Nyt 160 m2 Monier tegltag med opmuret gesims og zink tagrender i Nykøbing Falster

Nyt flot Monier tegltag på 160 m2 med opmuret gesims og zink tagrender. Der er anvendt de klassiske røde og danske teglsten fra Monier af typen Dantegl Gl. Dansk.
Udført af

Tid
  • Tid:
    4 uger

  • Sted:
    Nykøbing F

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Pa Byg ApS Guldborgsund


Kunde billede

Bent Christiansen

April 2016

Nyt tegltag
Efter 30 års levetid stod det gamle eternittag til udskiftning. Jeg kontaktede Per Andersen for tilbud på udskiftning af taget til nyt tegltag. Tilbuddet fra Per Andersen var konkurrencedygtigt, og orden blev afgivet samtidig med aftale om udførelsestidspunk. Arbejdet blev påbegyndt til aftalt tid og inden for den aftalte tidsramme. Under projektets gennemførelse dukkede små udfordringer op i forhold til den eksisterende tagkonstruktion. Udfordringer som Per Andersen uopfordret gjorde opmærksom - opgaver som med fordel kunne udføres med henblik på et bedre samlet resultat. Jeg finder den udviste opmærksomhed på den samlede løsning som tegn på en håndværker, der går til opgaven med henblik på at løse den stillede opgave på højt fagligt niveau. En tilgang som jeg kun kan anbefale. Det samlede arbejde blev udført til min fulde tilfredshed, og jeg kan varmt anbefale PA-BYG, Per Andersen og hans medarbejdere til andre.