Nikolaj Christensen Tømrer & Snedker

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Nikolaj Christensen Tømrer & Snedker

Nikolaj Christensen Tømrer & Snedker

- kvaliteten i højsædet

 

Drømmer du om at få lavet nyt tag, eller er det renovering, der venter i den nærmeste fremtid, så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg kører rundt i hele Nordjylland, hvor jeg løser diverse arbejdsopgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget.

 

Nikolaj Christen Tømrer & Snedker kan blandt andet lave:

  •  Tage
  •  Renovering
  •  Tømrer- og snedkerarbejde
  •  Forfaldne opgaver

 

Og generelt lidt af det hele, så du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig, hvis du har en opgave på tegnebrættet, som du tænker, jeg kan være den rette til at løse.

 

Kunden i centrum

Jeg sætter en ære i at lave unikke løsninger, som mine kunder kan være tilfredse med mange år ud i fremtiden, og sætte pris på når de kigger på dem. Derfor går jeg meget op i, at vi i dialog når frem til det perfekte slutprodukt, og det er netop herigennem, at vi kan snakke om idéer, proces og tidsaspektet.

 

Samtidig har jeg fokus på kvaliteten, og skulle der mod forventning være ting ved opgaven, som du ikke er fuldt ud tilfreds med, kommer jeg naturligvis tilbage og retter op, således det fremstår helt skarpt.

 

Tænker du, at jeg er den rette til dit næste projekt, så kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme