Aulebjerg El ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Aulebjerg El ApS

Aulebjerg El ApS
- el med omtanke

Det, at være håndværker, handler for mig at se om meget mere end blot at lave det, man bliver bedt om. Det handler også om at møde andre mennesker, at komme ind i deres hjem og at hjælpe dem med at forbedre deres bolig. Jeg tager mig altid tid til mine kunder og siger aldrig nej til en kop kaffe først. Jeg går heller ikke af vejen for lige at tage en sludder om løst og fast inden vi starter - og det er naturligvis uden at ”taxameteret” kører.

Venlig og imødekommende
Allan er navnet, og jeg har valgt at blive selvstændig af den simple grund, at jeg gerne vil kunne tage den tid, det tager, at gøre mine kunder tilfredse. Efter min mening, består halvdelen af arbejdet i at sætte sig ind i kundens situation og at forstå, hvilke behov kunden har.

Jeg tilbyder følgende:
• Renovering/nybyg
• Hvidevarersalg og -service
• Tele-/netværksinstallationer
• Overvågning og alarm

Tænker miljøet med
Når der er mulighed for det, vil jeg til hver en tid anbefale energivenlige løsninger. Det giver ikke kun mening ud fra et økonomisk synspunkt - jeg synes også, det er mit ansvar som autoriseret elinstallatør at påvirke udviklingen hen imod energibesparende tiltag, der afsætter færrest CO2-aftryk.

Som medlem af TEKNIQ kan du desuden være ganske tryk ved at vælge mig. Jeg kører ud til kunder på hele Sjælland samt Lolland-Falster. Bare ring - så kommer jeg også en tur forbi hos dig!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme