MKD Byg IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

MKD Byg IVS

Står du over for et omfattende byggeprojekt, og har du brug for kompetente fagmænd til at varetage opgaven, så er det MKD Byg IVS, du skal kontakte. Med flere års erfaring i branchen er vi rutineret inden for mange områder, hvilket har sat os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. Vi står derfor altid til rådighed, når vores kunder har brug for en dygtig samarbejdspartner til at løse deres byggeprojekter.

 

Vi samler på tilfredse kunder

Det vigtigste for os, når vi indgår et samarbejde med vores kunder er, at de i sidste ende er glade og står tilbage med det resultat, de havde ønsket sig. Indledningsvis sætter vi derfor god tid af til at spore os ind på de ønsker og forventninger, du måtte have til projektet, så vi kan lave en plan for, hvad der skal lave, for at løse opgaven bedst muligt.

 

Hos MKD Byg IVS kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brosten og kantsten
  • Facaderenovering
  • Taglægning
  • Isolering
  • Nybyg, udestuer og tilbygninger
  • Garager og carporte
  • Bad og toilet
  • Maleropgaver

 

Alle vores services bliver udført i høj kvalitet og med de bedste materialer. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men tilbyder holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år frem. Vi laver kun arbejde, vi selv kan stå inde for, du er derfor altid garanteret et godt resultat, når du vælger MKD Byg IVS til at udføre dine byggeprojekter. Så hvad enten du har brug for en tømrer, murer eller maler - så kan du kontakte MKD Byg IVS.

 

Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt?

Har du lyst til at få et bud på dit byggeprojekt af fagligt stærke håndværkere, så kontakt MKD Byg IVS. Vi står klar til at hjælpe kunder i Midt- og Nordjylland fra vores adresse i Horsens. Hvis du ønsker en god dialog om dit byggeprojekt eller et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme