Kloakmester i Ålborg

Velkommen til siden om kloakmester i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal kloakmester i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en kloakmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en kloakmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

M.V Kloak & Entreprenør

36 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2018

Profilbillede

Brobak Landbrug og Maskinstation

40 km fra Ålborg

Ansatte 4

Etableret 1983

Profilbillede

Brdr. Kempel ApS

63 km fra Ålborg

Ansatte 10

  28 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Molte & Far

72 km fra Ålborg

Ansatte 5

  26 anbefalinger

Etableret 1979

Profilbillede

Hagen Hus Og Have Service

111 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2015

Profilbillede

TVA Kloak & Rottesikring IVS

119 km fra Ålborg

Ansatte 3

Etableret 2018

Hvilke opgaver kan en kloakmester hjælpe med?

En faglært kloakmester i Aalborg udfører blandt andet kloakering, etablering af omfangsdræn samt støbning af gulve og fundamenter. Inden for kloakering arbejder kloakmesteren både for virksomheder samt for private husejere, men også i fagentrepriser for bl.a. entreprenører, murermestre og andre håndværkere. Herudover vil en kloakmester i Aalborg kunne være behjælpelig i nærmest hele Nordjylland, og for ham er ingen opgave for lille eller for kompliceret.

En kloakmester klarer således alle former for kloakering lige fra tilstoppede afløb til nedsivningsanlæg. Herudover kan en kloakmester også lægge nye kloakker i forbindelse med enten tilbygninger eller nybyggeri, og samtidig tilbyder han støbning af fundament samt støbning af gulve.

Støbearbejde og omfangsdræn

Kloakmesteren vil således kunne være dig behjælpelig inden for alle former for støbning af fundament, gulve osv., og det gælder både i forbindelse med tilbygning eller nybyggeri. Kloakmesteren kan endvidere tilbyde dig at udføre kloakarbejde, når han alligevel støber fundamenter samt gulve, da han kan varetage etablering af kloak, regnvandsafløb, brønde og eventuelle omfangsdræn. Omfangsdræn er med til at forhindre fugt- og vandskader, og en kloakmester vil kunne etablere samt reparere forskellige former for omfangsdræn ved ejendomme og huse. Helt konkret består denne type arbejde i, at kloakmesteren anlægger et afløb eller dræn omkring husets sokkel, som så forhindrer fugt- og vandskader i fundamentet, kældervæggen eller soklen. Dette sikrer, at vandet til hver en tid bliver ført væk fra din grund, så vandet ikke får mulighed for at ødelægge fundamentet. Dette er uden tvivl en god investering, da vandskader kan komme til at koste dig rigtig mange penge i det lange løb.

Separatkloakering

En kloakmester tilbyder holdbare samt effektive løsninger inden for hvilket som helst kloakproblem, og han vil således kunne klare alle typer opgaver lige fra de utætte kloakledninger til det tilstoppede toilet. Skal du have lagt nye kloakker i forbindelse med tilbygning eller nybyggeri, sørger kloakmesteren naturligvis for at løse opgaven efter alle fagets regler. Såfremt der er tale om eksempelvis nybyggeri i sommerhusområder eller på landet, kan afløbsinstallationen ofte ikke tilsluttes en hovedkloak, hvorfor det kan være nødvendigt at anlægge enten et nedsivningsanlæg eller en samletank – og i disse tilfælde vil kloakmesteren naturligvis kunne være dig behjælpelig.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af kloakmester i Ålborg

Kunde billede

Per Frank Jensen

April 2019

Installation af varmepump
Jeg har fået installeret en varmepumpe i mit sommerhus. Efter at have modtaget forskellige tilbud, valgte jeg Varmeteamet Aps fordi deres tilbud var overskueligt, og jeg fik en fin vejledning pr tlf. Vi aftalte besøg og opsætning af pumpen, og alt forløb planmæssigt. Jeg skulle ikke selv søge om tilskud, det hele kørte på skinner udfra firmaets forskrifter. Montøren mødte præcist op og satte pumpen op på bare 4 timer.

Kunde billede

Henning Svendsen

Marts 2019

Nyt badeværelse
Stod med et nyt badeværelse, som var færdigt med de mineralske fuger på fliserne på gulv og vægge, men manglede de elastiske fuger inden rummet kunne monteres færdig. Hvem kender en fugemand i Hjallerupområdet? Det gør internettet. Et opkald til Jan Jørgensen siger "læg en besked eller send en SMS, det går hurtigere" En SMS afsted og kontakt efter 4 minutter. Arbejdet bliver udført dagen efter til aftalt tid og pris. God oplevelse.

AP Kloakservice v/Anders Larsen

14 km fra Ålborg

Ansatte 2

  2 anbefalinger

Etableret 1999

Thomas Ladegaard Entreprenør & Kloak

37 km fra Ålborg

Ansatte 2

  3 anbefalinger

Etableret 2011

KM Beton og Kloak / Kenth Mølgaard

42 km fra Ålborg

Ansatte 3

  8 anbefalinger

Etableret 1986