facebook tracking pixelSlewinski er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Slewinski

Drømmer du om unikke møbler, der er udformet og designet præcist efter dine ønsker, behov og stilen i dit hjem - så er du kommet til den rigtige håndværker. Slewinski fremstiller møbler lavet fra bunden, i solidt materiale og med godt håndværk. Hvis du vil have specialfremstillede møbler til konkurrencedygtige priser, så er Slewinski firmaet for dig.


Forventninger og ønsker opfyldes

I tæt dialog med Tiago Slewinski bestemmer du, hvordan dit hjem skal fornyes. Med mange års erfaring i branchen har Slewinski opbygget en indsigt i markedet, hvor funktionalitet og design er med til at skabe din individuelle stil og indretning.


Det er vigtigt, at møblet passer til hjemmet, da det skal blive i mange år. Derfor arbejder Tiago Slewinski ud fra en vision om, at møblet skal integreres i det allerede eksisterende møblement. Når Slewinski er færdig, har du et personligt møbel som passer ind til netop din indretning.Forny dit hjem med enestående håndværk


Hos Slewinski tilbydes:

 • Møbler
 • Gulve
 • Køkkener
 • Garderober 


Sammen finder vi ud af størrelse, mål og design, så du kan få glæde af dit nye produkt i mange år. Jeg har stor passion for udformning og fremstilling af alle møbler og går altid i dybden med mit arbejde. Et specialproduceret møbel er en investering i et stykke håndværk, som du kan få glæde af resten af livet.


Slewinski holder til i Ballerup og dækker København og det meste af Sjælland.


Tags

Tiago Slewinski

CVR: 39625865

Nannasgade 11
2200København N

Etableret i 2018
2 ansatte

Del Slewinski på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

10

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Tiago Slewinski, Slewinski

Del Slewinski på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Slewinski

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Håndværker

Slewinski

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen →

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.9 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Slewinski

10 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Slewinski :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${item.RatedDate}

Slewinski
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale →

4.9

Baseret på 10 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

98 %

Overholder budgettet

100 %

Ryder godt op efter sig

96 %

Overholder aftaler

98 %

Er god til at lytte til kunden

97 %

Vil du anbefale os

100 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os →
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Håndværker.dk logo
Slewinski Drømmer du om unikke møbler, der er udformet og designet præcist efter dine ønsker, behov og stilen i dit hjem - så er du kommet til den rigtige håndværker. Slewinski fremstiller møbler lavet fra bunden, i solidt materiale og med godt håndværk. Hvis du vil have specialfremstillede møbler til konkurrencedygtige priser, så er Slewinski firmaet for dig. Forventninger og ønsker opfyldesI tæt dialog med Tiago Slewinski bestemmer du, hvordan dit hjem skal fornyes. Med mange års erfaring i branchen har Slewinski opbygget en indsigt i markedet, hvor funktionalitet og design er med til at skabe din individuelle stil og indretning. Det er vigtigt, at møblet passer til hjemmet, da det skal blive i mange år. Derfor arbejder Tiago Slewinski ud fra en vision om, at møblet skal integreres i det allerede eksisterende møblement. Når Slewinski er færdig, har du et personligt møbel som passer ind til netop din indretning.Forny dit hjem med enestående håndværkHos Slewinski tilbydes:MøblerGulveKøkkenerGarderober Sammen finder vi ud af størrelse, mål og design, så du kan få glæde af dit nye produkt i mange år. Jeg har stor passion for udformning og fremstilling af alle møbler og går altid i dybden med mit arbejde. Et specialproduceret møbel er en investering i et stykke håndværk, som du kan få glæde af resten af livet. Slewinski holder til i Ballerup og dækker København og det meste af Sjælland. Tiago Slewinski Tiago Slewinski 2018-1-1 2 39625865 39625865 50657886 https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/44482-191118/10104565473/160466905/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_5880.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 10
Vi har brugt Tiago Slewinski i forbindelse med sammenlægning/renovering af 2 lejligheder og været meget tilfredse. Tiago leverede en konkurrencedygtig pris men uden at gå på kompromi med kvaliteten. Vi valgte Tiago fordi vi kunne se at han også lavede special designede møbler og andre løsninger udover alm. renoveringsarbejde som opsat af væg/nedrivning af væg, renovering af trægulv mm. og derfor vurderede vi at han havde sans for detaljerne og ikke efterlader noget halvfærdigt. Tiago levede helt op til de forventninger vi havde. Undervejs fik vi mod på mere og Tiago var fleksibel og nem at komme i kontakt med både på sms og mail i forhold til faglighed rådgivning og diskussion af andre opgaver. Vi brugte også Tiago til at trykprøve nogle af de tilbud som fx gulvmand og maler kom med. Vh, Emil og Sophie February 2020
5
1 5
Vi er meget tilfredse med arbejdet. Hele processen har været god og professionel, og resultatet er virkelig flot og funktionelt. February 2020
4.9
1 5
Super sød, podcastlyttende, storsmilende og pålidelige Tiago har sørget for, at vi har fået vores nattesøvn igen! Han leverer til tiden, og kommer gerne ind aften/weekend hvis noget mangler eller ikke er som det skal være. Ham skal vi helt klart bruge igen. Så lad vær med at blok-booke ham i månedsvis tak ;) February 2020
5
1 5
Tiago has renovated my apartment, turning it from a 2-room into a 3-room apartment. The work involved demolishing an existing plaster wall, building 3 new plaster walls, mounting 2 new doors, painting, fixing the floor where the wall was removed, moving the fridge to a new location, removing an existing custom-fit wardrobe and adapting it to the 2 new bedrooms. Tiago has performed the work with a high degree of professionalism and attention to detail, keeping me well informed about the progress and keeping up to the promised timeschedule. He took care of the entire project from start to completion, including finding a certified electrician to move light switches and power sockets. The job was performed at a reasonable price and I have been satisfied with the result and am happy to recommend his services. Francesco Stevanato February 2020
4.9
1 5
Thiago har levet et bund solidt stykke arbejde. Han er meget opmærksom på at holde en opdateret i processen. Været behjælpelig med løsninger jeg ikke selv havde set. Som et ekstra plus, er han altid i godt humør - også selvom man ringer med spørgsmål om aftenen. February 2019
5
1 5
Jeg fik sat et overskab fast, som var ved at falde ned, bygget en sonnel til komfuret og fastgjort en stikkontakt som var hoppet ud af holderen. Det gik meget nemt og det var et fint stykke arbejde. January 2019
4
1 5
Tiago Slewinski blev kontrakt til at designe og bygge nye hylder i mit køkken samt installere nye skabsdøre med metalhåndtag. Han var meget god med projektets tid og omkostninger. Han arbejdede effektivt og rent. Jeg er meget tilfreds med resultatet, valget af materialer og kvaliteten af installationen. December 2018
5
1 5
Tiago har hjulpet mig med at lave en costum garderobe til vores 5. sals lejligheds tilbygning i Hellerup. Med et funktionel pull-out system, har det lykkedes Tiago at passe hele vores garderobe ind i et skab, som før fyldte to store IKEA skabe. Funktionalitet, finish er helt i top og afsluttet med sprøjtelakeret døre. Jeg er blevet overrasket over, hvor fornuftige priser man kan få skedker arbejde for. Tiago har også lavet en stor tv-reol i eg, med en lækker mørk coco olie finish. Jeg anbefaler varmt Tiagos arbejde. December 2018
5
1 5
Hvis i mangler en dygtig snedker så kontakt Tiago. Han har tilpasset ældre døre i vores hus samt hjulpet til med diverse snedker opgaver. Han er ærlig, dygtig, loyal og altid i godt humør. Så vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang. Han får derfor de varmeste anbefalinger herfra. Vera Kelleher November 2018
5
1 5
Vi fik anbefalet Tiago. Han lavede og tilpassede slagbænken til vores gamle Frederiksberg-villa fra 1917. Super flot håndværk men kvalitets-skuffer, og alt udført med respekt for husets alder og stil. Og så er han jo bare en super hyggelig fyr ;-) November 2018
5
1 5
Nannasgade 11 2200 Denmark