Nyt 180 m2 Decra ståltag fra Icopal oven på eksisterende tag i Birkerød syd for Hillerød

Kunden ønskede at få lagt et sort Decra ståltag direkte ovenpå det eksisterende tag. Decra ståltaget er et særdeles let tag, og er på samme tid også robust, meget slidstærkt, og så bevarer det farven i lang tid. Der blev lagt 180 m2 tag samt opsat nye zinktagrender.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 150.000,-

Tid
  • Tid:
    2 uger

  • Sted:
    Birkerød

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af T.T. TØMRERFIRMA ApS


Kunde billede

Jesper Olesen

Juni 2015

Nyt tag - kontakt T.T. Tømrerfirma
Hvad gør man når man skal have nyt tag på sit hus og er på bar bund? Jeg valgte at tage kontakt til T.T. Tømrerfirma og jeg har ikke fortrudt mit valg af T.T. Tømrerfirma som min tagleverandør. Min oplevelse er: God rådgivning, perfekt udførelse og eminent afslutning på vores bestilling på en Decra tagløsning, er kendetegnet ved Theis's arbejde. Theis og hans to kollegaer blev hurtigt en del af vores fælles projekt i de små to uger arbejdet stod på. Et forhold der gjorde, at opgaven altid var på rette spor og intet, jeg mener intet, kunne gå galt. Vi kan fuldt og helt anbefale T.T. Tømrerfirma til andre, der overvejer at få skiftet tag eller har ønsker om udførelse af andet tømrearbejde og/eller andet tømrerarbejde.