Glarmester i Vejle

Velkommen til siden om glarmester i Vejle. Her vil du kunne finde en lokal glarmester i Vejle, blive klogere på hvilke opgaver en glarmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en glarmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Skibhus Glarmesteren

70 km fra Vejle

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Spørring Tømrerfirma ApS

73 km fra Vejle

Ansatte 4

Etableret 2016

Profilbillede

Kristensen Glas & Byg V/ Kenneth Kristensen

57 km fra Vejle

Ansatte 1

Etableret 2012

Profilbillede

Glarmester Frandsen Eftf.

190 km fra Vejle

Ansatte 1

  19 anbefalinger

Etableret 1957

Hvilke opgaver kan en glarmester hjælpe med?

En glarmester i Vejle er en faglært person, der arbejder med forskellige former for glas. Arbejdet som glarmester indebærer blandt andet udskiftning af vinduer og ødelagte bilruder såvel som montering af ovenlysvinduer og glasfacader. Som glarmester har man et unikt kendskab til de forskellige glasmaterialer, der findes. Det er derfor også en del af jobbet som glarmester at vejlede og rådgive kunder omkring valg af glastype i forhold til pris, kvalitet og holdbarhed.

Glarmester med speciale

Uddannelsen som glarmester er en mere end 4 år lang erhvervsuddannelse. Som en del af uddannelsen har man mulighed for at specialisere sig inden for to retninger; henholdsvis alubygger og glarmester. Begge specialiseringer fokuserer på planlægning, skitsering og fremstilling – forskellen er dog i særdeleshed materialet. Som alubygger beskæftiger man sig nemlig hovedsagligt med aluminium, hvorimod man som glarmester hovedsagligt beskæftiger sig med glas.

Primære arbejdsopgaver

En glarmester i Vejle har en række forskellige arbejdsopgaver. Disse arbejdsopgaver kan variere alt efter, hvad kunden efterspørger. Typiske arbejdsopgaver for en glarmester vil være udskiftning af vinduer og ruder såvel som montering af nye vinduer, ruder eller glas i døre. Som glarmester har man en grundlæggende viden om alle former for glas. Ligeledes ved en glarmester, hvordan man kan slibe, skære og tilpasse forskellige glastyper ved brug af avanceret værktøj.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af glarmester i Vejle

Kunde billede

Margit

Oktober 2019

for højt varmeforbrug
på Trefors selvbetjening kunne jeg se at varmeforbruget i september og oktober var voldsomt forhøjet i forhold til tidligere år. Hovmand VVS kom hurtigt efter min henvendelse. Ifølge den VVSer der kom her, var der ikke noget galt med anlægget. Og han bagatelliserede, efter mine mening, målingerne på Trefor. Jeg valgte at kontakte Trefor og de var her idag. Der viste sig at være fejl på målerne, og de blev derfor skiftet begge 2. Jeg ved jo ikke om Hovmand burde have fanget målerfejl, men det havde nu været rart hvis de havde taget tallene på Trefor mere alvorligt.

Kunde billede

Gitte Sylvester

Oktober 2019

Maling og tapetsering
Oplevede Lars som meget venlig, professionel og fleksibel. Opgaven blev klaret på tre dage hvilket betød at hverdagen hurtig kunne fortsætte.

Glasbiksen

30 km fra Vejle

Ansatte 1

  15 anbefalinger

Etableret 2013