Brøndby Maleren ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


5 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Bianca Balslev

Januar 2018

Spartling af vægge
Jeg har fået fuldspartlet mine vægge i min stue. Jeg er så glad for det, at det får lov at stå råt. Synes det er synd at dække det med tapet eller andet.
Brøndby Maleren får den helt store anbefal...
Læs mere  

Kunde billede

Preben G. Madsen

December 2017

Maling af lejlighed
Det er godt og professionelt arbejde og de aftalte tider er blevet overholdt.

Kunde billede

Heidi Lind

Februar 2014

Maling af lofter og vægge i 2 værelser og køkken
Havde en rigtig god oplevelse af Brøndby Maleren. De kom til tiden, overholdt aftaler og gjorde rent efter sig selv, efter endt arbejde.

Kunde billede

Bo

Januar 2014

Malet hele hytten
Rigtig god oplevelse, er selv håndværker og fuldt ud tilfreds med Brøndbymaleren. Har overholdt aftaler og meldt tilbage hvis han blev forhindret. Vil helt sikkert bruge ham en anden gang. Havde både ... Læs mere  

Kunde billede

Jan Larsen

September 2013

Renovering af værelse og maling af stue samt opsætning af FOTO tapet.
Pænt stykke arbejde. Kom som lovet. Fandt en lille fejl, men så kom de dagen efter og malede hele væggen om. Billige effektive.

Brøndby Maleren ApS

Brøndby Maleren ApS
- vi maler når det passer dig

Vi kan lide at skabe noget og få noget fra hånden her hos Brøndby Maleren. Det er også derfor, at vi på bare fire år er gået fra at være to til otte mand i firmaet. Vi er glade og imødekommende, når vi møder frem, og tager os altid god tid til at sidde ned og få en god snak om dine ønsker, og hvad du forventer af arbejdet.

Min mand og jeg…
Mit navn er Ditte, og jeg startede firmaet tilbage i 2013 sammen med min mand. Jeg har 14 års erfaring som maler, og generelt holder jeg af at gøre et godt stykke arbejde og friske lidt op i folks hjem. Vi dækker stort set hele spektret inden for malerbranchen og tilbyder blandt andet:

• Maling af træværk
• Maling af facader
• Fuldspartling
• Vægbeklædning (væv, filt og mønstret tapet)
• Epoxygulve
• Højdemaling med lift

Fleksible
En af vores kerneværdier er fleksibilitet. Vi går langt for at være på pletten, når der er brug for os. Det har skaffet os flere større erhvervskunder, som tit skal have malearbejde udført på helt specifikke tidspunkter. I princippet betyder det også, at hvis du ringer i dag og skal bruges os i morgen, så prøver vi at få det til at klappe.

Klar med et godt råd
Og er du på nogen måde i tvivl om, hvad der skal males, hvordan eller i hvilke farver, står vi naturligvis klar til at rådgive efter bedste evne. Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn og er endvidere medlem af Danske Malermestre.

Se firmaportræt

Håndværkere, vi arbejder sammen med

GrønByg Entreprise ApS

GrønByg Entreprise ApS

Brøndby

Ansatte 8

  23 anbefalinger

Etableret 2006

DPU Entreprise ApS

DPU Entreprise ApS

Roskilde

Ansatte 1