Triple Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Triple Byg

Hos Triple Byg bestræber vi os på at kunne hjælpe alle kunder med de udfordringer, de står over for ved deres byggeprojekt. Vi værner om den gode kvalitet ved byggeriet og sætter altid en høj standard for os selv, så vi kan være en inspiration for andre i faget.

 

Hvem er Triple Byg?

Siden 2018 har vi hos Triple Byg hjulpet kunder med at få indfriet deres boligdrømme. Selvom vi er et forholdsvis nyetableret firma, har vi alle mange års erfaring med os i bagagen, der gør os til kompetente samarbejdspartnere, når du søger hjælp til udførelsen af dine projekter.

 

Vores vision er altid at have glade og tilfredse kunder. Vi bestræber os på altid at finde en løsning på de opgaver vores kunder møder os med. Vi er rutinerede inden for mange områder, og møder vi en opgave, vi ikke kender svaret på med det samme, fortsætter vi arbejdet, til vi har en løsning, vi er nemlig ikke bange for en udfordring.

 

Tæt samarbejde skaber tryghed

Når kunderne beder os om at varetage deres byggeprojekt, er det vigtigt for os at imødekomme den tillid, kunder har vist os. Når du indgår i et samarbejde med os, skal du ikke bekymre dig om tidsplaner og budgetter. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi ved, at en omhyggelig planlægning er vejen frem, når det gælder om at skabe tryghed for vores kunder.

 

Du vil fra starten indgå i et tæt samarbejde med os. Vi mener, det er vigtigt at skabe gode relationer til vores kunder, da det er gennem en god dialog, at vi får en fornemmelse af de ønsker og behov, vores kunder måtte have til projektet. Forventningsafstemningen er en vigtig del af et byggeprojekt, da vi her sporer os ind på de ideer og tanker, du har for dit byggeri.


Hos Triple Byg kan du få hjælp til:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Malerarbejde inde og ude
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Nybyg
  • Arkitektrådgivning
  • Byggestyring
  • Radonrådgivning
  • Termografering
  • Ekstern rådgivning (som en del af tilbuddet)

 

Vi besidder mange kompetencer og står derfor til rådighed ved mange forskellige opgavetyper. Vores dygtige team har alle det tilfælles, at de er nøje udvalgt på baggrund af deres høje kompetencer, der muliggør kvalitetsløsninger for vores kunder, hver gang.


Vil du have besøg af et stærkt team?

Har du lyst til vide mere om vores services, få et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til dit boligprojekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Triple Byg har adresse i Odense og i Roskilde, og vi hjælper derfor kunder på Fyn, Sjælland, Lolland og Falster og dækker selvfølgelig også København. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme