Tømrer og Glarmester Thomas Simonsen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Tømrer og Glarmester Thomas Simonsen ApS

Tømrer og Glarmester Thomas Simonsen ApS

- fokus på kvalitet og et bredt udvalg af ydelser


Som kunde hos os vil du opleve en tømrer og glarmester, som kan klare mange forskellige slags opgaver. Vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder, og derfor er vi også medlem af Byg Garanti.


Vi tilbyder blandt andet:

- Vinduer, døre og termoruder efter mål

- Tagarbejde

- Om- og tilbygning

- Butiksindretning

- Almindeligt tømrerarbejde

- Glarmesterarbejde

- Specialopgaver


Favner bredt

Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi favner bredt fra større renoveringsprojekter til mindre vedligeholdelsesopgaver og istandsættelse, og vi hjælper både private og erhverv. Som glarmester tilbyder vi blandt andet udskiftning af ruder, tilskæring af glas, montering og ikke mindst en døgnservice, hvor du kan kontakte os, hvis uheldet skulle være ude med en smadret rude.


Specialopgaver

Vores spidskompetencer er tagarbejde og opførelse af tilbygninger, men vi tager også imod specialopgaver inden for snedkeri. Til firmaet hører nemlig et værksted fyldt med snedkermaskiner. Det betyder, at vi tager imod specialopgaver og har mulighed for at specialfremstille til netop dine behov. Det kan være alt lige fra møbler til lister efter dit ønske. Med udgangspunkt i Hjørring dækker vi Frederikshavn og Aalborg, men vi kører gerne længere væk. Tøv ikke med at kontakte os med dit næste projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme