Kunde billede

Hans Christian Kromann

Maj 2019

Undergulv og radiatorer
Vito lagde ny isolering, satte ny strøer op, lagde undergulv og flyttede to radiatorer. Hele vejen igennem har de givet god vejledning og været meget fleksible, da opgaven strakte sig over længere tid
Læs mere  

VITO Entreprise ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Hans Christian Kromann

Maj 2019

5,0/5
Undergulv og radiatorer
Vito lagde ny isolering, satte ny strøer op, lagde undergulv og flytte Læs mere  

VITO Entreprise ApS

Med mere end 10 års erfaring inden for byggebranchen er vi hos VITO Entreprise ApS godt rustede til at løse de udfordringer, vores kunder står over for. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og altid i den højeste kvalitet. Hvis du ønsker hjælp fra professionelle fagmænd til dine tømrer- og VVS-opgaver så kontakt VITO Entreprise ApS allerede nu.

 

Vores vision

Når du samarbejder med VITO Entreprise ApS, samarbejder du med dygtige fagfolk, der med en positiv og målrettet indstilling løser dine opgaver på professionel vis. Vi mener, at de bedste resultater skabes, når vi har et skabt et stærkt samarbejde med vores kunder. Et stærkt samarbejde opnås ved, at vi som dine fagmænd er til rådighed for vores kunder, når de har brug for det, ved at bruge vores lange erfaring til at guide vores kunder frem til de bedste resultater og ved at skabe en personlig kontakt til den enkelte. Vi tager altid vores kunder seriøst, og derfor overholder vi alle indgåede aftaler. Hos VITO Entreprise ApS skal det nemlig være nemt at være kunde!

 

Hos VITO Entreprise ApS kan vi bl.a. varetage:

 • Renovering og montering af døre og vinduer
 • Køkkenmontage
 • Snedkeropgaver
 • Isolering
 • Taglægning
 • Opsætning af tagrender
 • Lægning af trægulve/laminat samt reparation heraf
 • Tilbygninger og udestuer
 • Garager og carporte
 • Bad og toilet
 • Faldstammer og blikarbejde
 • Montering og tilslutning af hvidevarer

 

Vores kompetencer er mange, så finder du ikke præcis det, du søger i listen, så fortvivl ikke - kontakt os og lad os finde en løsning på den opgave, du står over for. Uanset hvilken opgave du søger vores hjælp til, garanterer vi, at vi udfører den i den bedste kvalitet. Som en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi valgt at melde os ind i Tekniq, der dækker ved fejl og mangler ved dit byggeprojekt. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt at bruge garantiordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde denne ekstra sikkerhed for vores kunder.

 

Skal vi også hjælpe dig?

Har du lyst til at blive den næste i rækken af glade og tilfredse kunder, er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Fra vores firmaadresse i Ølstykke kører vi til kunder i bl.a. Roskilde, København og Frederikssund.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme