manden du/I skal kontakte.Kristian udfører bland andet, opgaver for Velfac A/S, hvor der er brug for ekstra viden og kompetencer. Det var i den forbindelse, vi stiftede bekendtskab med Bøge Snedker Service. Vi har nogle specielt fremstillede vinduer, og der var ingen i Velfac A/S, der kunne hjælpe os, med de udfordringer vi fik, da et par døre manglede nogle reservedele. Heldigvis for os, havde Kristian Bøge engang i tidernes morgen, været med til, at installerer vinduerne i vores hus. Da Kristian blev sat på sagen, gik der ikke længe før problemerne var løst, reservedelene fundet og dørene repareret.Vi kan varmt anbefale Bøge Snedker Service Per og Helle KristensenKøng March 2020
5
1 5
Vi skulle have udskifter vinduer og døre og valgte Kristian som vinduesmester, et godt valg.Han er inden arbejdet påbegyndes meget rådgivende og orienterende og påpegede mange ting som vi ikke havde taget stilling til. Han udførte selve udskiftningen med en meget høj faglig kvalitet, der blev ryddet op og støvsuget hver dag under arbejdet. Efterfølgende blev der kontrolleret og justeret. Det skal også lige bemærkes at Kristian er en meget behagelig person at have gående i sit hus medens arbejdet blev udført. Jeg tror hans motto er “giv kunden lidt mere end kunden forventer” der er det vi oplevede. Vi kan og vil anbefale Bøge Snedkerservice til alle. November 2019
5
1 5
Hængsler og beslag af et tungt støjdæmpende Velfac vindue (60 kg) skulle skiftes efter vinduet faldt ud af rammen. Andre håndværker har ikke reageret på min henvendelse men med Bøge Snedker Service var der altid rigtig god kommunikation om opgaven od tiderne og det aftalte blev overholdt. Kristian gav rigtig mange forklaringer undervejs hvad han gjorde, var venlig og har ryddet op efter sig. En man vil have på sin liste af gode håndværker! December 2018
4
1 5
Kristian er en meget dygtig håndværker som har en høj faglig stolthed. Der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Jeg kan kun anbefale Kristian. December 2017
5
1 5
Kristian skiftede et defekt vindue i vores hus efter et ærgerligt indbrud. Den første håndværker, som forsikringsselskabet sendte, ville blot lime karmen, men Kristian vurderede med sin ekspertise, at dette ikke ville være tilstrækkeligt. Servicen, rådgivningen og kvaliteten var helt i top! Finishen var tilogmed bedre end før og der lignede ikke en byggeplads, da Kristian var færdig. August 2017
5
1 5
Stor ros til Kristian for en rigtig godt udført opgave i den komplicerede ende. I forbindelse med nybyg af funkis hus kunne byggefirmaet ikke finde ud af at få monteret et 6x3 meter velfac vinduesparti med dobbelte skydedøre (velfac 237i) monteret korrekt. Bl.a. må der kun være 2 mm forskel på krydsmål på over 6 m længde. Udover at det visuelt ikke var skarpt, stod hele vinduespartiet og knirkede i solen. Rimelig irriterende. Vi fik efterfølgende Bøge Snedker Service til at ommontere samt dokumentere byggefirmaets fejl. Begge dele blev udført til stor tilfredshed. Kristian var pålidelig, omhyggelig, og hyggelig. July 2017
5
1 5
Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i huset til vores fulde tilfredshed. Bøge Snedker Service laver arbejde er særdeles høj kvalitet og service er helt i top både under arbejdets udførelse og efterfølgende i forhold til vejledning f.eks. om vedligeholdelse. June 2017
5
1 5
Jeg har nu i to omgange anvendt Kristian fra Bøge Snedker Service, og jeg er lige så glad anden gang som jeg var første gang. Udover at arbejdet er super og lige som vi har aftalt. Med alle de finesser en håndværker ved der skal gøres, som man som lægmand ikke var opmærksom på, så har prisen begge gange været indenfor det aftalte. Alle aftaler overholdt, og han var desuden super god til at kommunikere hvis der var behov for at gøre ting anderledes eller at rækkefølgen er ændret. Jeg kan varmt anbefale Bøge Snedker Service til andre. June 2017
5
1 5
Dyrlægegårds Alle 190 3600 Denmark