Pilegaard-Henriksen A/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Pilegaard-Henriksen A/S

Pilegaard-Henriksen A/S er dit autoriserede VVS-selskab, der kan varetage de ønsker og behov, du har med hensyn til dit projekt. Vi har mange års erfaring og har derfor opbygget en stor rutine og mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse de opgaver, vores kunder sætter os over for. Har du et projekt, du søger et godt og professionelt resultat på, så kontakt Pilegaard-Henriksen A/S os lad os stå for varetagelsen af din opgave. 


Få den rådgivning du har brug for 

Hos Pilegaard-Henriksen A/S ønsker vi at klæde vores kunder bedst muligt på til at kunne træffe de vigtige beslutninger omkring udførelsen af deres projekt. Vi står derfor til rådighed med kompetent rådgivning, hvor vi taler om alt ned til de mindste detaljer. Vi ved, at den store forskel kan ligge i de små detaljer, og det er derfor vigtigt at få styr på disse, så vi kan indfri de forventninger, vores kunder måtte have.   


Hos Pilegaard-Henriksen A/S kan vi bl.a. hjælp med:

  • Sprinkler
  • Ventilation 
  • Gasfyr og varmepumper
  • Blikarbejde
  • Udbedringer af forsikringsskader
  • Energirådgivning 
  • Tilbagestrømssikring 
  • Vandværk og brøndboring 
  • PE-svejsning 
  • Diverse autoriseret VVS-opgaver 


Hvad enten du står med et større eller et mindre projekt, en eller flere opgaver, så kan vi hos Pilegaard-Henriksen A/S hjælpe dig med udførelsen heraf. Vores dygtige fagmænd står klar til at rykke ud, når du har brug for det, så du kan komme trygt videre. 


Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud?

Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med udførelsen af dit projekt og ønsker et uforpligtende tilbud på udførelsen, så kontakt Pilegaard-Henriksen A/S og lad os hjælpe dig med dette. Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 


Du finder os i Odense, og herfra kører vi til Bogense, Nyborg, Assens og Kerteminde.


Vi glæder os til at høre om dine projekter.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme