Kunde billede

Sille Kring

Marts 2019

Hurtig service.
Vi skulle have udskiftet glas i vindue og udskiftet udendørs vindueslister på nogle andre vinduer. Jeg kontaktede Kevin Rister en eftermiddag, og næste dag kom han og så på opgaven. Alt gik super hur
Læs mere  

Snedkermester Kevin Rister

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Sille Kring

Marts 2019

5,0/5
Hurtig service.
Vi skulle have udskiftet glas i vindue og udskiftet udendørs vinduesli Læs mere  

Snedkermester Kevin Rister

Går du og drømmer om en boligrenovering, i solide materialer, og hvor der er kælet for detaljerne, så er det Snedkermester Kevin Rister, du skal kontakte. Jeg har flere års erfaring inden for branchen, der gør mig i stand til at varetage en bred vifte af opgaver med høj faglighed. Når du beder mig om at udføre arbejdet, kan du være sikker på, at du får et resultat, der er bedre, end du kunne forestille dig.

 

Mine kunder er i centrum

Mit navn er Kevin Rister, og jeg etablerede mit firma i 2018 efter at have opbygget en bred faglig viden hos andre kompetente fagmænd. Jeg har mødt mange typer af kunder, set deres udfordringer og hjulpet med at finde en løsning, der levede op til deres forventninger. Jeg tog mange kerneværdier med mig og har kombineret dem med de ting, jeg føler er vigtige, for at mine kunder får den bedst mulige oplevelse, når de har håndværkere i huset.

 

Jeg sætter pris på en god dialog

Det er vigtigt for mig at mine kunder føler sig hørt og forstået i vores samarbejde. Derfor sætter jeg altid god tid af til en indledende dialog, hvor vi kan forventnings afstemme, hvor vi skal hen i opgaven, hvad der er målet, og hvilke udfordringer der kan være ved projektet. Jeg lytter til dine ønsker og behov og giver min vurdering af, hvordan vi bedst kommer frem til målet. Jeg vejleder dig igennem hele projektet, og har du særlige ønsker, tager jeg selvfølgelig også gerne højde for dem.

Vores kunder er primært:

Kommuner 

Erhverv 

Boligforeninger 

Boligselskaber

Privatkunder 

Forsikringsselskaber 

 

Jeg tilbyder bl.a. min hjælp til udførelsen af:

 • Lofter
 • Vægge
 • Gips
 • Fagentrepriser
 • Hovedentrepriser
 • Totaltentrepriser
 • Forsikringskader
 • Renoveringer
 • Garager og carporte
 • Tilbygninger og udestuer
 • Renovering og montering af døre og vinduer
 • Montering af køkkener 
 • Gulvlægning
 • Ombygninger
 • Tagopgaver 

 

Uanset hvilken af mine services du skal bruge hjælp til, kan du være sikker på, at der er øje for detaljerne - jeg afleverer nemlig aldrig et resultat jeg ikke er stolt af. Du får derfor altid et flot og holdbart resultat, når du får Snedkermester Kevin Rister til at udføre jobbet.

 

En aftale er en aftale

Når jeg indgår i et samarbejde, kan du være sikker på, at jeg overholder min del af aftalen. Det vil sige jeg møder op på den adresse vi har aftalt, på det tidspunkt, vi har aftalt. jeg udfører projektet til den pris, vi har aftalt, Hos os er en aftale en aftale. 


Kontakt mig og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig!

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til mig. Du finder Snedkermester Kevin Rister i Hedehusene, og herfra kører jeg til kunder på hele sjælland.  

Intet er for stort eller småt! 

Jeg ser frem til at høre om dit boligprojekt!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme