Niels Tømrer & Montage

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Niels Tømrer & Montage

Skal du bruge en dygtig og erfaren tømrer til udførelsen af dine projekter, så kontakt Niels Tømrer & Montage og lad os klare opgaverne for dig. Vi sætter pris på et godt og tæt samarbejde med vores kunder, så vi i fællesskab kan nå frem til det resultat, der vil skabe allermest glæde. Så uanset om du skal have udført et større eller mindre projekt, så er vi din fagmand!

 

Hos Niels Tømrer & Montage kan du bl.a. få hjælp til:

  • Taglægning
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver

 

Vi har mange kompetencer, så finder du ikke præcist det, du søger på listen, så fortvivl ikke. Kontakt os blot, så er vi sikre på, vi finder en løsning på dit projekt. Vi tilbyder alle kunder gratis og uforpligtende tilbud på deres opgaver, som alle er udarbejdet til gode og konkurrencedygtige priser.

 

Trygt samarbejde

For at gøre samarbejdet så trygt som muligt for vores kunder har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der med garantiordningen Byg Garanti dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig altid for at udføre arbejde i den højeste kvalitet, så vores kunder ikke behøver ikke at brug af vores ordning, men vi er glade for at kunne tilbyde denne sikkerhed for vores kunder.

 

Niels Tømrer & Montage - Vi er her for dig

Lyder Niels Tømrer & Montage som en samarbejdspartner for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Ryslinge, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Odense, Svendborg og Nyborg.

 

For nem og hurtig kontakt med os skal du blot udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi hos Niels Tømrer & Montage glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme