Nordjysk Tagmaler & Tømrer

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Nordjysk Tagmaler & Tømrer

Hos Nordjysk Tagmaler & Tømrer kan du få hjælp til udførelsen af dine tømrer- og tagprojekter. Vi er et nystartet firma fra 2018, men med os har vi mere end 15 års erfaring og er derfor et sikkert valg, når du søger dygtige fagmænd til udførelsen af dine projekter. Vil du heller ikke vente længere på at få ordnet dine projekter, så kontakt Nordjysk Tagmaler & Tømrer og lad os høre mere om dine opgaver.

 

Vi hjælper alle kunder

Hvad enten du kontakter Nordjysk Tagmaler & Tømrer som privatkunde eller erhverv, så står vi klar til at hjælpe. For os er størrelsen på projektet ikke afgørende, vi er behjælpelige ved både større og mindre opgaver. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Kvaliteten er altid i højsædet, og derfor kan du altid forvente et fagligt godt stykke arbejde, når du samarbejder med Nordjysk Tagmaler & Tømrer.

 

Hos Nordjysk Tagmaler & Tømrer kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Gulvlægning og reparation af trægulve
  • Isolering med indblæsning
  • Teknisk isolering
  • Krybekælder
  • Taglægning og tagrender
  • Køkkenmontage
  • Legepladser
  • Ombygninger og renoveringer

 

Vores fagligt kompetente fagmænd står altid klar til at lytte til dine ønsker og behov, så du kan få den løsning, du drømmer om. Vi tager altid en indledende dialog med vores kunder, inden vi begynder på projektet, så vi er sikre på, vi kender de specifikke ønsker, der er til resultatet. På den måde ved vi, at vi altid arbejder mod den løsning du vil sætte mest pris på.

 

Lad os starte med en uforpligtende samtale

Kunne du tænke dig at høre mere om de løsninger, vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Nordjysk Tagmaler & Tømrer har base i Hjørring, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hirtshals, Hundelev, Løkken og Frederikshavn - og også gerne hjem til dig.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme