Nyt 5-6 m2 badeværelse med Geberit AquaClean toilet og Grohe bruser nær Aalborg

Nyt badeværelse på 5-6 m2 med Unidrain afløb, Grohe bruser og Grohe armatur. Møblerne er fra Dasani serien Luna, og håndvasken er ligeledes fra Dansani. Toilettet er et Geberit AquaClean toilet, der rengør dig med vand. Toilettet står op af et Geberit Monolith modul, der på en pæn måde skjuler indbygningscisternen. Fliserne har kunden selv købt, og de er 30x60 cm i størrelse.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 160.000,-

Tid
  • Tid:
    4 uger

  • Sted:
    Aabybro

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

Kundens anbefaling af Ny-bro VVS & Ventilation ApS


Kunde billede

Mogens Steen Jensen

Marts 2017

Renovering af badeværelse
Vedr. Ny-Bro VVS & Ventilation ApS Ny-Bro har stået for en total renovering af vort badeværelse i Solbyen, dvs., oplæg til indretning, udskiftning af sanitet (bl.a. til Geberit AquaClean toilet) badeværelsesmøbler og radiator altså VVS arbejde. Desuden har Ny-Bro været ”entreprenør” for murerarbejde (klinker på gulv og vægge), tømrerarbejde (gibs plader på loft og skråvægge), malerarbejde (opsætning af filt på loft og skråvægge, maling af loft, vægge og badeværelsesdør) samt el-arbejde (lys i loft og over spejl samt opsætning af stikkontakter). Ny-Bro har selv leveret 1. klasses VVS-arbejde, og har gennem udvælgelse og styring af underleverandørerne sikret kvaliteten af deres arbejde. Vi kan kun anbefale andre, der måtte ønske at renovere deres badeværelse, at benytte Ny-Bro til såvel VVS-arbejde som til udvælgelse og styring af håndværkere til udførelse af øvrigt arbejde i forbindelse med renoveringen. Eva og Mogens Jensen Solbyen Aalborg