27 nye, enkle badeværelser med Ifö produkter i København HSS Bygningsentreprise har stået for at lave 27 ens badeværelser til lejlighedskompelks. Badeværelserne er super enkle med sorte 60x60cm gulv-/sokkelfliser, og vægfliserne er italienske hånddekorede fliser fra Made a Mano. Da vægfliserne ikke er fuldt glaserede på kanten, er der valgt at montere rustfri kantskinner på forkanten af brusevæggen. Flisefuger på vægfliser er Pearl White og på gulvet Manhatten. Skabselementerne er ligeledes italienske med en slebet granitbordblade med underlimet vask. Glasdøren er produceret på mål fra Dansk Glashærderi, med nogle fine detaljer i hængsler og og et rundt hul som åbnefunktion. Al sanitet dvs. toilet, vask, batterier til brus og håndvask er fra Ifø. fra Hss Bygningsentreprise APS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} HSS Bygningsentreprise har stået for at lave 27 ens badeværelser til lejlighedskompelks. Badeværelserne er super enkle med sorte 60x60cm gulv-/sokkelfliser, og vægfliserne er italienske hånddekorede fliser fra Made a Mano. Da vægfliserne ikke er fuldt glaserede på kanten, er der valgt at montere rustfri kantskinner på forkanten af brusevæggen. Flisefuger på vægfliser er Pearl White og på gulvet Manhatten. 

Skabselementerne er ligeledes italienske med en slebet granitbordblade med underlimet vask. Glasdøren er produceret på mål fra Dansk Glashærderi, med nogle fine detaljer i hængsler og og et rundt hul som åbnefunktion. Al sanitet dvs. toilet, vask, batterier til brus og håndvask er fra Ifø.  fra Hss Bygningsentreprise APS | default("Velkommen til vores projekt side på Håndværker.dk. Vi løser vores kunders projekter med et professionelt resultat hver gang. Læs de mange flotte anbefalinger fra vores kunder her på siden.") }} http://Håndværker.dk/projekt/27-nye-enkle-badevarelser-med-ifo-produkter-i/4705 http://Håndværker.dk/projekt/27-nye-enkle-badevarelser-med-ifo-produkter-i/4705 http://Håndværker.dk/projekt/27-nye-enkle-badevarelser-med-ifo-produkter-i/4705
Ravnevænget 6 4622 Denmark
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 13
kr. Ukendt In stock
Henrik Sørensen Henrik Sørensen 2008-1-1 1 31572800 31572800 27 nye, enkle badeværelser med Ifö produkter i København
4 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 13
Ravnevænget 6 4622 Denmark
27 nye, enkle badeværelser med ifö produkter i københavn- Håndværker.dk

Case

27 nye, enkle badeværelser med Ifö produkter i København

HSS Bygningsentreprise har stået for at lave 27 ens badeværelser til lejlighedskompelks. Badeværelserne er super enkle med sorte 60x60cm gulv-/sokkelfliser, og vægfliserne er italienske hånddekorede fliser fra Made a Mano. Da vægfliserne ikke er fuldt glaserede på kanten, er der valgt at montere rustfri kantskinner på forkanten af brusevæggen. Flisefuger på vægfliser er Pearl White og på gulvet Manhatten. Skabselementerne er ligeledes italienske med en slebet granitbordblade med underlimet vask. Glasdøren er produceret på mål fra Dansk Glashærderi, med nogle fine detaljer i hængsler og og et rundt hul som åbnefunktion. Al sanitet dvs. toilet, vask, batterier til brus og håndvask er fra Ifø.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

2016

Ikke oplyst

1159 København K

Materialerne brugte på projektet er fra følgende producenter

Toilet
Ifö
Glasdør
Glashærderiet
Vask
Ifö
Håndvask
Ifö

31.247 håndværkere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

Du får svar indenfor max 48 timer

Gratis og uforpligtende

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Fortsæt →

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.


Håndværker.dk logo

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo