Dinbygning ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dinbygning ApS

Hos DINBygning ApS tilbyder vi professionel rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt. Vi arbejder for, at vores kreative ideer og løsninger skal skabe glæde og gavn for vores kunder. Vores løsninger skal opfylde de ønsker og krav, vores kunder har, så de afspejler de behov, der er, for de personer, der benytter bygningen. Ønsker du at bygge om, til eller måske helt nyt, så står vi hos DINBygning ApS klar til at hjælpe dig frem til de bedste resultater.

 

Professionel byggerådgivning tilpasset hver enkelt kunde

For at kunne skabe de bedste resultater er det vigtigt at kende vores kunders ønsker. Det gør vi ved at lytte til vores kunder og høre, hvilke overvejelser de har haft. Vi tilpasser altid vores løsninger efter vores kunder og tager derfor højde både for beliggenhed, allerede eksisterende bygninger og selvfølgelig din økonomi. Vi lægger stor vægt på grundighed allerede fra den første fase, så vi er sikre på, vi arbejder mod det samme slutmål. Vi står selvfølgelig til rådighed gennem hele forløbet, så skulle der være behov for justeringer, er vi altid til rådighed for en faglig dialog.

 

Hos DINBygning ApS kan du bl.a. få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning
  • Byggestyring
  • Byggerådgivning
  • Energiberegninger
  • Rådgivning om fugt og svamp
  • Ingeniørrådgivning
  • Termografering
  • Tilbygninger, ombygning og nybyg

 

Ud fra dine ønsker finder vi den bedste løsning. Derfor kan du altid forvente et godt resultat, når du samarbejder med DINBygning ApS. Vi afslutter aldrig et projekt, før vores kunder er tilfredse, da vi vil være sikre på, at det resultat, du får, er det du ønskede dig. Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave, tilbyder vi også at udarbejde et sådant til dig.  

 

DINBygning ApS - Din lokale byggerådgiver i Odense

Vil du gerne gøre din boligdrøm til virkelighed, så kontakt DINBygning ApS og lad os høre mere om, hvad du går og drømmer om. Vi har kontor i Odense, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nyborg, Middelfart og Fredericia, men kører gerne længere, når vores kunder har brug for det.

 

For nemt at komme i kontakt med os behøver du blot at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi hos DINBygning ApS ser frem til at høre om dine byggeprojekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme