Entreprenør i Ålborg

Velkommen til siden om entreprenør i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Houen Entreprenørforretning ApS

41 km fra Ålborg

Ansatte 1

Etableret 2016

Profilbillede

Laursens Entreprenør

46 km fra Ålborg

Ansatte 2

Etableret 2019

Profilbillede

Byg Og Glad

81 km fra Ålborg

Ansatte 8

Etableret 2019

Profilbillede

Eliba

172 km fra Ålborg

Ansatte 12

Etableret 2018

Profilbillede

Cantona A/S

42 km fra Ålborg

Ansatte 35

Etableret 2015

Profilbillede

Emca Totalentreprenør ApS

122 km fra Ålborg

Ansatte 35

Etableret 2014

Profilbillede

Tc Anlæg

193 km fra Ålborg

Ansatte 65

Etableret 2002

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En faglært entreprenør i Aalborg varetager forskelligt entreprenørarbejde og beskæftiger sig desuden med alt fra nyanlæg til renoveringer. Hovedsageligt består entreprenørarbejdet af belægning, kloakarbejde samt udgravning til huse og fundamenter. I forbindelse med denne type arbejde anvender entreprenøren altid sine egne professionelle maskiner.

Det er desuden typisk for entreprenører, at de oftest har et område, de beskæftiger sig meget med, såsom eksempelvis kloakarbejde, og her bliver arbejdet naturligvis altid udført i overensstemmelse med de gældende lovgivninger, der er på området. Endelig tilbyder entreprenører i Aalborg også professionel rådgivning til samtlige af deres kunder om eksempelvis, hvordan de bedst muligt kan forebygge problemer med kloakker eller afløb. En entreprenør står altid klar til at hjælpe, hvad end der er tale om store eller små opgaver, og herudover vil han både kunne hjælpe erhvervskunder og private kunder.

Belægningsarbejde

Belægningsarbejde er blandt entreprenørens mere gængse arbejdsopgaver, da han ofte har masser af erfaring inden for alle former for belægninger såsom havegange, indkørsler, terrasser samt fortove og pladser. Herudover indgår mindre støttemure i forbindelse med eksempelvis jordafskærmning i indkørsler også i denne kategori.

En entreprenør rådgiver desuden ift. omlægning af eksisterende belægning, da det oftest kan være billigere for kunden at genbruge den gamle belægning i forbindelse med større renoveringsopgaver. Her vil entreprenøren eksempelvis kunne rense fliser og sten samt stabilisere underlaget for derefter at lægge de gamle sten igen. Dog vil entreprenøren naturligvis også kunne hjælpe dig, såfremt du ønsker en ny belægning. Vedkommende kan være behjælpelig i hele Nordjylland og indgår desuden altid klare aftaler med samtlige kunder, så resultatet kommer til at leve op til deres individuelle forventninger, ønsker og krav.

Jord- og gravearbejde

Det er ligeledes en entreprenør, du skal tage kontakt til, såfremt du har brug for hjælp til enten jord- eller gravearbejde, og her udfører vedkommende flere opgaver såsom udgravning til haver, huse samt tilbygninger for private personer. I forbindelse med større projekter arbejder entreprenøren typisk sammen med andre virksomheder i Aalborg, der er specialiseret inden for andre håndværkerfag.

Inden det konkrete gravearbejde påbegyndes, sørger entreprenøren altid for først at undersøge, om der er nogle særlige forhold, der skal tages hensyn til, eller om der evt. skal indhentes en gravetilladelse. Herefter kan arbejdet begynde, hvor entreprenøren altid anvender egne maskiner.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Ålborg

Kunde billede

hans ole lind hansen

September 2017

Ny Car- Port.
Et tilfældigt besøg på Venslev trælast, hvor vi kiggede på carport bragte os i kontakt med BS.
Ingen udstillet passede til vores nye arkitekttegnede villa, men et møde med BS på vor adresse resulterede via et par streger på et a4 ark, endte med at vi fik afklaret design og materialevalg.
Uden slinger i valsen i byggeperioden, der blev kortere end aftalt, fik vi en velbygget og smuk enhed, som vi havde ønsket os.
Det har været en behagelig oplevelse med Stig (BS), og brug af pågældende firma kan kun anbefales.

Kunde billede

Janni Harvits

Juli 2017

nyt tag, vinduer,carport
Kan kun anbefale den Den glade tømrer, virkelig kvalitets arbejde, huset blev modaniseret fra der var bygget i 1970 hus til nutidens løsninger, god kommunikation med håndværker, tidsplan var overholdt, og meget flot oprydninge efter opgaven var afsluttet.
Dette var en stor opgave og selv haven stod snor liger efter de var færdige.
Kan kun anbefale 100%

Designhaus ApS

4 km fra Ålborg

Ansatte 30

Etableret 2013

Bad og Idé ApS

4 km fra Ålborg

Ansatte 4

Etableret 2015

MHE-Multiservice

100 km fra Ålborg

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014

Bremsbøl Entreprise

239 km fra Ålborg

Ansatte 55

Etableret 2004