Entreprenør i Vejle

Velkommen til siden om entreprenør i Vejle. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Vejle, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

SLE Service

53 km fra Vejle

Ansatte 3

  8 anbefalinger

Etableret 2013

Profilbillede

Eliba

58 km fra Vejle

Ansatte 12

Etableret 2018

Profilbillede

MRS entreprise

74 km fra Vejle

Ansatte 6

Etableret 2018

Profilbillede

Byg Og Glad

88 km fra Vejle

Ansatte 8

Etableret 2019

Profilbillede

Laursens Entreprenør

119 km fra Vejle

Ansatte 2

Etableret 2019

Profilbillede

Hr. Møller Multiservice

137 km fra Vejle

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Emca Totalentreprenør ApS

35 km fra Vejle

Ansatte 35

Etableret 2014

Profilbillede

Tc Anlæg

71 km fra Vejle

Ansatte 65

Etableret 2002

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En entreprenør i Vejle er en person eller en virksomhed, der udfører et stykke arbejde – særligt bestilt af en kunde. Karakteristisk ved jobbet som entreprenør er, at man leverer en samlet service til kunden. I stedet for udelukkende at levere materialer til et byggeprojekt eller udelukkende levere arbejdskraft til et byggeprojekt, tilbyder entreprenøren en samlet pakke. Hvad denne samlede pakke indebærer aftales i samarbejde med kunden.

Entreprenørens uddannelse

Der er som sådan ikke nogen konkret uddannelse betegnet entreprenøruddannelsen. En entreprenør i Vejle er derfor uddannet inden for et andet fag, som bruges i arbejdet som entreprenør. En entreprenør kan blandt andet være uddannet som tømrer, murer, elektriker eller rørlægger. Uanset hvilken baggrund man har for være entreprenør, er det vigtigt, at man som entreprenør har et godt overblik og arbejder struktureret indtil arbejdsopgaverne er løst til perfektion.

Entreprenørens arbejdsmiljø

En entreprenør arbejder som oftest med projektarbejde. Det vil sige, at en kunde eksempelvis bestiller et nyt hus, hvorefter det så er entreprenørens opgave at planlægge, beregne og udføre denne opgave. Arbejdsmiljøet for en entreprenør er derfor meget afhængig af, hvilket projekt man arbejder på. Som oftest vil arbejdsopgaverne for en entreprenør i Vejle dog kræve et godt samarbejde med kollegaer.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Vejle

Kunde billede

Bo Blakø

September 2017

Tilbygning
Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimal-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimal-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.

Jane og Bo

Kunde billede

Hans Nielsen

September 2017

Meget tilfreds
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker.
Med venlig hilsen
Hans Nielsen

Thermoline Midt

28 km fra Vejle

Ansatte 1

  2 anbefalinger

Etableret 2005

MHE-Multiservice

54 km fra Vejle

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014

PEB Gruppen ApS

71 km fra Vejle

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2015

Bremsbøl Entreprise

92 km fra Vejle

Ansatte 55

Etableret 2004