Arkitektfirmaet Bang & Jeppesen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Arkitektfirmaet Bang & Jeppesen ApS

Hos Arkitektfirmaet Bang & Jeppesen ApS er vores mål at skabe de bedste rammer for de personer, der skal bo i vores arkitektur. Ud fra vores kunders ønsker og behov skaber vi derfor boliger, der er behagelige at være i, hvor der er tænkt over detaljerne, der giver den bedst mulige udnyttelse af rummenes kvadratmeter, og som er til glæde og gavn for husets beboere.

 

Vores erfaring gør os stærke

Arkitektfirmaet Bang & Jeppesen ApS blev etableret i 2015, men vi har mere end 40 års erfaring med os. Vi har derfor udført mange typer af opgaver, der gør os i stand til at se muligheder, hvor andre ikke kan. Vi arbejder tæt sammen med andre rådgivere, da vi mener, at vi på tværs af brancher kan udvikle og forny os og på den måde være med til at skabe bedre resultater for vores kunder.

 

Hos Arkitektfirmaet Bang & Jeppesen ApS kan du få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning
  • Arkitekttegninger
  • Byggestyring
  • Bekæmpelse af fugt og svamp

 

Vi er et professionelt arkitektfirma, der leverer kvalitet hver gang, uanset hvilken service vi udfører. Uanset om du kontakter os som privat- eller erhvervskunde, er vi sikre på, at vi kan tilbyde en løsning, som du vil blive glad for. Vi bestræber os altid på at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, der tilbyder den optimale løsning for kunder hver eneste gang.

 

Søger du en byggesagkyndig?

Vil du trygt igennem din byggeproces, kan det være en god ide at få hjælp fra en byggesagkyndig. Med en byggesagkyndig kan du få hjælp med alle de byggetekniske spørgsmål, der kan forekomme ved et byggeprojekt.

 

Har du lyst til at indgå i et trygt samarbejde?

Går du i tanker om at bygge til, om eller måske nyt, så kontakt Arkitektfirmaet Bang & Jeppesen ApS og lad os hjælpe dig med dine boligdrømme. Du finder os i Randers, og herfra hjælper vi kunder i det meste af Jylland. Har du lyst til at vide mere om de services, vi tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme