Nyt 6 m2 badeværelse med Grohe bruser og Kuma vask i Greve nord for Solrød

Murermester Holm har stået for totalrenoveringen af dette badeværelse. Både bruseren og håndvaskarmaturet er fra Grohe og fliserne fra Mosaikhjørnet. Toilettet er fra Ifö med trykknap og cisterne fra Geberit. Badeværelsesmøblerne er fra AUBO, bordpladen inkl. vasken er fra Kuma og glasset til brusekabinen er leveret af en glarmester.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 250.000,-

Tid
  • Tid:
    8-9 uger

  • Sted:
    Greve

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Murermester Holm Aps


Kunde billede

Annika Lysemose

Juli 2017

Totalt nyt badeværelse.
Da vi pludselig stod med en vandskade, og derfor skulle lave nyt badeværelse, kontaktede vi Mathias efter anbefaling fra nogle venner! Det har vi været mere end glade for!!! Der er vist ikke en eneste ting fra under gulv til over loft, der ikke er blevet skiftet ud, en stor del af dette skyldes Mathias' perfektionisme, hvilket er med til at man føler sig fuldstændig tryg og har 100% tillid til ham. Han går IKKE på kompromis med sit arbejde. Tidsplanen skred lidt, men det var til dels pga. flere uforudsete udfordringer som følge af vandskaden. Vi ville til hver en tid vælge ham igen, hvis der er mere vi skal have lavet. Tusind tak for en enorm indsats og fantastisk arbejdsopgave udført af Murermester Holm /v Mathias Holm.