facebook tracking pixel Brøndby Maleren ApS er Maler i Brøndby | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Brøndby Maleren ApS

Brøndby Maleren ApS
CVR: 38688197
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Lerdammen 31, 2605 Brøndby
Etableret i 2017
9 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Maler

3anbefalinger

Malermester Hegedüs og Sønner

Malermester Hegedüs og Sønner

2765

Trænger dine vægge til et ansigtsløft? Hos Malermester Hegedüs og Sønner har vi 40 års erfaring i malerbranchen, og den tager vi selvfølgelig med, når vi løser opgaver for vores kunder.Vi maler i Storkøbenhavn, Indre By, København, Nordsjælland og omegn, og vi er mere end klar til at hjælpe dig også.Vores malerydelserVi er fire medarbejdere med hver sine spidskompetencer. Derfor kan vi tilbyde disse ydelser:Malerarbejde (indendørs og udendørs) Sprøjtelakering Opsætning af fototapet og mønstret tapet Gulvafslibning og behandling Alle former for spartling Opsætning af filt og vævHer får du kvalitet og godt håndværkNoget af det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. Og kunderne er som regel tilfredse, når vi leverer et stykke håndværk i særklasse.Derfor er kvalitet og godt håndværk vores varemærker, og vi samler på tilfredse kunder og gode kundeoplevelser. Får du lyst til at teste os på den udmelding, glæder vi os til at høre fra dig.Malermester Hegedüs og Sønner - din maler på SjællandBenyt dig af kontaktformularen her på siden, hvis du mangler professionel malerhjælp på Sjælland.Vi hører gerne om dit projekt og udformer ud fra det en passende og fair pris.

1anbefalinger

Malerfirmaet Kongebro

Malerfirmaet Kongebro

2770

Malerfirmaet Kongebro er stiftet i 2011 af undertegnede, malermester Mark Kongebro. Vi beskæftiger os primært med store og små opgaver inden for malerfaget, herunder renoveringer, nybyggeri, vedligholdelse, forsikringssager mm. Vi arbejder på hele Sjælland for både privat- og erhvervskunder.Troværdighed - Faglig ekspertise - Mange års erfaringSom nævnt er Malerfirmaet Kongebro stiftet i 2011, men jeg har mere end 15 års erfaring i malerfaget. Igennem disse mange år er det blevet en indgroet del af forretningen, at nøgleordene er ydmyghed, grundighed, arbejdsomhed og flittighed. Vi sørger for, at vi i dagligdagen altid kan sætte kryds ved disse fire værdier. Det giver kvalitet i malerarbejdet og i den service vi yder over for kunderne. Vi forlader ikke opgaven før at arbejdet er perfekt og kunden er tilfreds.Malerfirmaet Kongebro udfører bl.a. disse maleropgaver: Microcement Facade Træbehandling Vægge og lofter Stuk Døre og vinduer Gulve Køkken Badeværelse VandskadeMalerfirmaet Kongebro - maler på hele SjællandVi holder til i Kastrup og herfra dækker vi hele København og arbejder også ofte i fx Helsingør og Roskilde. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland.Skal vi sørge for en effektiv eksekvering af din maleropgave? Så kontakt os endelig. Du kan sende en besked til os på siden med dine oplysninger og den opgave, du ønsker løst. Du kan selvfølgelig også ringe til os. Vi håber, at vi hører fra dig.

41anbefalinger

Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn

Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn

4623

Bahn Malerservice- kvalitet til tiden Hos Bahn malerservice vil vi fremstå som et Kvalitetsbevidst virksomhed, med højt service niveau der levere Kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser og overholder alle aftalte betingelser samt leveringtider.Jeg løser opgaver som: - Malerarbejde ude og inde                    - Facader vinduer sokke træværk                - Alle former for Tapetsering også foto tapeter - Spartling  - Vægbeklædning som glasfilt og glasvæv         - Epoxy behandlinger                      - Rådgivning om blandt andet farvevalgSom ekstra levere vi også mure arbejde-reparationer ,da der tit kan forekomme  i en renovering,  det forkorter bygge perioen og koordineringen Jeg er Flemming Bahn, og siden 2007 har jeg kørt firmaet Bahn Malerservice. Jeg har selv 16 års erfaring fra faget, vi er et mindre malerfirma men klare også store opgaver  ReferencerSom reference kan jeg blandt andet nævne Autohjørnet i Køge- JL Hydrauli  -  Simple solution - Dandiag -  DAB afd 1810 Gullandsgården - Din garanti for kvalitetsarbejdeFor mig er det meget tilfredsstillende altid at efterlade en flot resultat . Det er mit drive og min arbejdsglæde at kunden er tilfreds med det færdige arbejde. Så hvis du står med en maleropgave, du gerne vil have løst, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg garanterer kvalitet til tiden.

34anbefalinger

Dyrskovs Gulv Og Malerservice V/ Henrik D. Valentinsen

Dyrskovs Gulv Og Malerservice V/ Henrik D. Valentinsen

4672

Dyrskov Gulv & Malerservice- stor kundekreds på hele SjællandMit navn er Henrik Dyrskov Valentinsen, og jeg startede Dyrskov Gulv og Malerservice tilbage i 2005. Jeg har fra dag ét leveret kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, og min mere end femtredive år lange erfaring er din garant for et veludført stykke arbejde.Fra gulv til loftVælger du Dyrskov Gulv & Malerservice, så behøver du ikke at kontakte både gulvfirma og malerfirma, når dine rum skal friskes op. Jeg klarer det hele, og jeg tilbyder blandt andet: - ludbehandling- oliebehandling- gulvlakering- gulvafslibning- malerarbejdeTilfredshed, tryghed og tillidDet skal være en god oplevelse at invitere håndværkere på besøg. Vælger du at benytte Dyrskov Gulv og Malerservice kan du trygt stole på, at en aftale er en aftale, og at arbejdet først er færdigt, når du er tilfreds. Jeg møder op med god energi, og jeg behandler dit hjem med allerstørste respekt. Dansk kvalitetJeg arbejder med dansk producerede produkter af høj kvalitet. Det gælder både olie, lak og lud, gulvbehandling samt maling til vægge og lofter. I Danmark har vi følgende producenter med produkter af meget høj kvalitet: Junckers, TripTrap, Faxe, PP Mester Maling og Dyrup. Skal du have malet huset, og skal dine gulve under kærlig behandling, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

20anbefalinger

Bad Bolig & Bygningsrenovering

Bad Bolig & Bygningsrenovering

2880

Bad Bolig & Bygningsrenovering– en aftale er en aftale!Bad Bolig & Bygningsrenovering er et entreprenørfirma, der har eksisteret siden 2005, og vi udfører alle former for bygningsrenovering. Vi har fokus på godt håndværk og på at overholde den tidsplan, der er lagt – en aftale er en aftale!Vi laver eksempelvis: Badeværelser Køkkener Bryggerser Kældre Udnyttelse af førstesaleTovholder på dine byggeprojekterVi beskæftiger os primært med renovering og ombygning af boliger i totalentrepriser, hvor vi kun samarbejder med firmaer, der benytter danske håndværkere. Ved at lade os have den overordnede styring af dine byggeprojekter, skal du kun koncentrere dig om at nyde det gode resultat til sidst - vi klarer koordineringen og logistikken, så alt forløber så hurtigt og let som muligt. Anbefalinger og garantiVi er medlem af Dansk Byggeri/Byg Garanti, hvilket gør, at du altid kan føle dig sikker ved at vælge os. En mindst ligeså vigtig garanti for vores arbejde er de mange anbefalinger, som vi er heldige at få fra vores kunder. Læs for eksempel nogle af dem herunder, og tøv ikke med at give os et kald næste gang, du står overfor en renoveringsopgave i dit hjem.

25anbefalinger

Bovi Malerservice / Firma Bo Urban Jørgensen

Bovi Malerservice / Firma Bo Urban Jørgensen

2630

Bovi Malerservice (Firma Bo Urban Jørgensen)Kvalitetsarbejde til tiden Vi er et lille malerfirma, der gennem 30 år har sat kvalitet og god service i højsædet. Vi er to malermestre, Bo Jørgensen og Annette Lorentzen, der sammen med vores datter og endnu en dygtig maler hver dag hjælper kunder med deres malerprojekter. Det er de små detaljer, der gør den store forskel. Derfor går vi omhyggeligt til værks - og vi går ikke hjem, før du er glad. SpidskompetencerVi kan hjælpe private såvel som virksomheder med indendørs og udendørs malerarbejde. Vi kan klare de fleste maleropgaver, men vi er særligt dygtige til: FiltGlasvævFuldspartlingMaling af træværkMaling af loft og væggeFacademalingVi har valgt at forblive et lille firma, da vi vægter den personlige kontakt til vores kunder højt og samtidig ønsker at have hånd i hanke med hver enkelt opgave. Bæredygtige produkter og god service Vi synes, det er vigtigt at passe godt på hinanden og miljøet. Derfor bruger vi kun bæredygtige kvalitetsprodukter, vi kan stå 100% indenfor - de er blandt andet mærket med EU-blomsten og Svanemærket. Vi går meget op i at overholde alle aftaler og tidsplaner - og vi rydder altid pænt op efter os. Derudover giver vi gerne en hånd med, når der skal rykkes på lettere møbler, og er det umuligt at få alle møblerne ud af rummet, kan vi godt arbejde alligevel. Har du en opgave til os?Du er meget velkommen til at ringe til os eller til at bestille et tilbud via formularen.

21anbefalinger

Malerfirmaet LP ApS

Malerfirmaet LP ApS

2630

Malerfirmaet LP ApS - overlad malerarbejdet til dygtige hænder. Et ordentligt og miljøvenligt stykke håndværk - det er, hvad vi leverer hos Malerfirmaet LP ApS. Gennem mere end ti år har vi serviceret store boligforeninger, virksomheder og private i København, Roskilde og på Vestegnen. I 2008 stablede vi den første miljøvenlige malerbutik på benene, og den maling, vi sælger og bruger, er primært vandbaseret. se vores produkter: Vi tilbyder:- Alt malerarbejde ifm. ny-, til- og ombyg- Renovering af facade og murværk- Opsætning af tapet- Gulvlægning (vinyl)- Salg af maling, træbeskyttelse (Dyrup, Sigma og GORI) online - EjendomsserviceVælg den rigtige farve Farver skal passe til boligens indvendige rum og de omgivelser, som huset ligger i. Nuancerne er uendelige, og det valg, du træffer, skal du helst være glad for langt ud i fremtiden. Kom forbi butikken på Taastrup Hovedgade og få en grundig farverådgivning af faglærte folk. Eller se alle vores farve kataloger online på: https://billigmaling.nu/ Slip for "helligdage"Foruden en malerudlært butiksansvarlig omfatter firmaet fem veluddannede malere, som kører ud til bestilte opgaver. Vi er blandt andet fast team hos Taastrups største boligforening, og det er også vores malerpensler, som er svunget i Fields' biografsale. Kvalitet er en ting, som er svær at definere, men vi ved, at de nævnte kunder har valgt os, fordi vi leverer så omhyggeligt og pålideligt et stykke arbejde, som vi gør. Vil du være garanteret et flot resultat uden "helligdage", så lad Malermesterfirmaet LP ApS klare malerarbejdet for dig. Vi gør det hurtigt, effektivt og sikkert. Vil du selv springe på maler projektet så kan vi også vejlede og anbefale dig gode råd og vejledning til udførelsen af projektet samt kan vi servicerer med prof. maling og træbeskyttelse samt udlevere de nødvendige matriler til brug se vores online webshop: 

12anbefalinger

MALERFIRMAET CANN & FINN J. JENSEN ApS

MALERFIRMAET CANN & FINN J. JENSEN ApS

3100

Malerfirmaet Cann & Finn J. JensenKompromisløs professionalismeNyt og gammelt - inde og ude - har du noget der skal males, er vi dem, der kan klare det! Vi er et familiedrevet malerfirma, der løser maleropgaver af enhver art overalt i Nordsjælland, men tager også længere væk, hvis opgaven er af anselig størrelse. Er der én ting vi ikke kan klare, er det at gå på kompromis med kvaliteten.Vi udfører alle former for malerarbejde:Sprøjtemaling af lofter/væggeOpsætning af tapet og glasfilt/vævFinere lakering af træværk og metal - vores spidskompetence!Opsætning af stukAlle former for facadebehandling inklusiv Cempexo Vedligeholdelse og nybygMedlem af Nybyg - fem års garantiVi går heller ikke af vejen for at benytte "ældre metoder", og vi har således også erfaring i at arbejde med oliemaling, ædeltræsolie og linoliemaling. Professionel behandling - fra du ringer til sidste penselstrøgInden vi siger ja til en opgave, tager vi som standard først ud og måler op og inspicerer, så vi ved præcist, hvad vi har med at gøre. På den måde undgår vi overraskelser, og har vi først har sagt ja til en opgave, garanterer vi for resultatet. Vi har nemlig gjort det siden 1971, da firmaet blev grundlagt - så vi ved, hvad vi taler om!Vi er altid til at snakke med, og svarer professionelt og seriøst på alle spørgsmål du måtte have. Vi giver hurtigt et gratis tilbud!

11anbefalinger

UNIK & CO. ApS

UNIK & CO. ApS

2770

Det er et stærkt team af erfarne håndværkere, der udgør holdet bag Unik & Co. ApS. Her bliver du mødt af håndværkere, der med hver sin spidskompetence sørger for, at du får løst dine opgaver til fuld tilfredshed.Unik & Co. ApS løser disse opgaver for digTømrerarbejde Gulvlægning- og slibning Bad og toilet Hovedentreprise MalerarbejdeUnik & Co. ApS løser alt fra hovedentreprise til mindre handyman-opgaver, og vi stiller vores ekspertviden til rådighed, hvad enten opgaverne skal løses udendørs eller indendørs.Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at udskifte døre og vinduer, opsætte et smukt fototapet eller opføre et hus eller en tilbygning. Erfaringen og den nødvendige viden har vi, så du stiller bare opgaven.Høj kvalitet og godt håndværk er vores kendetegnUnik & Co. ApS udfører kun kvalitetsarbejde, og vi sætter en ære i at servicere dig og opfylde de ønsker, du har. Vi ved, hvad godt håndværk er, men kun med glade kunder mener vi, at vores håndværk fuldendes.Du kan udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi snarest vender tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og få en god dialog om den opgave, du ønsker at få udført af os.

30anbefalinger

Maler Christensen ApS

Maler Christensen ApS

4200

Malerfirmaet Christensen v/Jess Christensen- "Kundens tilfredshed er firmaets fremtid"Vi er ét af Danmarks bedst bedømte malerfirmaer på websitet Trustpilot, der bringer online brugeranmeldelser af virksomheder. Det kan kun lade sig gøre, hvis der leveres et perfekt resultat - hver gang! Udover god kundeservice kan vi bryste os af høj faglighed og konkurrencedygtige priser.Firmaet kort fortaltGrundlagt i 2012 af Jess Christensen, der har arbejdet som maler siden 2004De ansatte består af to voksenlærlinge og to svende Medlem af Danske Malermestres GarantiordningUdfører opgaver på det meste af SjællandAlt i malerarbejdeVi udfører alt fra opsætning af glasfilt, glasvæv, miljøvæv og tapeter til maling af nybyg, ombyg, tilbyg, renovering og forsikringsskader. Uanset opgavens omfang udfører vi arbejdet med faglig stolthed og omhyggelighed. Kunden i centrumNår du kommer til os, giver vi os god tid til at lytte til dine ønsker og behov, og derefter forklarer vi dig grundigt, hvilke muligheder du har. Når vi er på opgaven behandler vi dit hjem med største respekt, og når vi afslutter arbejdet, så går vi altid resultatet igennem sammen med dig. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan andre kunder har oplevet vores arbejde, så klik dig ind på Trustpilot.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om firmaet og om vores priser - vi glæder os til at høre fra dig.

11anbefalinger

Malermester Thomas Zimmermann

Malermester Thomas Zimmermann

2670

Malermester Thomas Zimmermann- ærligt og gedigent malerarbejde Det er de gode gamle dyder, der er fundamentet i firmaet Malermester Thomas Zimmermann. Det betyder for det første, at arbejdet altid sidder lige i skabet i første hug. Vi går nemlig til hver eneste maleropgave med samme seriøsitet og grundighed, som hvis vi malede hjemme hos os selv.Lokalt firma med et godt ryFirmaet består af to personer - mig selv, Thomas Zimmermand, og en svend. Firmaet har eksisteret siden 1999, og vi har begge mange års erfaring i alle typer opgaver inden for malerfaget. Vi holder til i Greve, hvor vi har mange faste kunder, som vi har serviceret i mange år. Vi er kendt for vores høje kvalitet og flotte finish.Vores profil i korte træk:- Alt malerarbejde inde og ude- Tapet- og filtarbejde- Professionel og ærlig rådgivning- Medlem af Danske Malermester og af Københavns MalerlaugÆrlighed varer længstEn anden ting, som vi går meget højt op i, er kundeservice. Du betaler ikke kun for det arbejde, vi udfører, men også for den service, der naturligt følger med. Derfor er vi altid parate til at svare på spørgsmål og hjælpe med rådgivning i forhold til farvevalg og andre ting. Og så er vi desuden bundærlige! Vi anbefaler aldrig vores kunder noget, de ikke har brug for, eller som af andre årsager ikke kan betale sig. Igen - vi gør det, ligesom vi ville gøre det hos os selv.Ring og hør nærmere, hvis du ønsker et fornuftigt og uforpligtende tilbud på din opgave.

2anbefalinger

Total Byggeri

Total Byggeri

2860

Total Byggeri med fokus på høj kvalitet!Total Byggeri og Maling Service er et kvalitetsbevidst, mindre firma med fokus på høj kvalitet. Vi har mere end 19 års erfaring i malerfaget. Leder du efter et seriøst professionelt malerfirma i Storkøbenhavn eller Nordsjælland.? så er du kommet det rigtige sted. Vi udfører alle former for malerarbejde, og lægger stor vægt på kvalitet, præcision. Udvendig malerarbejde- Facederenovering- Maling af døre og vidnuer- Træbeskyttelse- Maling af gavl, vindskeder, tagudhængIndvendig malerarbejde- Maling af lofter, vægge- Maling af indvendig træværk- Fuldspartling, opsætning af filtVi har base i Høje Gladsaxe, men arbejdsopgaverne dækkes i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vi hjælper både privatpersoner og erhverv.Familier med lav indkomster kan give 6 til 12 måneder KreditHos Total Byggeri og Maling Service får du kyndig og professionel rådgivning til dit malerarbejde. Vores primære arbejdsområder er Storkøbenhavn og Nordsjælland.Men skulle du være bosat lidt uden for vores arbejdsområde giver vi naturligvis et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

31anbefalinger

TB Malerne ApS

TB Malerne ApS

2640

TB Malerne- Dedikeret malerarbejdet på hele SjællandTB Malerne er et dedikeret malerfirma, som har rødder tilbage til 2006. I 2017 overgik vi fra at være et enkeltmandsfirma til at blive et anpartsselskab - derfor er vores formelle etableringsår 2017.Vi kører ud til opgaver overalt på Sjælland. Vi klarer maleropgaver af enhver art lige fra maling af døre hos Fru Jensen til komplet facaderenovering for erhvervs -og industrikunder. Vi råder desuden over egen maskinpark, hvilket gør, at vi kan presse prisen helt i bund, da vi ikke behøver at leje dyrt udstyr.Fordi vi elsker, hvad vi laver! Alle håndværkere hos TB Malerne er faglærte og har svendebrev. Det er din garanti for at arbejdet udføres professionelt og håndværksmæssigt korrekt. Men lige så vigtigt er, at vi alle sammen elsker, det vi laver. Vi sætter en ære, i det arbejde vi udfører, da det jo både er din tilfredshed og vores faglige stolthed, der står på spil! Hyrer du os til en opgave, er du garanteret: - At tid og pris altid passer- Veludført håndværk af høj kvalitet- Faglærte håndværkere med svendebrev- Konkurrencedygtige priser- Garanti på alt udført arbejde - medlem af Danske MalermestreMere end blot malerarbejde Malerarbejde er vores kerneområde, men vi er også erfarne i opsætning af væv, filt og tapet samt renoveringsarbejde på eksempelvis vinduer, badeværelser og facader. Derudover har vi også stor erfaring med hovedentrepriser, da vi har mangeårige samarbejder med en lang række dygtige håndværkere. Du kan altid ringe og få en snak om dit forestående projekt, så kommer vi og ser på det og giver et uforpligtende tilbud.Som sagt har vi rødder tilbage til 2006, og i 2017 overgik vi fra at være et enkeltmandsfirma til at blive et anpartsselskab. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2017, som er vores formelle etableringsår.

5anbefalinger

Malerfirmaet Christensen

Malerfirmaet Christensen

2300

Malerfirmaet Christensen- kompromisløs, når det gælder kvalitet.Leder du efter en erfaren maler, der ikke alene insisterer på kvalitet, men som også kan rådgive dig omkring farvevalg, så er det Malerfirmaet Christensen, du skal have fat i. Når du kontakter firmaet, er det mig, Flemming Christensen du får fat i. Jeg har mere end 25 års malererfaring, og i 2016 blev Malerfirmaet Christensen grundlagt.Farvekoordinator Har du brug for rådgivning og inspiration omkring farvede vægge, nuancesammensætninger eller kulørte facader, så deler vi gerne ud af vores viden og vi følger også tidens nyheder.Alt i malerarbejde Vi maler for både private og erhverv, og vi tager imod store som små opgaver. Vi sætter filt, væv og tapet op, spartler og sprøjter, og der findes næsten ikke de flader, hverken ude eller inde, som vi ikke tør kaste mig over.En maler du kan stole på Det er altafgørende for mig og mine ansatte at holde alle aftaler og tidplaner. Jeg fører en ærlig og åben dialog med dig, fra du kontakter mig første gang til sidste penselstrøg er lagt.Min profil kort opsummeret Kvalitetsbevidst maler Uddannet farvekonsulent Mere end 25 års malererfaring Tager imod store som små opgaver Omhyggelig og punktligDu er også velkommen til at besøge min Facebook-side. Vil du have et uforpligtende tilbud? Skal dit malerarbejde gøres ordenligt, og vil du have et resultat, der holder mange år ud i fremtiden, så er vi det kvalitets firma du leder efter.

4anbefalinger

Malerfirmaet Malene Chilgenbach

Malerfirmaet Malene Chilgenbach

2860

Malerfirmaet Malene Chilgenbach- stor erfaring og god behandlingIngen er som bekendt perfekte, men med henholdsvis 28 og 35 år i faget bag os, har vi mere erfaring end de fleste. Vi er derfor ikke helt våde bag ørerne, og du kan derfor regne med at få besøg af en maler med et yderst veltrænet øje og et godt håndelag.Ingen smutveje til et pænt resultatMalerfirmaet Malene Chilgenbach har eksisteret siden 2010 og består af mig selv, Malene, og min makker. Vi ved, at der er ikke nogen smutveje til et pænt resultat, og at anerkendte kvalitetsprodukter er det eneste rigtige, hvis det skal forblive pænt i mange år frem.Vi tilbyder følgende:• Genopfriskning af stue, soveværelse, køkken – malerarbejde til alle hjemmets rum.• Professionel opsætning af tapet og filt.• Malerarbejde i forbindelse med ind- og fraflytning.• Maling af facader og gavle af træ og sten.• Renovering af vinduer med sprosser.• Og meget, meget mere.Høflig og venlig behandlingDu kan endvidere forvente at få besøg af høflige og imødekommende malere. Vi går langt for at minimere generne, når vi er på besøg i dit hjem, og du kan eksempelvis være stensikker på, at vi altid rydder grundigt op efter os, når vi er færdige.Som en ekstra sikkerhed for dig er vi medlem af Danske Malermestre. Vi kører ud til opgaver i hele Storkøbenhavn. Vi glæder os til at høre fra dig!

8anbefalinger

Gammelgaard maler og entreprise v/ Sebastian Gammelgaard Nielsen

Gammelgaard maler og entreprise v/ Sebastian Gammelgaard Nielsen

2500

Gammelgaard Maler & Entreprise- kvalitetsarbejde med fokus på god kundeserviceHos Gammelgaard Maler & Entreprise sætter vi en ære i at levere et stykke arbejde, der lever op til eller overstiger kundernes forventninger. Når vores kunder vender tilbage med rosende ord, bliver vi både glade og stolte - for så ved vi, at vi har levet op til deres tillid. Mindre malerfirma med stor faglig stolthedI firmaet er vi seks vellidte og samarbejdsvillige medarbejdere, som elsker at se det færdige resultat af vores arbejde. Uanset om opgaven er stor eller lille, går vi til den med professionalisme og faglig stolthed. Vi udfører arbejde for både private, andels- og ejerforeninger samt erhverv i København og på resten af Sjælland.Vi tilbyder blandt andet:• Fuldspartling• Tapet- og filtarbejde• Alt i malerarbejde inde og ude• Professionel og ærlig rådgivningEt af vores specialer er derudover genopfriskning og maling af facader og trappeopgange.Super kundeserviceDer findes mange dygtige malere i Danmark, så hvorfor skal du vælge netop os? Svaret er ligetil: Vi har et helt særligt fokus på vores kundeservice. For at undgå misforståelser undervejs afstemmer vi altid forventningerne til arbejdet fra første møde, og når opgaven udføres, er vi i løbende dialog med kunden. Med god kommunikation opnår vi det bedste resultat.Ring eller skriv til os, hvis du ønsker et fornuftigt og uforpligtende tilbud på din opgave.

0anbefalinger

Arden Murer- & Malerfirma

Arden Murer- & Malerfirma

9510

Murer og maler med mange års erfaringHvis du leder efter en dygtig murer i omegnen af Tjele, Hobro og Randers, behøver du ikke at lede mere. Hos Arden Murer- og Malerfirma har vi nemlig en murer med omkring 30 års erfaring i branchen. Han har derfor styr på sit håndværk.I Arden Murer- og Malerfirma arbejder vi meget omkring Hobro, Randers og Aalborg. Vi har derfor et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere i området og har et godt forhold til de forskellige myndigheder. Vi kan selvfølgelig også udføre opgaver uden for det nævnte område.Om Arden Murer- og MalerfirmaArden Murer- og Malerfirma Aps er et kvalitetsbevidst firma, som udfører traditionelt murer- og malerarbejde. Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som sætter kvalitet højere end kvantitet.Kvalitetsarbejde til gode priserVi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.? Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.Ved ældre byggeri laver vi det efter gamle håndværksprincipper. Ved nybyggeri efter de mest moderne teknikker. Det afhænger af opgaven, vi står overfor.Arden Murer- og Malerfirma udfører bl.a. disse opgaver: Totalentrepriser Facaderenoveringer Nybygninger og ombygninger Renovering af badeværelser Murede stik og hvlvinger Renovering med jurakalk og hydrauliske mørtler i fredede bygninger Skalmuring af ejendomme Indervægge Opbygning af inder- og skillevægge i gasbeton Specialdesignede badeværelser, eksempelvis med glasbyggestenKontakt os i dagStår du overfor et nyt projekt, du skal have løst, så er vi klar på at hjælpe dig fra start til slut. Vi er altid klar på at rådgive dig om dit projekt, så du kommer rigtig godt fra start. Ring til os og få et tilbud på din næste opgave. Vi sikrer et godt resultat og den bedste service.

0anbefalinger

H & N Byg og Anlæg v/Selim Demirovic

H & N Byg og Anlæg v/Selim Demirovic

2980

0anbefalinger

LP Multiservice v/ Lars Peder Pedersen

LP Multiservice v/ Lars Peder Pedersen

4281

Mit navn er Lars Peder Pedersen og jeg er indehaver af LP Multiservice, hvor jeg udfører mange forskellige typer håndværkeropgaver. Jeg har mere end 14 års erfaring med en bred vifte af opgaver - bl.a. rengøring, havearbejde, mureropgaver og maleropgaver.Som person er jeg snakkesalig og imødekommende og jeg gør en stor indsats for, at det skal være en god og gnidningsfri oplevelse at hyre mig til en opgave. Jeg opererer med rimelige priser og gode løsninger inden for alle budgetstørrelser. Jeg forlader ikke en opgave før kunden er glad - derfor giver jeg den altid en ekstra skalle for at sikre, at tingene er i orden. LP Multiservice udfører disse opgaver: Speciale i rengøring Ejendomsservice Facaderenovering og facadepuds Alle typer maleropgaver Oprydning på byggepladser/lejligheder/huse/haver mm. Små nedrivningsopgaver Mureropgaver Opsætning af hegn Alt havearbejdeVed mureropgaver er jeg specialist i at vælge de korrekte materialer alt efter alderen på huset m.m.Din alsidige håndværker og handyman på VestsjællandJeg har base i Stenlille på Vestsjælland og udfører særligt mange opgaver i Sorø, Slagelse og Kalundborg.Har du spørgsmål til mine ydelser, eller har du en konkret forespørgsel på en opgave, så skriv eller ring gerne til mig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

0anbefalinger

MultiMurerMaler

MultiMurerMaler

6990

MultiMurerMaler - erfarent og professionelt murer- og malerarbejdeVælger du os til at løse din murer- eller maleropgave, er du sikret et veludført resultat. Med 20 års erfaring på bagen er vi hos MultiMurerMaler et sikkert valg, da du får en pålidelig murer og maler, som kan løse din opgave til perfektion. Vi er førende i branchen inden for microcement og epoxygulve.Jeg vægter kvalitetsarbejde meget højt og går derfor detaljeorienteret og omhyggeligt til værks, når jeg udfører din opgave. Samtidig er jeg prisbevidst og kan lave et godt tilbud til dig.Vi løser både maleropgaver og mureropgaverMin makker og jeg udgør et stærkt team, som kan løse alle maler- og mureropgaver - både udendørs og indendørs. Skal husets facade renoveres og males eller skal du have lavet indendørs murerarbejde og malerarbejde? Vi udfører mange typer opgaver - eksempelvis: Indendørs maling Udendørs maling Maling af gulve Opsætning af tapeter Fliser og klinker Al udendørs og indendørs murerarbejde Epoxygulve Fra 2021 begynder vi desuden at lave swimmingpoolsUanset din opgave er vi klar til at hjælpe. Kontakt os - så tager vi en uforpligtende snak.MultiMurerMaler arbejder i hele landetStår du med en opgave, som du gerne vil have løst, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud i hele Danmark og løser alle maleropgaver og mureropgaver.Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send