Nr. Nebel VVS- og Energiteknik ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Nr. Nebel VVS- og Energiteknik ApS

Nr. Nebel VVS-  og Energiteknik ApS har siden etableringen i 2018 haft som mål at stille vores kunder tilfredse gennem en god dialog og solidt udført håndværk. Vi tager os godt af vores kunder fra start til slut og hjælper dem igennem de svære valg, så de ender med den løsning, der opfylder deres krav bedst muligt.


Vores vision

Visionen bag Nr. Nebel VVS- & Energiteknik ApS er, at sikre vores kunder den bedste service, fleksibilitet, gennemskuelige og fornuftige priser og tilgængelighed. Det betyder, at vi altid tilstræber at give dig optimal rådgivning og mulighed for at vælge, hvor meget af opgaven vi skal løse, og hvad du evt. selv ønsker at stå for. Vi aftaler opgavens omfang og prisen, og hvis der dukker udfordringer op undervejs, bliver du kontaktet, inden vi fortsætter arbejdet.


Upåklagelig kvalitet hver gang

Når du hyrer Nr. Nebel VVS- og Energiteknik ApS til at udføre dine projekter, er du garanteret et seriøst firma, der leverer kvalitetsløsninger hver eneste gang. Vi går ikke, før du er tilfreds med resultatet, det er din garanti for et veludført stykke arbejde. Vi går altid til arbejdet med en positiv indstilling og engagement, som får vores kunder til at føle sig trygge og i gode hænder.


Vi kan hjælpe dig med:

  • Faldstammer
  • Jordvarme og solvarme
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Udskiftning af olietank
  • Pillefyr og stokerfyr
  • Toiletter 
  • Varmepumper og genindvindingsanlæg
  • Ventilation


Med mere end 10 års erfaring inden for branchen er jeg et sikkert valg, når du skal have udført VVS- og energiteknikarbejde. Jeg er din autoriserede VVS-mand, og jeg dækker hele Midt og Sønderjylland, så uanset om du har et større eller mindre projekt, hvor du har brug for autoriseret hjælp, så står jeg til rådighed.  


Skal dit projekt køre gnidningsfrit?

Med vores store kendskab til branchen ved vi, hvordan man får udført et projekt så nemt og gnidningsfrit som muligt, som kan spare dig for både tid og penge. Når vi indgår aftaler, kan du være sikker på, at vi overholder vores del med hensyn til både tidspunkt for levering og økonomi.


Har du lyst til at få et uforpligtende tilbud på dit VVS-projekt så tøv ikke med at kontakte os. Du skal blot udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Husk vi også tilbyder døgnvagt hvis uheldet er ude i aftentimerne.


Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme