Kunde billede

Finn Staal

Oktober 2019

Ny terrasse
Flot resultat og god kvalitet leveret som aftalt og til tiden
Læs mere  

Kunde billede

C.

Januar 2013

Opsætning af køkken
Stikordsform: Arbejdsom, selvstændig, informativ, rolig personlighed, rimelig i pris. Kan varmt anbefales.
Læs mere  

Rls Byg V/ René Lund Sørensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Finn Staal

Oktober 2019

4,7/5
Ny terrasse
Flot resultat og god kvalitet leveret som aftalt og til tiden Læs mere  
Kunde billede

C.

Januar 2013

5,0/5
Opsætning af køkken
Stikordsform: Læs mere  

Rls Byg V/ René Lund Sørensen

Siden 2012 har vi hos Rls Byg v/ René Lund Sørensen hjulpet kunder frem til holdbare løsninger ved udførelsen af deres tømreropgaver. På baggrund af en erfaring, der strækker sig 15 år tilbage, har vi opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse dine boligprojekter i den bedste kvalitet. Har du en opgave, du søger vores hjælp til udførelsen af, så kontakt Rls Byg v/ René Lund Sørensen og lad os varetage din opgave.

 

Kommunikationen med vores kunder er altafgørende

For at kunne indfri vores kunders forventninger på bedst mulig vis, kræver det at vi kender deres ønsker. Vi ved, at ikke to kunder er ens, og derfor er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i den enkelte kunde og opgave. Vi står altid til rådighed med vores ekspertise, hvis du ønsker en fagmands vurdering af projektet - sammen er vi sikre på at vi kan finde en løsning du vil blive glad for.

 

Hos Rls Byg v/ René Lund Sørensen kan du bl.a. få hjælp til:

  • Reparation af trægulve
  • Montering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Terrasser

 

Vi arbejder altid meget kvalitetsbevidst og sørger altid for, at arbejdet bliver udført korrekt. Kunne du tænke dig at få en professionel fagmand ud og tage et kig på dit projekt og høre, hvilke muligheder du har, så står vi altid til rådighed for en faglig dialog. Vi tilbyder selvfølgelig også et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan komme i gang med din tømreropgave nemt og hurtigt.

 

Kontakt Rls Byg v/ René Lund Sørensen

Har du lyst til at samarbejde med en tømrer, der har styr på sit arbejde, og som tilbyder flotte løsninger i din bolig, så kontakt Rls Byg v/ René Lund Sørensen og lad os høre mere om de opgaver, du drømmer om at få løst. Alt, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder Rls Byg v/ René Lund Sørensen i Brønshøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Husum, Vanløse, Herlev og Bagsværd og også gerne hjem til dig.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme