facebook tracking pixel ZM Group ApS er Nedrivning i Rødovre | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

ZM Group ApS

ZM Group ApS
CVR: 40216693
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

valhøjs Alle 126, 2610 Rødovre
Etableret i 2019
3 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Nedrivning

74anbefalinger

Tømrer Frederiksberg ApS

Tømrer Frederiksberg ApS

2000

Tømrer Frederiksberg ApSTømrer Frederiksberg ApS er kendt i København for sit gode kvalitetshåndværk inden for nybyggeri og renovering af boliger. Vi udfører alle former for snedker- og tømreropgaver og kan rådgive dig om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.Derudover tilbyder vi også rådgivning i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer, men først tager vi en snak om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig.Vi ser frem til at løse dit byggeprojekt inden for:-Tilbygninger-Slibning og udskiftning af gulve-Tage og lofter-Indbruds- og forsikringsskader-Hegn og carporte-Døre og vinduerKvalitet i første rækkeHos os kommer kvalitet altid i første række. Derfor samarbejder vi kun med med de bedste snedkere og entreprenører, så opgaven kommer rigtigt i hus. De tæller en nøje udvalgt gruppe fagfolk og partnere, der har samme arbejdskodeks som os selv.Vi kender vores besøgstidVi ved, at det ikke altid er lige belejligt at have håndværkere rendende rundt i huset i en travl hverdag. Når vi arbejder i dit hjem, tager vi ikke din tid for givet. Vi tager hensyn til vores omgivelser og rydder altid pænt op efter os.Er du nysgerrig efter, hvad vi kan tilbyde, så ring allerede i dag og fortæl os om dit næste byggeri!

1anbefalinger

Håndværkeren Esbjerg

Håndværkeren Esbjerg

6700

Håndværkeren Esbjerg- kan stort set alt!Hvad lyder opgaven på? Skal taget renoveres, har badeværelset brug for en overhaling, skal der bygges en ny carport eller opsættes et plankeværk i haven? Kort fortalt - har du en opgave, der har med hus eller have at gøre, kan jeg ganske givet klare det. 37 års erfaringEddie Hansen er navnet, og efter 37 år inden for byggebranchen findes der stort set ikke den opgave, jeg ikke har prøvet kræfter med. Oprindeligt er jeg uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har igennem årene arbejdet for flere større byggefirmaer. Og da jeg også har arbejdet tæt sammen med både murere, elektrikere, vvs'ere og andre fagfolk, har jeg lært en masse fra andre håndværksfag.Her følger nogle af de opgaver, jeg eksempelvis kan klare:• Tagrenovering• Udskiftning af vinduer og døre• Gulvlægning• Montering af inventar• Renovering af badeværelse• Gennemrenovering• Reparationsopgaver• Konstruktion af garager og carporte• Hegnsopsætning• Mindre elektrikeropgaverNår det kommer til opgaver, er jeg altædendeJeg er ikke kræsen med typen af opgaver, for jeg kan godt lide at lave lidt forskelligt. Mit mål er at lave det, du ønsker, og af samme grund vil jeg altid have en løbende dialog kørende, så vi ikke går fejl af hinanden. Jeg står også altid klar med et godt råd, hvis du er usikker på, hvad den bedste løsning er på dit projekt.Så tag fat i mig, hvis du har brug for en dygtig håndværker, der er fiks på fingrene og kan lidt af det hele.

1anbefalinger

Den lille håndværker v/Ken Pedersen

Den lille håndværker v/Ken Pedersen

4534

Den Lille Håndværker v/ Ken Pedersen blev etableret i 2010, og vi beskæftiger os med brolægnings- og jord-, beton- og gravearbejde. Vi har mere end 15 års erfaring bag os, og vi er derfor i stand til at imødekomme de ønsker og krav, vores kunder har til deres boligprojekt. Står du med en opgave, du søger kompetente fagmænd til at løse, så kontakt Den Lille Håndværker v/ Ken Pedersen og lad os hjælpe dig frem til de resultater, du ønsker.Vi leverer kvalitetHos Den Lille Håndværker v/ Ken Pedersen stiller vi høje krav til os selv, og det arbejde vi udfører for vores kunder. Vi ønsker, at alle vores kunder skal modtage præcis den løsning, de vil blive glade for, og derfor arbejder vi altid hårdt på at imødekomme de ønsker og behov, de måtte have. Vi sætter os derfor grundigt ind i opgaven og vejleder og rådgiver vores kunder frem til den bedste løsning. Vores mange år i branchen har givet os et bredt kendskab til kvaliteten på materialer og udførelsesmetoder, og vi deler hellere end gerne vores ekspertise med vores kunder.Hos Den Lille Håndværker v/ Ken Pedersen kan du få hjælp til:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brolægning med brosten og kantsten Opbygning af støttemure Rullegræs Snerydning og saltning Rens af tagrender Fundament Udgravning af kælder Jord-, beton- og gravearbejde Støbning af gulv med gulvvarme Tilbygninger, udestuer og nybyggeri Garager og carporte Nedrivning og opbrydningMed vores mange år i branchen har vi opbygget stort kendskab til byggeprocesser og kan derfor tilbyde vores kunder hjælp til både større og mindre projekter. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt at være kunde hos os, og derfor står vi altid til rådighed for en faglig dialog og et uforpligtende tilbud, hvis vores kunder ønsker det. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og altid udført i den højeste kvalitet.Den Lille Håndværker v/ Ken Pedersen - Din lokale fagmand i HørveHvis du ønsker godt håndværk og fagmænd. der forstår sig på at give en god kundeservice, så kontakt Den Lille Håndværker v/ Ken Pedersen og lad os hjælpe dig med dit boligprojekt. Vi står klar på vores firmaadresse i Hørve, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Mørkøv, Holbælk og Kalundborg.Indtast blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Vi glæder os til at høre fra dig!

25anbefalinger

BABU-BYG ApS

BABU-BYG ApS

2900

BABU-BYG ApS- bygger alt fra småt til stort BABU-BYG ApS udfører diverse byggeprojekter over hele Sjælland. Firmaet holder primært til omkring København og Nordsjælland, men for den rette opgave køres der gerne længere. BABU-BYG ApS udfører blandt andet: Nybyg – Tilbyg – Ombyg Nyt Tag - Tagrenovering Forsikringsskader Erhvervsbyggeri Totalenterprise Boligforeninger Badeværelse Støbning Omfugning Fliser og klinker Facaderenovering Filtsning - Pudsning Betontrapper - Sokler Hvad enten det er din murstensvilla, der skal pudses op, din trappe, som trænger til en istandsættes, eller noget helt tredje, så kan du til hver en tid kontakte mig for en uforpligtende samtale. Sammen finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig med din opgave. Går professionelt til værksJeg vil udføre et stykke arbejde, som jeg 100% står inde for, og jeg har fokus på kvalitet og kundeservice. Jeg vælger altid de bedste materialer, således det endelige arbejde fremstår helt skarpt. Samtidig er jeg af den overbevisning, at det er i samarbejdet med dig, at vi når frem til den bedste løsning, som både du og jeg kan være tilfreds med. En form for samarbejdeMin mission er, at du altid føler dig inkluderet i projektet. Det gør jeg ved løbende at holde dig opdateret.  Når jeg er færdig med opgaven, sørger jeg naturligvis for at alt efterlades pænt og ryddeligt, så du kan gøre brug af det færdige projekt med det samme. Kontakt mig allerede i dag, hvis du har et projekt, jeg skal lave. 

13anbefalinger

Herold Bygge & Anlæg ApS

Herold Bygge & Anlæg ApS

4293

Efter mange år i et stort firma valgte jeg at blive selvstændig. Det er vigtigt for mig at vide, at alle kunder, som jeg indgår samarbejde med, bliver behandlet ordentligt. Jeg nyder den tætte kontakt med mine kunder, hvor vi i samspil får lagt nogle ideer på bordet, som jeg kan udleve for dem. Derfor har jeg nu valgt at starte eget firma op, der sætter kundeservice og tilfredse kunder i centrum. Tillid til din fagmandNår du vælger Herold Bygge & Anlæg ApS til at udføre dine opgaver, får du en fagmand, du kan give din fulde tillid til. Jeg overholder alle mine aftaler, møder altid til aftalt tid og har dig med hele vejen igennem. At vi har et tillidsfuldt samarbejde med respekt for hinanden, giver i sidste ende et langt bedre resultat. Det er vigtigt, at vi forventningsafstemmer projektet løbende, så vi hele tiden kan justere og ændre efter behov. Jeg kan bl.a. hjælpe dig med:Belægning med f.eks. betonfliser, skærver eller stabilgrusBrolægning med brosten og kantsten Grubning, planering og græssåning eller rullegræsSnerydning og saltningJord- og betonarbejdeDrænGarager og carporteTilbygninger, udestuer og nybygHvis du har brug for hovedentreprise på anlægsgartner- eller tømrerarbejde, kan jeg også hjælpe dig her. Jeg dækker hele Sjælland Vil du høre mere om nogle af mine mange services, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg holder til i Dianalund, men dækker hele Sjælland.

7anbefalinger

Tømrerfirmaet Thiesen & Munksgård ApS

Tømrerfirmaet Thiesen & Munksgård ApS

3080

Tømrerfirmaet Thiesen & Munksgård ApS bygger på høj kvalitet og en god dialog med vores kunder. Vi sætter altid vores kunder i første række, og det kan mærkes på glæden over de resultater, som vi får skabt. Vi stopper ikke et projek,t før vores kunder er tilfredse, og derfor er du altid garanteret et flot resultat, når du vælger Tømrerfirmaet Thiesen & Munksgård ApS til at udføre dine byggeprojekter.Hos os kan du forvente lidt mereNår vi indgår i et samarbejde med en kunde, vil du få dedikerede håndværkere ud, der alle besidder en faglig stolthed, der ikke er til at tage fejl af. Vi går ikke på kompromis med løsningerne, og kender vi ikke lige løsningen, så tager vi udfordringen op og stopper ikke før der er kommet et solidt stykke arbejde som resultat. Vi vil gerne have, at vores kunder er i gode hænder, og derfor overholder vi altid alle indgåede aftaler med vores kunder. Som en ekstra service tilbyder vi også et 6 måneders kvalitetstjek, så du er garanteret, at løsningen er præcis som den skal være. Det mener vi, at vores kunder fortjener.Tømrerfirmaet Thiesen & Munksgård ApS tilbyder:Facaderenovering Taglægning Tømrerarbejde Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Epoxy Gulvafslibning og behandlinger Nivelering af betongulve Isolering og lydisolering Tilbygninger og udestuer Nybyg NedrivningTil alle vores services tilbyder vi gerne lidt ekstra for at vores kunder er tilfredse. Vi er meget punktlige, og det kommer vores kunder tilgode både når det gælder pris og hvor længe vi er om at færdiggøre byggeriet.Lad os komme i gang med byggeprojektetHar du lyst til at få en fagmands mening om dit byggeprojekt, og ønsker du et uforpligtende tilbud på opgaven, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver altid et fornuftigt bud på løsningen og selvfølgelig også til gode og konkurrencedygtige priser. Tømrerfirmaet Thiesen & Munksgård ApS har adresse i Tikøb og herfra dækker vi hele Nordsjælland. Vi kører gerne lidt længere, hvis du har brug for det.Vi ser frem til at høre mere om dine boligdrømme.

77anbefalinger

ANSØ GRUPPEN A/S

ANSØ GRUPPEN A/S

2820

Ansø Gruppen A/S - Vi samler puslespillet for dig Lægger du vægt på kvalitet, når du skal bygge om, bygge til eller renovere? Så kontakt Ansø Gruppen. Vælger du os kan du forvente top professionel rådgivning og et veludført stykke arbejde af højeste kvalitet. Vi er specialister i at lægge tag, men påtager os også gerne andre opgaver. Vi samarbejder med et bredt netværk af håndværkere i forskellige faggrupper, så uanset hvad du skal have lavet, kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med:- Tage- Tilbygninger- Døre/vinduer- Udestuer- Gulve- Carporte - Forsikringsskader- SnedkeropgaverAlle brikker er på plads, før vi går i gang Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg gennem hele processen - fra idéfasen til projektet er afsluttet. Vi starter derfor som regel med at vise dig en skitse, så du kan se, hvordan det færdige arbejde kommer til at se ud. Vi rådgiver dig ligeledes omkring design, materialer og tekniske aspekter ved byggeriet. Unge, friske og altid gladeAnsø Gruppen startede i 2009 som en lille virksomhed med blot to ansatte. I dag er vi altid mellem otte og tolv mand, hvoraf de fire er lærlinge. Fælles for os alle er, at vi er unge og initiativrige, og så elsker vi vores arbejde. Vi opererer i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kontakt os for at modtage et gratis tilbud.

62anbefalinger

PHD Byg ApS

PHD Byg ApS

2880

PHD Byg ApS- Murerarbejde der skaber glædeHos PHD Byg er det til hver en tid dig og dine ønsker der står i centrum. Det handler basalt set om at parre dine ønsker med vores viden om, hvad der kan lade sig gøre i den konkrete situation. Sammen gennemgår vi de forskellige muligheder, og vi prøver altid at tænke alle detaljer med. Vores fornemmeste opgave er at stille dig tilfreds.Professionelle til fingerspidsernePHD Byg er en kompetent murervirksomhed med speciale i totalløsninger og seriøs kunderådgivning. Vi klarer alt inden for faget, og det er helt op til dig, om du ønsker en komplet løsning, eller om du ønsker selv at tage styringen. I kraft af vores mange samarbejdspartnere, kan vi snildt sammensætte et arbejdshold, der kan klare eksempelvis et helt renoveringsprojekt i din lejlighed. Vores katalog af ydelse indbefatter blandt andet:- Renovering af badeværelser- Tilbygninger- Ombygninger- Maler arbejde- Renovering af lejligheder- FlyttelejlighederDet handler om tillidFor at du får en god oplevelse, skal du føle, du er i gode hænder. Vi gør meget ud af at forklare, hvordan vi vil gribe opgaven an, hvorfor vi gør, som vi gør, og naturligvis også gennemgå tilbuddet med dig. Og opgaven er ikke overstået, før vi sammen har set alting efter, og du har sagt god for det hele.

11anbefalinger

UNIK & CO. ApS

UNIK & CO. ApS

2770

Det er et stærkt team af erfarne håndværkere, der udgør holdet bag Unik & Co. ApS. Her bliver du mødt af håndværkere, der med hver sin spidskompetence sørger for, at du får løst dine opgaver til fuld tilfredshed.Unik & Co. ApS løser disse opgaver for digTømrerarbejde Gulvlægning- og slibning Bad og toilet Hovedentreprise MalerarbejdeUnik & Co. ApS løser alt fra hovedentreprise til mindre handyman-opgaver, og vi stiller vores ekspertviden til rådighed, hvad enten opgaverne skal løses udendørs eller indendørs.Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at udskifte døre og vinduer, opsætte et smukt fototapet eller opføre et hus eller en tilbygning. Erfaringen og den nødvendige viden har vi, så du stiller bare opgaven.Høj kvalitet og godt håndværk er vores kendetegnUnik & Co. ApS udfører kun kvalitetsarbejde, og vi sætter en ære i at servicere dig og opfylde de ønsker, du har. Vi ved, hvad godt håndværk er, men kun med glade kunder mener vi, at vores håndværk fuldendes.Du kan udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi snarest vender tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og få en god dialog om den opgave, du ønsker at få udført af os.

25anbefalinger

Becks ApS

Becks ApS

3200

Becks ApSAutoriseret kloakmester - tømrer - jord og beton - totalentrepriserVælger du Becks ApS, vælger du en samarbejdspartner, som har en fod indenfor i de allerfleste håndværksmæssige brancher, og som er ekspert i totalentrepriser. Henrik Beck står bag entreprenørfirmaet, der har mange års erfaring i alt fra autoriseret kloakarbejde i åbent land til tag- og tilbygninger samt støbning af fundamenter. Vi kan det hele… - Autoriseret kloakarbejde i åbent land- Tag, vinduer og køkkener - Nybyg, tilbygninger, renovering - Jord- og betonopgaver- Murer- og maleropgaver- Totalløsninger på hele byggeprojekterDet er ikke erfaring, der manglerHenrik Beck har knoklet som håndværker siden 1989, og inden han startede Becks ApS, drev han i 16 år sin fars firma videre sammen med sin bror. Den mangeårige erfaring er din garanti for, at der her er styr på, hvorledes tingene skal organiseres, og hvordan resultatet bliver fejlfrit. Hvad kan du forvente?Becks omfatter en bred vifte af håndværkere, der alle altid tager udgangspunkt i hver enkelte kundes behov og ønsker. Samtidig sigter vi efter at levere et grundigt og tilfredsstillende resultat, som ikke bare ser flot ud, men som også kan holde mange år ud i fremtiden. Behov for en specialløsning?Er der behov for en specialløsning, står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer. Og så giver vi selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på en opgave. Ring og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag! Vi glæder os til at høre fra dig, uanset om du bor i Nordsjælland eller et sted i Storkøbenhavn!

6anbefalinger

JM Entreprise

JM Entreprise

4930

Skal du i gang med et byggeprojekt, og mangler du kompetente fagmænd til at varetage opgaven, så har du fundet din kommende samarbejdspartner. Jeg, Jon Olsen, etablerede JM Entreprise i 2017, men med mig har jeg knap 10 års erfaring som tømrer. JM Entreprise er p.t. arbejdsplads for 3 dygtige håndværkere, som alle har høje kvalifikationer og kompetencer inden for faget. Det gør os til et sikkert valg, når du skal have hjælp til dine opgaver.Vi møder altid vores kunder i øjenhøjdeHos JM Entreprise ved vi, hvor vigtigt det er at have fokus på kundeservicen fra begyndelsen af et byggeprojekt, og til det er afsluttet. Vi ønsker at give alle vores kunder en behagelig og god oplevelse, når de vælger os til at varetage deres opgaver, og derfor går vi gerne skridtet videre for at give vores kunder lidt mere end de forventer. Vi tilbyder derfor fleksible arbejdstider, hvor vi imødekommer dine behov ved f.eks. at arbejde i aftentimerne eller weekenden.Hos JM Entreprise kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:Isolering Tag og tagrender Montering og renovering af døre, vinduer Køkkenmontering Tilbygninger og ombygningerVi er seriøse omkring vores arbejde og udfører kun opgaver, vi kan stå inde for. Det betyder, at du altid er garanteret et holdbart resultat i høj kvalitet. Vi tilbyder vores løsninger til både private og erhverv, og priserne er altid konkurrencedygtige. Ønsker du et samarbejde med os til et større projekt, har vi faste samarbejdspartnere, som vi alle kan stå inde for.Vi imødekommer dine behovNår du indgår i et samarbejde med os vil du altid blive mødt af venlige håndværkere, der går til arbejdet med et smil. Vi værdsætter et godt samarbejde og det begynder altid med en god dialog, hvor vi forventningsafstemmer projektet.Hos JM Entreprise får du tryghedSelvom vi går højt op i at udføre kvalitetsarbejde hver gang, har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri. Et medlemskab her sikrer vores kunder mod fejl, mangler og byggesjusk gennem Byg Garanti. Byg Garanti er gyldig i op til 3 år for synlige fejl og 10 år for skjulte fejl  og dækker for op til 150.000 kr. Det mener vi giver vores kunder den bedste tryghed ved udførelsen af opgaverne.Skal vi hjælpe med udførelsen af dine byggeprojekter?Har du lyst til at få hjælp fra JM Entreprise, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver alle vores kunder et uforpligtende tilbud på deres opgaver til konkurrencedygtige priser.Du finder JM Entreprise i Maribo og herfra kører vi til, Lolland, Falster og Sydsjælland. Vi glæder os til at høre fra dig!

6anbefalinger

Eagle's ApS

Eagle's ApS

2200

Eagle’s ApS- fokus på service og kvalitetBag Eagle’s ApS står vi, et stærkt mandskab på fire mænd, der siden 2016 har udført små og mellemstore opgaver indenfor murer-, tømrer- og malerfaget. Vores fokus er på at yde en god service og at levere resultater i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.God og kompetent rådgivningFør vi begynder på et projekt, er det vigtigt for os at forventnings afstemme med jer, så I som kunder føler jer trygge ved at overlade jeres projekt til os. I skal være tilfredse med det færdige produkt og ikke gå på kompromis med noget. Efter hver endte arbejdsdag, sørger vi altid for at følge op og få en evaluering fra jer. På den måde kan vi forbedre vores arbejde og sikre, at I er tilfredse. Det er vigtigt for os, at I er glade og at samarbejdet glider gnidningsfrit.Vi kendetegnes ved:Fokus på kundens behovHøj kvalitetVeludførte maleropgave for private og virksomhederSans for detaljerMod på alsidige projekterOg meget mere!Vi kan hjælpe med:ErhvervskunderPrivatkunderTømrerarbejde både inden- og udendørsMurerarbejdeFacaderenoveringMalerarbejdeFra adressen i København N kører vi ud og dækker både Storkøbenhavn og deomkringliggende byer. Så overvejer du at renovere indvendigt, så kontakt os for en uforpligtendesnak om dit projekt.

8anbefalinger

Dickows Tømrer & Haveservice

Dickows Tømrer & Haveservice

4320

Dickows Tømrer & Haveservice- med fokus alsidighed på kvalitetHer hos Dickows Tømrer & Haveservice holder vi af at lave lidt af hvert, og tilbyder derfor både tømrerarbejde, haveservice samt rengøringsopgaver. Uanset opgavens type eller størrelse løses den med stort engagement, faglig stolthed og med et flot resultat til følge. Her vil vi især fremhæve træterrasser, som en af de opgaver vi har lavet meget af og derfor er allerbedst til.Stor fleksibilitetVi er to i firmaet, og vi er generelt særdeles fleksible i forhold til at udføre arbejdet, på det tidspunkt, der passer dig bedst. I det hele taget prøver vi altid at gøre det så let som muligt for vores kunder. Foretrækker du ikke at skulle tænke over noget, kan vi sagtens tage hovedentreprisen og selv stå for hele byggeprojektet. Vi har nemlig gode samarbejdspartnere, som vi kan trække på.Indenfor tømrerafdelingen tilbyder vi:• Vinduer og døre• Terrasser• Gulve• Tagdækning• Loft og væggeVores haveservice er klædt på til:• Beskæringsopgaver• Græsslåning• Vedligeholdelse af bede• Beplantning• Hækklipning• BelægningsopgaverIndenfor rengøring klarer vi:• Almindelig rengøring• Budgetrengøring• Fleksibel rengøring• VinduespudsningVi glæder os til at høre fra dig!

0anbefalinger

Dybros IVS

Dybros IVS

3200

I Helsinge finder du Dybros IVS, der har mere end 20 års erfaring inden for brolægning, kloakering, jord-, beton- og gravearbejde og nedrivning. Vi går op i at levere kvalitetsarbejde, god service og give en god vejledning, så vores kunder kan få en god oplevelse med os som deres samarbejdspartner. Har du et projekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt Dybros IVS og lad os høre om det.Et klogt valgAt samarbejde med Dybros IVS er et godt og sikkert valg. Vi har nemlig valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der med garantiordningen Byg Garanti dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kroner. Vores kompetente fagmænd sørger selvfølgelig for, at arbejdet bliver udført korrekt, så det ikke bliver aktuelt at skulle benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne give denne tryghed.Hos Dybros IVS kan vi bl.a. være behjælpelig med:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Grubning, planering og græssåning Snerydning og saltning Fundament Jord-, beton- og gravearbejde Udgravning af kælder Autoriseret kloakmesteropgaver Dræn Minirensningsanlæg, septiktanke og andre spildevandsløsninger TV-inspektioner NedrivningVi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde og du kan derfor altid forvente et godt og holdbart resultat fra os. Vi afslutter aldrig et projekt før vores kunder er glade og tilfredse, da vi ønsker at alle vores kunder skal have det resultat de forventede. Vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med dit boligprojekt.Kontakt Dybros IVSVil du samarbejde med et pålideligt firma, der overholder alle indgåede aftaler, og som altid står til rådighed for deres kunder, så kontakt Dybros IVS. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.Du finder os i Helsinge, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Gribskov, Hillerød, Frederiksværk og Helsingør.

0anbefalinger

LP Multiservice v/ Lars Peder Pedersen

LP Multiservice v/ Lars Peder Pedersen

4281

Mit navn er Lars Peder Pedersen og jeg er indehaver af LP Multiservice, hvor jeg udfører mange forskellige typer håndværkeropgaver. Jeg har mere end 14 års erfaring med en bred vifte af opgaver - bl.a. rengøring, havearbejde, mureropgaver og maleropgaver.Som person er jeg snakkesalig og imødekommende og jeg gør en stor indsats for, at det skal være en god og gnidningsfri oplevelse at hyre mig til en opgave. Jeg opererer med rimelige priser og gode løsninger inden for alle budgetstørrelser. Jeg forlader ikke en opgave før kunden er glad - derfor giver jeg den altid en ekstra skalle for at sikre, at tingene er i orden. LP Multiservice udfører disse opgaver: Speciale i rengøring Ejendomsservice Facaderenovering og facadepuds Alle typer maleropgaver Oprydning på byggepladser/lejligheder/huse/haver mm. Små nedrivningsopgaver Mureropgaver Opsætning af hegn Alt havearbejdeVed mureropgaver er jeg specialist i at vælge de korrekte materialer alt efter alderen på huset m.m.Din alsidige håndværker og handyman på VestsjællandJeg har base i Stenlille på Vestsjælland og udfører særligt mange opgaver i Sorø, Slagelse og Kalundborg.Har du spørgsmål til mine ydelser, eller har du en konkret forespørgsel på en opgave, så skriv eller ring gerne til mig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

0anbefalinger

Roskilde Boligrenovering ApS

Roskilde Boligrenovering ApS

4000

Hos Roskilde Boligrenovering ApS har vi mere end 50 års erfaring med renovering af boliger. Vi er rutinerede i mange typer af opgaver, hvilket har klædt os godt på til at hjælpe med alle slags renoveringer.Hvis du ønsker at få udført et professionelt stykke arbejde af kompetente fagfolk, så er det os, du skal vælge. Vi er placeret i Roskilde og hjælper kunder i både Hovedstaden og på resten af Sjælland. Til større projekter har jeg 8 faste samarbejdspartnere, som jeg kan trække på. Det er alle fagligt stærke håndværkere fra forskellige brancher, som jeg kan stå inde for professionelt.Vi tilbyder bl.a. følgende services:Hovedentreprise på murer- og tømrerarbejde Nybyg Taglægning, tagrender og kviste Nedrivning Montering af trapper, køkkener, døre og vinduer Legepladser Støbning af gulve Flise- og klinkearbejdeVores faglighed er bred og listen af vores kompetencer er derfor meget længere. Hvad du end har brug for, er vi sikre på, vi kan finde en løsning.Vi laver også orangerierDrømmer du om at sidde i dit eget orangeri og læse en god bog eller blot drikke en kop kaffe, så kan vi også være behjælpelige her. Med et orangeri får du din helt egen oase, der kan nydes hele året rundt. Et orangeri kommer i mange forskellige størrelser og prisklasser og er både isoleret og opvarmet. Det kan placeres i forlængelse af dit hus eller stå frit - alt efter hvad du ønsker. Derudover er den god til at beskytte planter, der ikke tåler frost og kulde i vinterhalvåret.Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine boligprojekter.

0anbefalinger

BygPro Aps

BygPro Aps

2635

Står du med et boligprojekt, du ikke selv har kompetencerne til at udføre, så kontakt BygPro ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. Vi har mere end 15 års erfaring inden for byggebranchen og kan derfor hjælpe dig med udførelsen af dine tømrer- og mureropgaver. Vores kunder kender os på den høje kvalitet, så ønsker du at blive vores næste tilfredse kunde, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag!Kvaliteten er altafgørendeNår du samarbejder med BygPro ApS bliver intet overladt til tilfældighederne. Vi har stort fokus på alt fra materialevalg til de metoder, vores dygtige fagmænd benytter, så vores kunder altid kan forvente et solidt stykke håndværk med øje for detaljerne. Vi ved, at hvis vores kunder skal være tilfredse og forhåbentlig vende tilbage næste gang, de har et projekt, så skal arbejdet udføres korrekt, til tiden og inden for budgettet. Du vil derfor altid blive mødt af de bedste fagmænd, der brænder for at udføre et godt stykke arbejde for dig i din bolig.Hos BygPro ApS kan du få hjælp til:Facaderenovering Udvendig facadeisolering Altan og balkon Tilbygninger, udestuer og nybyggeri Bad og toilet Fliser og klinker Støbning af gulv med gulvvarme Hul i bærende væg inkl. beregninger Taglægning, tagkviste og tagrender Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Gulvlægning, gulvafslibninger og gulvbehandlinger Fugeteknikeropgaver Malerarbejde inde og udeHos BygPro ApS har vi gennem vores lange erfaring opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse mange typer af opgaver inden for tømrer- og murerfaget. Vi står til rådighed for både større og mindre projekter og arbejder altid hårdt på at gøre din byggeproces nem og overskuelig. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på dine opgaver, udarbejder vi også gerne dette til dig.Vælg BygPro ApS - Et godt og sikkert valgHvis du ønsker at få professionelle resultater i din bolig, så kontakt BygPro ApS og lad vores fagligt kompetente håndværkere udføre dine opgaver. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder BygPro ApS i Ishøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Taastrup, Roskilde og Glostrup og selvfølgelig resten af København.Vi glæder os til at høre fra dig!

0anbefalinger

CMJ & Søn ApS

CMJ & Søn ApS

4600

CMJ & Søn ApS- kvalitet og erfaringHos CMJ & Søn kan du være sikker på, at vi udfører et godt stykke arbejde af høj kvalitet til en fornuftig og fastsat pris. Vi er et kombineret tømrer og murerfirma, som tilsammen har adskillige års erfaring, et stærkt netværk og en forkærlighed for godt håndværk. Vi kører ud fra basen i Køge og dækker byerne omkring Storkøbenhavn, herunder Taastrup, Vallensbæk, Hvidovre, Gentofte og Vanløse.Vi sørger for det heleCMJ & Søn har et godt og loyalt kundekartotek, der består af alt fra privatpersoner, virksomheder og forskellige ejendomme, vi løbende passer på.Det betyder, at de kontakter os, hvis der f.eks. trænger til at bliver skiftet et vindue. Da vi også har både en dygtig maler, VVS ‘er og elektriker tilknyttet, kan vi sørge for at sende den rette person til jobbet.Vi tilbyder:- Alt indenfor tømrerfaget- Alt indenfor murerfaget- Byggestyring- Totalløsninger- Formidling af kontakt til andre fagspecialister- En fastlagt pris- Erfaring med store og små opgaverDu kan regne med osVi, hos CMJ & Søn, er stolte af vores resultater, og vi ved at tilfredse kunder er det vigtigste. Vi sætter en stor ære i at udføre alle opgaver rigtigt første gang og i høj kvalitet, så du ikke tøver med at kontakte os næste gang. Vores priser er fornuftige og hos os får du ingen ubehagelige ekstraregninger, med mindre andet er aftalt.Du kan altid kontakte os for en snak om netop dit projekt, og vi kører gerne ud forbi og ser på opgaven.

0anbefalinger

Balux

Balux

2100

Har du brug for assistance til dit murerarbejde i Brønshøj eller omegn - så kan Balux hjælpe. Siden 2017 har vores tre fagmænd hjulpet kunder med deres mureropgaver, og der er ikke en opgave, vi ikke kan klare. Vi går aldrig på kompromis med det arbejde, vi udfører for vores kunder, vi kræser for hver en detalje, så vi altid har glade og tilfredse kunder, når vi forlader en opgave.Hos Balux kan vi bl.a. varetage:Facaderenovering Renovering af døre og vinduer Lydisolering Isolering med batts Malerarbejde udendørs Sprøjtelakering Flise- og klinkearbejdeHos Balux overholder vi altid de aftaler, vi indgår med vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er at overholde deadlines, budget og de krav du stiller til os. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at vores kunder skal føle sig trygge, og derfor går vi naturligvis ekstra langt for at gøre dig glad.Lad os tage en uforpligtende snak om dine behovHar du lyst til at få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, så lad os starte med at tage en god dialog om, hvad du kunne tænke dig, vi skal udføre. Det er vigtigt for mig, at vi forventningsafstemmer i forhold til pris, tidsramme og selvfølgelig det endelige resultat. Når vi allerede i opstartsperioden er grundige, undgår vi, at der senere hen skulle opstå misforståelser. Hvis der undervejs skulle opstå uforudsete opgaver, kontakter vi dig selvfølgelig som det første, så vi sammen kan finde en løsning, der gør alle parter tilfredse.

0anbefalinger

Veggerbyg ApS

Veggerbyg ApS

4000

Veggerbyg er stiftet af de to driftige brødre Lasse og Jim Veggerby, med ideologien om at starte et professionelt byggefirma, hvor hver opgave stor som lille udføres til perfektion. Vi er to brødre, som sætter en stor ære i vores håndværk, og vi vil derfor ikke afslutte en opgave, før det endelige resultat er udført korrekt og grundigt, og hvor kunden er tilfreds og glad for det udførte arbejde.Kombinationen og samarbejdet mellem disse brødre er ikke helt tilfældig. Lasse Veggerby er firmaets bygherre. Han har været i byggebranchen i hele sin karriere, hvor han har tillært sig en stor faglighed og bred viden gennem sine år som ansat hos nogle af de førende håndværksvirksomheder på Sjælland. Med den store bagage af viden og erfaring har han i mange år forinden han slog sig sammen med sin bror arbejdet som selvstændig og bygherrer på både større og små projekter. Lasse er typen, som mestrer at realisere kundernes forventninger med en sund og aktiv dialog, hvor der er forståelse for kundens drømme.Jim Veggerby er firmaets drivkraft og motor, som laver alt det bagvedliggende arbejde, som sikrer at virksomheden altid kan levere det bedste stykke arbejde til enhver opgave. Jim har altid været iværksætter, og har derfor en masse start-ups bag sig, hvor han i dag mestrer kunsten at markedsføre og brande de grundværdier virksomheden indeholder.Hvad står Veggerbyg for?Oftest er det en stor drøm, der skal realiseres, når der skal anlægges en ny have, bygges nyt køkken eller der skal laves en tilbygning til boligen, fordi familien udvides. Det kan have taget flere år at spare sammen, eller være en større afskrivning i budgettet, derfor tager vi alle opgaver seriøst og yder den ekstra indsats det kræver, for at indfri kundens forventninger.For hver opgave stiller vi den bedste faglighed og største ekspertise til rådighed, først og fremmest for at rådgive kunden med udgangspunkt i de ønsker og ideer de måtte have til projektet. Når rammerne er sat for opgaven aftales en fast aftale på både en pris og deadline for opgaven. Du vil ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser hos Veggerbyg, da vi er jyske helt ind i hjertet - en aftale er en aftale!Hos Veggerbyg er det udelukkende kunden, som er i centrum, med det fælles mål at realisere drømmeprojektet. Du vil opleve at kommunikation, høj faglighed og grundighed er i fokus. Vi er med kunden gennem hele processen, og stiller selvfølgelig garanti for det udførte arbejde, da alt arbejde bliver udført professionelt og efter byggelovens rammer.Vi hjælper både private husstande, virksomheder, offentlige kommuner, institutioner og boligforeninger med både tømrerarbejde, entreprenørarbejde samt gartnerarbejde.Hos Veggerby har vi tre ting, som vi vægter og prioriterer højest i vores arbejde; kvalitet, service og håndværk.Kvalitet - Vi bestræber på at konstant udvide vores horisont i forhold til de bedste produkter på markedet. Derudover er det vigtigt, at vi har det bedste værktøj til enhver opgave samt at sikkerheden er i top under hver opgave. Enhver opgave er ikke god nok, hvis den ikke er udført til perfektion. Vi arbejder med hver opgave, som var det til os selv vi bygger det.Service - Vi er super stolte af vores kundeservice. Dialog og kommunikation er et af vores vigtigste redskaber. Det er her vi kan rådgive, vejlede og afstemme forventningerne med vores kunde. Derfor lytter vi altid til den ris/ros vi får udefra. Hver opgave bliver nøje planlagt med udgangspunkt i vores kunders ønsker og ideer kombineret med vores faglighed og viden, for at opnå det bedst og mest solide resultat.Håndværk - Vi lever af tilfredse kunder. For at kunne fortsat leve af tilfredse kunder stiller vi os selv strenge og høje krav ift. vores håndværk. Vi er konstant i udvikling, hvor vi udnytter sammenspillet af vores faglighed, erfaring og  vidensdeling, for at kunne levere det bedste håndværk, som naturligvis holder i mange år. Vi sætter en stor ære i hver opgave vi løser uanset størrelse eller omfang.Det er helt gratis, at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende dit næste drømmeprojekt. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller direkte aftale et møde, hvor vi kommer ud og kigger på taget på dit hus eller virksomhed. Vi tager naturligvis højde for ejendommens personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende stil. Vi strikker et par løsningsforslag til dig, som tager højder for dine ønsker og drømme kombineret med vores faglighed og erfaring til et af landets mest attraktive priser.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send