Kunde billede

Lone

September 2019

Ny græsplæne
Har fået anlagt ny græsplæne (med frø) med et pænt resultat. Kan kun give Sørensen Entreprise, som iøvrigt er meget servicemindet, de bedste anbefalinger.
Læs mere  

Sørensen entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Lone

September 2019

5,0/5
Ny græsplæne
Har fået anlagt ny græsplæne (med frø) med et pænt resultat. Kan kun g Læs mere  

Sørensen entreprise

I Tølløse finder du Sørensen Entrepriser, der kan klare dine anlægsgartner- og brolægningsopgaver. Vi har mange års erfaring inden for vores felt og kan derfor tilbyde flotte og helt personlige løsninger ud fra vores kunders ønsker og behov. Vi står for god kvalitet og leverer altid en personlig og god kundeservice, så vores kunder kan få en god oplevelse med vores firma. Har du et projekt ,du søger hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag.

 

Kun fantasien sætter grænser

Når du samarbejder med Sørensen Entrepriser, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan udføre i din have eller andet udeareal. Vores dygtige fagmænd har alle mange års erfaring, og vi kan derfor imødekomme de ønsker, vores kunder har til det endelige resultat. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der vil skabe mest glæde. 

 

Hos Sørensen Entrepriser kan vi bl.a. være behjælpelige med:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Gartnerrådgivning og beplantning 
  • Grubning, planering og græssåning
  • Opsætning af hegn 
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Snerydning og saltning 
  • Topkapning og beskæring 
  • Træfældning og stubfræsning 

 

Hos Sørensen Entrepriser tilbyder vi også hjælp til udførelsen af VVS- og mureropgaver, og vi kan derfor tilbyde en samlet entreprise, hvis du skulle ønske dette. Vi står for koordineringen af de forskellige fagmænd, der skal ind over projektet, så du kan få en nem og overskuelig byggeproces. 

 

Lad os høre om dine projekter

Har du en opgave, du søger et professionelt firma til at varetage, så kontakt Sørensen Entrepriser og lad os høre om den. Vi står klar på vores firmaadresse i Tølløse til at køre ud til kunder i bl.a. Holbæk, Roskilde, Ringsted og Sorø.

 

For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din forespørgsel. 

 

Vi hos Sørensen Entrepriser glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme